خطر وجود مواد شیمیایی سمی در غذاهای بستهبندی!
پزشکان انگلیسی در یک بررسی از وجود ماده شیمیایی بیسفنول A یا (BPA) در سیستم گوارشی ۸۶ درصد شرکت کنندگان در این مطالعه خبر دادند.
نتایج برخی از مطالعات نشان میدهد این ماده شیمیایی میتواند با خطر بروز سرطان پستان و بیماری قلبی ارتباط داشته باشد و به همین دلیل بر ممنوعیت استفاده از آن تاکید شده است. هر چند در برخی از مطالعات این ادعا اشتباه دانسته شده است.
متخصصان انگلیسی اظهار داشتند: نوجوانان یکی از گروههای جمعیتی هستند که بالاترین سطح ترکیب بیسفنول A. در ادرار آنان وجود دارد.
در حالیکه در برخی از مطالعات آمده است سطح پایین ترکیب بیسفنول A. بی ضرر است، کمیسیون اروپا به تازگی اعلام کرده است این ترکیب به دلیل تاثیر گذاری روی هورمونها سلامت بشر را به خطر میاندازد.
در کانادا و برخی از ایالتهای آمریکا استفاده از این ترکیب شیمیایی در بطری شیر نوزادان ممنوع شده است. همچنین از ماه گذشته کمیسیون اروپا به کار بردن بیسفنول A. را در بسته بندیهای غذایی به دلیل عوارض جانبی آن محدود کرده است.
منبع:ایسنا
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *