صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وضعیت نفتکش سانچی به کجا رسید؟

۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷:۴۷
کد خبر: ۳۹۳۹۷۱
مدیرکل امور دریانوردان و سازمان‌های تخصصی بین‌المللی سازمان بنادر و دریانوردی با اعلام اینکه حادثه نفتکش سانچی به عنوان یکی از اولویت های اصلی و مهم این سازمان محسوب می شود، گفت: تا آخرین لحظه پیگیر مسائل مربوط به این نفتکش ایرانی در آبهای چین خواهیم بود.
به گزارش گروه فضای مجازی ، علی اکبر مرزبان  با اشاره به سانحه نفتکس سانچی افزود: در این اتفاق ناگوار، شرکت ملی نفتکش، سازمان بنادر و دریانوردی و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران هماهنگی‌های زیادی با یکدیگر داشتند و در بحث اعزام تیم کارشناسی، پیگیری سرنوشت پیکر‌های خدمه کشتی، اعزام تکاور‌های نیروی دریایی ارتش و سایر فعالیت‌های مربوط به این حادثه، همکاری قابل قبولی بین این سه دستگاه صورت گرفت.

وی با بیان این که حادثه سانچی خارج از آب‌های کشور و به عنوان یک اتفاق نادر و خاص رخ داد، گفت: حوادث دریایی در دنیا به تعداد زیادی اتفاق می‌افتد و همه آن‌ها در سازمان بین المللی دریانوردی ثبت می‌شود، اما حادثه نفتکش سانچی اتفاقی بود که به ندرت در دنیا رخ می‌دهد و همه پرسنل آن جان خود را از دست دادند.

مدیرکل امور دریانوردان و سازمان‌های تخصصی بین المللی با اشاره به اینکه جان پرسنل، ساختمان نفتکش، محموله و مسائل زیست محیطی پیش آمده ناشی از انفجار محموله کشتی به عنوان مهمترین بخش‌های حادثه سانچی مطرح هستند، خاطرنشان کرد: ما تا آخرین لحظه پیگیر مسائل مربوط به سانحه سانچی خواهیم بود، هرچند که وظیفه شرکت ملی نفتکش و سازمان بنادر و دریانوردی در این رابطه تعریف شده است.

وی بیان کرد: بر اساس قوانین بین المللی، کشور‌های ذینفع در حادثه مذکور باید در جریان موضوع باشند که در مورد سانحه سانچی چهار کشور، ایران، چین، هنگ کنگ و پاناما هستند.

مدیرکل امور دریانوردان و سازمان‌های تخصصی بین المللی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تیم عملیاتی و تحقیقاتی این سازمان در حادثه سانچی به خوبی عمل کرد، گفت: وظیفه اصلی سازمان بنادر و دریانوردی مشارکت فعالانه و نقش رهبری در انجام تحقیقات مربوط به سوانح دریایی به عنوان مرجع حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران است.

مرزبان بر اساس گزارش پایگاه خبری سازمان بنادر و دریانوردی افزود: سازمان بنادر و دریانوردی از یک سو با مرجع دریایی چین و از سوی دیگر با شرکت ملی نفتکش به طور مستقیم در ارتباط است، هر چند که پیگیری مسائل مربوط به سانحه سانچی اقدامی ملی است و نیازمند رایزنی‌های دیپلماتیک در سطح بالای سیاسی بوده و وزارت امور خارجه و وزارت تعاون کار و رفاه امور اجتماعی پیگیر مساله هستند.

مدیرکل امور دریانوردان و سازمان‌های تخصصی بین‌المللی سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: هم اکنون سازمان بنادر و دریانوردی به لحاظ فنی در کمیته چهارجانبه سانحه سانچی نقش برجسته خود را ایفا می‌کند.

 ۱۶ دی یک کشتی فله بر چینی حامل ۶۴ هزار تن گندم در سواحل شانگ‌های به نفتکش ایرانی سانچی که حامل بیش از ۱۳۰ هزار تن میعانات گازی بود، برخورد کرد.

در این حادثه، ۳۰ تبعه ایرانی و دو بنگلادشی نفتکش سانچی جان خود را از دست دادند و علت بروز این حادثه در آب‌های چین همچنان در دست بررسی است.
 
منبع:ایرنا
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

برچسب ها: نفتکش سانچی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *