چرا باید در محل کار بیشتر آب بنوشیم؟
ما همیشه در محل کار آب خوردن را فراموش می کنیم و برای سرحال شدن بیشتر چای یا قهوه می نوشیم که آب بیشتری از بدن خارج می کنند و منجر به دهیدراته شدن بدن می شوند.
معمولا در محل کار آب خوردن را فراموش میکنیم و برای سرحال شدن بیشتر چای یا قهوه میخوریم که به دلیل ادرارآور بودنشان آب بیشتری از بدن خارج میکنند و منجر به دهیدراته شدن بدن میشوند.
کم آبی: قاتل خاموش
همه میدانیم که برای سالم ماندن باید آب بیشتری بخوریم. در واقع ۶۰ درصد بدن را آب تشکیل میدهد. مشکل اینجاست که شاید مشکل کم آبی را مثل مشکلات سلامتی دیگر (کمر درد به دلیل نشستن زیاد پشت میز، یا خستگی چشم به دلیل چشم دوختن به کامپیوتر) احساس نکنید.
آبرسانی مرتب مفاصل و چشمها را روان میکند، پوست را سالم نگه میدارد، گوارش را در حالت مطلوب نگه میدارد، سموم بدن را از بین میبرد و انرژی تولید شده از طریق سلولها را بیشتر میکند. اما عدم آبرسانی تعادل قند و نمک را در بدن به هم میریزد و مشکلات سلامتی بیشتری را بوجود میآورد.
پس اگر در محل کار احساس سردرد یا ضعف کردید دنبال خوراکی یا میان وعده نروید فقط کافی است یک لیوان آب بنوشید.
کم آبی چگونه روی سازندگی تاثیر میگذارد
شاید از فواید نوشیدن آب کافی و تاثیر آن روی سلامت و موقعیت کاری اطلاعات چندانی نداشته باشید و به همین دلیل با وجود این که میدانید آب به اندازه کافی نمیخورید نوشیدن آن در محل کار را هم نادیده میگیرید.
وقتی دچار مشکلات سلامتی مثل خستگی، سر درد، افزایش وزن، فشار خون بالا، و مشکلات کلیه میشویم به این فکر نمیکنیم که شاید آب کافی نمیخوریم. وقتی دچار این مشکلات میشویم، با سردرد به خانه میرویم و نمیتوانیم به خوبی تمرکز کنیم به کار و همکارانمان نیز به طور غیر مستقیم آسیب میرسانیم. در نتیجه سازندگی کمتری در مجیط کارمان خواهیم داشت.
علائم کم آبی چیست؟
هیچوقت متوجه نمیشویم که بدنمان در طول روز چقدر آب از دست میدهد و آبرسانی مجدد چقدر اهمیت دارد. عرق کردن، توالت رفتن و حتی تنفس هم آب زیادی از بدن مصرف میکند.
علائم کم آبی شامل: خشکی دهان، خستگی، سردرد، کم ادراری و عدم تمرکز میباشد.
علائم کم آبی شدید شامل: کج خلقی، گیجی، تشنگی شدید، تپش قلب بالا، سرعت تنفس بالا و ادرار نکردن یا ادرار تیره میباشد.
چگونه میتوان از کم آبی بدن در محل کار جلوگیری کرد؟
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *