صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اختصاص ۳ درصد از جی دی پی کشور به صنعت خودرو/ ورود قطعه ‌سازان به جرگه بین‌المللی

۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۴:۴۳
کد خبر: ۳۹۶۴۳۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس هیات عامل ایدرو گفت:صنعت خودرو ۳ درصد از جی دی پی کشور را به خود اختصاص داده که این نشان از پیشرو بودن این صنعت است و طی آماری در خصوص قطعه سازان با ارقامی شامل ۱۵۰۰ تولیدکننده و ۷۰۰ تا ۸۰۰ تولیدکنننده فعال را شامل می شود که تماما وسعت این صنعت را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، منصور معظمی در پنجمین همایش بین المللی صنعت خودرو گفت: صنعت خودرو در حال تی کاف است و تولید خودرو در کشور از سال ۴۷ تا ۵۷ حدود ۲۴۰ هزار دستگاه بوده و از سال ۵۷ تا روز گذشته نزدیک ۲۱ میلیون دستگاه خودرو در کشور تولید شده است.
 
وی در ادامه افزود: رنکینگ ما در جایگاه تولید رتبه ۱۴ یا ۱۵ است که این نشان از حجم بالای تولیدخودرو در کشور است که این افق با رسیدن به تولید ۳ میلیون خودرو محقق می‌شود.
 
رئیس هیات عامل ایدرو با تاکید بر این مسئله که صنعت خودرو ما در قبل کاملا مونتاژ بو ده تصریح کرد: در شرایط فعلی طراحی در بخشی از خودرو صورت می گیرد، خودرو ملی در سطح جامعه قرار دارد اما همچنان با نقطه مطلوب فاصله داریم.
 
معظمی عنوان کرد: وزارت صنعت با سختگیری های خود در تلاش برای افزایش کیفیت خودرو و به دنبال آن افزایش رضایتمندی هموطنانمان است و صنعت خودرو ما به دلیل  مرکز ثقل بودن تحت فشار است.
 
وی تاکید کرد: صنعت خودرو ۳ درصد از جی دی پی کشور را به خود اختصاص داده که این نشان از پیشرو بودن این صنعت است و طی آماری در خصوص قطعه سازان با ارقامی شامل ۱۵۰۰ تولیدکننده و ۷۰۰ تا ۸۰۰ تولیدکنننده فعال را شامل می شود که تماما وسعت این صنعت را نشان می‌دهد.
 
معظمی تصریح کرد: ما با مثلث قطعه ساز خودرو ساز و مردم مواجه ایم که باید در راستا تامین نیاز و برطرف کردن ذائقه مردم حرکت کنیم و تا کنون برای رسیدن به این هدف خودروهایی از صف تولید حذف شده است
 
رئیس هیات عامل ایدرو  اظهار کرد: در صنعت خودرو سازی و قطعه سازی متاثر از سیاست های پولی و مالی هستیم و در تمام دنیا بانک ها حمابت گر این صنعت هستند که در کشور ما با این میزان سود بانکی در ایران حمایت از تولیدکننده صورت نمیگیرد و این ضرورت نگاه دیگری به صنعت خودرو داشته باشیم
 
وی در ادامه یاد آور شد:  سهام داری خودروسازان باید در شفافیت در میزان سهام خودروسازان ایجاد شود به طوری که بتواند بیشتر مشارکت بخش خصوصی را فراهم سازد و در حال حاضر با خصوصی سازی فاصله زیادی داریم که در این راستا باید به سمتی سهام داری شفاف تر پیش رویم، در این میان باید به سرمایه گذاری قطعه سازان توجه بیشتر شود، دنیا دنیا رقابتی است و کسانی می توانند بمانند که مزیت رقابتی داشته باشند.
 
معظمی بیان کرد: طی ۳ تا ۴ سال اینده تحول در صنعت خودروسازی در بخش خودروهای سنگین را در دست اقدام داریم که در این سال‌ها به این امر کمتر توجه شده بودکه تامین مالی انها از سوی وزارت نفت،سیستم بانکی و ۳۰ درصد از سوی متقاضی صورت می گیرد.
 
وی در توضیح شرایط قطعه سازان عنوان کرد: ۱۳ قرار داد در حوزه قطعه سازان صورت گرفت که این به معنی ورود قطعه سازان به جرگه بین المللل است و همچنین در ۶ قرارداد خودروسازان مکلف به استفاده از تعدادی از قطعه سازان داخلی و ارتقا انها شده اند تا محصولاتشان قابل رقابت با بازارهای جهانی باشد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *