صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اتحاد پیروان ادیان توحیدی رمز زندگی صلح آمیز در کنار یکدیگر

۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۰:۰۱
کد خبر: ۳۹۶۸۸۷
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: پیروان ادیان توحیدی برای زندگی صلح آمیز در کنار یکدیگر و برچیدن نظام ظالمانه در دنیا با هم متحد شوند.

به گزارش گروه جامعه ، حجت الاسلام علی قاضی عسکر در دیدار با جمعی از اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه‌های شهر‌های شمالی، جنوبی، غربی و مرکزی ترکیه، متحد کردن مسلمانان جهان را از اهدف انقلاب اسلامی بیان کرد و گفت: در فرمایشات امام خمینی (رض) و مقام معظم رهبری همواره بر این نکته تاکید شده است که ما با همه مسلمانان برادریم و تلاش می‌کنیم امت واحده اسلامی احیاء شود.

وی حضور گسترده اهل سنت کشورمان در راهپیمایی ۲۲ بهمن را نشاندهنده بی پایه بودن تبلیغات در خصوص اختلاف میان شیعه و سنی در ایران دانست و گفت: مردم ما در ایران توانسته اند یکپارچگی و برادری میان شیعه و سنی را ایجاد کنند.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر اهل سنت، ارامنه، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان نیز در اینگونه اجتماعات حضور چشمگیری دارند، افزود: ما می‌خواهیم همانگونه که قرآن می‌فرماید، پیروان ادیان توحیدی برای زندگی صلح آمیز کنار یکدیگر و برچیدن نظام ظالمانه در دنیا با هم متحد شوند.

وی گفت: در موضوع ارزش‌های اخلاقی نیز سلسله مشترکاتی میان ادیان الهی و غیرالهی وجود دارد، همانند رعایت ارزش‌های اخلاقی، راستگویی، پرهیز از تهمت و خیانت، رعایت حق همدیگر، که حول این محور‌ها می‌توان اتحادی بین المللی ایجاد کرد.

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با مهم خواندن ایجاد امنیت بین المللی و صلح جهانی، توسعه علمی و تحکیم بنیان خانواده در سطح بین الملل خطاب به حاضران افزود: ارتباطات علمی بین اندیشمندان مسلمان و افراد انسان دوست و آزادی خواه دنیا می‌تواند به ایجاد یک نهضت بین المللی برای تحقق چنین تحولاتی منجر شود.

سرپرست حجاج ایرانی در ادامه همایش عظیم حج را عامل وحدت امت اسلامی و مکانی برای شناخت مسلمانان از یکدیگر توصیف و تاکید کرد: معتقدیم اجتماع حج مرکزی برای حل مشکلات جهان اسلام است و نباید اجازه بدهیم سازمان ملل و ابرقدرت‌ها در امور کشور‌های اسلامی مداخله کنند.

نماینده، ولی فقیه ویژگی‌های اجتماعی و امنیتی احکام حج را یادآور شد و گفت: سران و علمای بزرگ کشور‌های اسلامی می‌توانند در حج برای حل مسایل جهان اسلام تصمیم گیری کنند و خرید اجناس از کشور‌های اسلامی را برای تقویت اقتصاد این کشور‌ها در اولویت قرار دهند، فتنه‌ها علیه کشور‌های اسلامی را رد و علیه تجاوز به مسلمانان اقدام کنند و با براه انداختن گروه‌های آزاد اندیش برای کم کردن اختلافات در میان امت اسلامی تلاش کنند.

حجت الاسلام قاضی عسکر با تاکید بر اینکه نباید از این همایش عظیم برای ایجاد تفرقه استفاده شود، ابراز امیدواری کرد که دانشمندان جهان اسلام با یکدیگر متحد شوند و اجازه ندهند اسلام در دنیا بدنام شود.

وی گفت: امیدواریم با تلاش اساتید ارجمندی مثل شما شاهد اتحاد و وحدت کلمه امت اسلامی باشیم و با معرفی چهره زیبای اسلام، جهانیان به آن جذب و عظمت گذشته مسلمان‌ها دوباره به آن‌ها بازگردد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز اهمیت افزایش ارتباطات میان کشور‌های اسلامی به ویژه کشور‌های همسایه را یادآور شد و از آمریکا و اسرائیل به عنوان عوامل فتنه در جهان اسلام نام برد.

وی با تبیین فلسفه برائت از مشرکین در حج گفت: برائت ریشه قرآنی دارد و مسلمان‌ها در اعلام برائت از مشرکان از حضرت ابراهیم الگو می‌گیرند.

حجت الاسلام  قاضی عسکر نگاه اسلام به زیارت را مترقی خواند و با تاکید براینکه هیچ عبادتی جای حج را نمی‌گیرد، افزود: حجاج باید از اخلاق و روش پیامبر درس بگیرند و در حج سبک زندگی صحیح اسلامی را بیاموزند.

وی با اشاره به اینکه امروزه بیشتر بوق‌های تبلیغاتی دنیا در دست صهیونیست هاست و آن‌ها حق را ناحق و ناحق را حق جلوه می‌دهند، ابراز امیدواری کرد همه کمک کنند تا فتنه‌ها علیه کشور‌های اسلامی خنثی شود و با همکاری اندیشمندان و آزادیخواهان کشور‌های اسلامی شرایطی ایجاد شود که همه در صلح و آرامش زندگی کنند.

در ادامه این جلسه پروفسور جمیل هاک و پروفسور مهمت آزیم لی از اساتید دانشگاه هیت چروم ترکیه در سخنانی گفتند: ما معتقدیم اتحاد و یکپارچگی در جهان اسلام می‌تواند به رشد و تعالی هرچه بیشتر امت اسلامی منجر شود.

هیئتی متشکل از روسای دانشکده‌ها، اعضای هیئت علمی و استادن دانشگاه‌های شهر‌های شمالی، جنوبی، غربی و مرکزی ترکیه در رشته‌های تاریخ مذاهب اسلامی، علم سیاست و جامعه شناسی دینی برای شرکت در سمپوزیوم مذاهب اسلامی، فرصت‌ها و چالش‌ها به ایران سفر کرده اند و قرار است در نشست‌های این سمپوزیم در تهران و قم ضمن ارائه مقاله سخنرانی کنند.

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *