صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۳۵۰۰ دلار برای ۲ هفته زندگی در شبیه‌ساز فضایی!

۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۱:۲۳
کد خبر: ۳۹۴۱۴۱
آژانس فضایی ژاپن به کسانی که برای دو هفته زندگی در ایستگاه فضایی شبیه‌سازی شده داوطلب شوند، مبلغ ۳،۵۰۰ دلار پرداخت می‌کند.
به گزارش گروه فضای مجازی ،  آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن (JAXA) به افراد این فرصت را می‌دهد که در آزمایش‌های فضایی مشارکت داشته باشند.

این آژانس ۳۵۰۰ دلار به داوطلبان پرداخت می‌کند تا دو هفته در ایستگاه فضایی شبیه‌سازی شده زندگی کنند.

به این ترتیب آژانس فضایی ژاپن ضمن فراهم کردن فرصت درآمدزایی برای عموم مردم، آزمایشات خود را نیز پیش می‌برد. مردم می‌توانند به مدت دو هفته در یک ایستگاه فضایی شبیه‌سازی شده وقت بگذرانند و ۳۸۰ هزار ین یا ۳۵۰۰ دلار درآمد کسب کنند.

این آزمایش برای شبیه‌سازی محیط در فضا طراحی شده است.

آژانس فضایی ژاپن به دنبال ۸ نفر برای صرف ۱۳ شب و ۱۴ روز در ایستگاه فضایی شبیه‌سازی شده روی زمین است که برای شبیه‌سازی شرایط واقعی در فضا طراحی شده است.

دانشمندان در حال تلاش برای جمع آوری اطلاعات بیشتر در نشانگر‌های دقیق استرس در فضانوردان هستند که باید برای مدت طولانی در فضا محدود شوند.

کسانی که انتخاب می‌شوند در مرکز فضایی "تسوکوبا" (Tsukuba) قرنطینه خواهند شد. شرکت‌کنندگان اجازه همراه داشتن هیچ یک از وسایل شخصی خود را نخواهند داشت و از آن‌ها خواسته خواهد شد تا وظایف مختلفی انجام دهند.

در طول آزمایش، سطح استرس آن‌ها اندازه‌گیری خواهد شد. وظایف برای شبیه‌سازی شرایط ایستگاه فضایی بین‌المللی تنظیم شده است.

برای واجد شرایط بودن در این مطالعه، افراد باید بین ۲۰ تا ۵۵ سال سن داشته باشند و در سلامت کامل باشند.

پس از مطالعه، کسانی که آزمایش را به پایان برسانند، ۳۵۰۰ دلار دریافت خواهند کرد.

گذراندن مدت طولانی در محیط میکروگرانش می‌تواند برای انسان مضر باشد. تغییرات زیادی در بدن انسان رخ می‌دهد. این تغییرات شامل تضعیف عضلات و استخوان‌ها، اختلال در احساس جهت‌های بالا و پایین، تغییر در فشار چشم، اختلال در سیستم ادراک و حرکت بدن (proprioceptive system) و ... است.

سیستم ادراک و حرکت بدن، موقعیت نسبی بدن فرد و قدرت مورد نیاز برای حرکت را کنترل می‌کند.

فضانوردان با بودن در فضا می‌توانند قابلیت جهت‌دهی قسمت‌های بدن مانند بازو‌های خود را از دست بدهند. این عارضه می‌تواند به مدت چند روز پس از ورود به فضا در آن‌ها ایجاد شود.

جدایی از زندگی روزمره نیز باعث استرس می‌شود. آزمایش آژانس فضایی ژاپن به منظور تجزیه و تحلیل نحوه زندگی در محیط محدود می‌تواند بر میزان استرس افراد تاثیر بگذارد.

برای ایجاد شرایط میکروگرانش روی زمین، ناسا از سقوط آزاد استفاده می‌کند.

ناسا برای این آزمایش از هواپیما با پرواز سهمی‌وار استفاده می‌کند تا شرایط میکروگرانش شبیه‌سازی شود. در حالی که این شرایط تنها برای مدت کوتاهی (۲۳ ثانیه در هر قوس) شبیه‌سازی می‌شود، اما اثرات آن در همین مدت نیز می‌تواند مورد مطالعه قرار گیرد.
 
منبع:ایسنا
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

برچسب ها: ایستگاه فضایی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *