دسترسی محققان پژوهشگاه فرهنگ اسلامی به منابع علمی فراهم شد
در این مراسم دهقانی پس از بیان تاریخچه و اهداف تاسیس مرکز منطقه ای و ISC اظهار داشت: انعقاد این تفاهم نامه به منظور ایجاد هماهنگی و گسترش و تعمیق همکاری های علمی، فرهنگی و آموزشی و تبادل اطلاعات و تجربیات و استفاده بهینه از توان و ظرفیت های طرفین بویژه کاربردی کردن دستاوردهای علمی پژوهشی است.
سرپرست ISC گفت: چاپ و انتشار نشریات معتبر علمی پژوهشی و علمی ترویجی پژوهشگاه و درونداد و پردازش این مجلات در (ISC) و ایران ژورنال (نظام نمایهسازی مرکز منطقهای) بر اساس ضوابط و همچنین تاسیس، توسعه و گسترش فعالیت و یا شاخه های مرکز منطقه ای و ISC براساس اعلام نیاز و اولویت بندی دانشگاه ها با همکاری طرفین از دیگر مفادی است که مرکز منطقه ای و ISC بدان توجه دارد.
به موجب این تفاهم نامه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی متعهد شد؛ فضای مناسب و نیروی متخصص و تجهیزات لازم جهت جستجو و سفارش منابع علمی از این مرکز را در پژوهشگاه فراهم آورد و با اطلاع رسانی در خصوص این موضوع خدمات این مرکز را به افراد محقق ارائه کند.
با انعقاد این تفاهم نامه، اساتید، محققان و دانشجویان این پژوهشگاه خواهند توانست به انواع مختلف منابع علمی موجود در مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری همچون مقالات فارسی و عربی، کلیه نشریات علمی فارسی و پایگاه های مقالات عمومی و موضوعی دسترسی یابند.
با امضای این تفاهم نامه، دو طرف به تبادل انتشارات علمی خود از قبیل کتاب، مجله، گزارش های فنی و پژوهشی، پایان نامه ها و غیره، بمنظور حصول اهداف پژوهشی و آموزشی، خواهند پرداخت.
مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) در چارچوب ضوابط و مقررات آموزش عالی جمهوری اسلامی ایران در زمینه اطلاع رسانی در عرصه ملی و بین المللی فعالیت کرده و تامین نیازهای مقالات علمی داخل و در سطح کشورهای منطقه از مأموریت های اصلی مرکز منطقه ای است.