راهکارهای تغذیهای برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا!
دکترای تغذیه بالینی راهکارهای تغذیهای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا را تشریح کرد.
وی افزود: مواد پروتئینی گیاهی مانند عدسپلو و حیوانی همچون تخممرغ است و نان و پنیر مخلوطی از پروتئینی حیوانی و گیاهی به شمار میرود که در دسترس همه افراد بوده و مصرف آن برای پیشگیری از آنفلوآنزا مؤثر است.
دکترای تغذیه بالینی با اشاره به اینکه مکمل سولفات روی سیستم ایمنی را تقویت میکند بیان داشت: مصرف سیاهدانه و عسل نیز همین اقدام را انجام داده و میتوان آن را به صورت شربت و یا مخلوط با شیر استفاده کرد.
موحدی گفت: مصرف قارچ، پیاز و سیر نیز سیستم ایمنی را تقویت میکند و استفاده از شلغم نیز در طب سنتی بسیار توصیه شده و افراد در کنار این مسأله مصرف میوه و سبزیجات فصل را نباید از خود دریغ کنند.
وی گفت: مکمل اسپرولینا که نوعی جلبک دریایی بوده در جهت پیشگیری از آنفلوآنزا مؤثر است البته این مکمل و سایر موارد در زنان باردار باید حتماً تحتنظر پزشک باشد.
دکترای تغذیه بالینی با اشاره به اینکه جذب مواد غذایی در سالمندان کمتر از جوانان است، گفت: برای سالمندان مصرف روزانه یک مولتیویتامین توصیه میشود و سیستم ایمنی آنها را تقویت میکند.
آنفلوآنزا نوعی بیماری واگیردار است که توسط نوعی ویروس ایجاد میشود. این نوع ویروسها در پرندگان و پستانداران اثر میگذارند و باعث عفونت حاد دستگاه تنفسی، سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب و ضعف و بیحالی شدید و حتی مرگ میشود.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *