صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بهره مندی از ۳۹ پنل خورشیدی برای آموزش دانش آموزان عشایر/ در تهیه هزینه پنل خورشیدی مشکل داریم

۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۵:۰۲
کد خبر: ۳۹۶۸۸۳
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور گفت: تهیه پنل خورشیدی با هزینه ۶۰۰ میلیون تومان برای مناطق دورافتاده و محروم فاقد برق، نیاز به حمایت‌های مالی داشته و وزارت آموزش و پرورش تنها موفق به تهیه ۳۹ پنل خورشیدی شده است.

محمدرضا سیفی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه در خصوص بهره‌مندی از پنل‌های خورشیدی گفت: پنل خورشیدی یکی از شیوه‌های تولید انرژی الکتریکی از انرژی نورانی است که در صرفه‌جویی و تأمین برق در مناطق دورافتاده تأثیر بسزایی دارد؛ بنابراین با بهره‌مندی از این توانایی و ایجاد پنل‌های خورشیدی در مناطق دورافتاده می‌توان وضعیت آموزش دانش‌آموزان این مناطق رابهبود بخشید.

وی افزود: در حال حاضر از ۳۹ پنل خورشیدی برای دانش آموزان عشایر تهیه و در مناطق فاقد مدرسه ثابت به منظور ارائه آموزش از راه دور به دانش‌آموزان مورد بهره برداری قرار گرفته است. این در حالی است که ۲۲۶۸ مدرسه غیر ساختمانی در مناطق محروم دایر است که از چنین شرایطی برای تحصیل دانش آموزان برخوردار نیست.

سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور خاطرنشان کرد: هزینه کانتینر‌های حامل پنل‌های خورشیدی ۶۰۰ میلیون تومان برآورد شده است. در حالی‌که تأمین این هزینه برای وزارت آموزش و پرورش کار مشکلی بوده و امکان تهیه آن برای همه مناطق محروم امکان‌پذیر نیست. براین اساس قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تأمین هزینه بالای این پنل‌های خورشیدی قول مساعد داده است.

وی در ادامه عنوان کرد: به علت قابلیت انتقال پنل‌های خورشیدی در بین خانواده‌های عشایر، امکان آموزش از راه دور توسط تبلت و کامپیوتر برای دانش‌آموزان مناطق صعب‌العبور فراهم می‌شود این در حالی است که بدون حمایت از این طرح، تهیه و بهره‌مندی از پنل‌های خورشیدی امکان پذیر نبوده ونیاز به حمایت مالی دارد.

سیفی در پایان اذعان داشت: به کارگیری پنل‌های خورشیدی در مناطق فاقد امکانات برق و تردد، جاماندگی‌های تحصیلی دانش آموزان این مناطق را جبران می‌کند و امکان ارائه آموزش از را دور را برای فرزندان این مناطق فراهم می‌کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *