صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کم تحرکی و چاقی ۵۰ درصد جمعیت روستایی کشور

۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۶:۰۱
کد خبر: ۳۹۳۴۰۶
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
معاون بهداشت گفت: ۵۰ درصد جمعیت روستایی کشور دچار کم تحرکی و چاقی هستند.

به گزارش گروه جامعه ،علیرضا رئیسی در مراسم «بهبود تغذیه جامعه با مشارکت زنان روستایی و عشایر» گفت: برخورداری از سلامت، زندگی در محیط بهداشتی، دسترسی به خدمات سلامت و توزیع عادلانه غذا در خانوار منطبق بر نیاز فیزیولوژیک افراد خانواده از مسائلی است که با آموزش در جامعه نهادینه می‌شود.

وی با اشاره به امنیت غذایی گفت: باید به عواقب ناامنی غذایی شامل سوءتغذیه ناشی از کمبود مواد غذایی و سوء تغذیه ناشی از پرخوری در مواد غیرضروری توجه شود.

رئیسی با بیان اینکه ۷۶ درصد مردم درگیر بیماری‌های غیرواگیر هستند، افزود: بسیاری از هزینه‌های درمان نیز در همین محل صرف می‌شود و ۱۰ عامل خطرساز در بیماری‌های غیرواگیر نقش دارد که رژیم غذایی ناسالم در راس آن است.

وی تاکید کرد: متاسفانه تغذیه روستایی نیز از مشکلات یاد شده در امان نمانده است و ۵۰ درصد جمعیت روستایی کشور نیز دچار کم تحرکی و چاقی هستند.

رئیسی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد روستاییان بیش از حد مجاز نمک مصرف می‌کنند، گفت: نمک نان عامل اصلی در مصرف نمک بالا در مردم است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: جامعه امروز به دنبال تغذیه سالم است و پرداختن به الگو‌های صحیح تغذیه‌ای از وظایف ماست.

وی گفت: البته تبلیغات دروغین نیز درباره تغذیه، کاهش وزن و استفاده از برخی محصولات گیاهی و علفی وجود دارد که صحت ندارد و این وظیفه کارشناسان تغذیه است که در این زمینه به جامعه آگاهی دهند.

وی افزود: باید به استفاده از ریزمغذی‌ها در جامعه بیشتر توجه شود، زیرا از یک سو جامعه با اضافه وزن همراه است و از طرفی کمبود ویتامین D. در کشور بالاست، این موضوع نشان می‌دهد که جامعه الگوی غذایی درست ندارد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: نقش توانمندسازی زنان در تغذیه جامعه بسیار حائز اهمیت است و بیش از هزار و ۴۰۰ کارشناس تغذیه جهت اطلاع رسانی به مردم در همین راستا در نظر گرفته شده است.

مراسم «بهبود تغذیه جامعه با مشارکت زنان روستایی و عشایر» با هدف تاثیر مثبت بر تغذیه جامعه در وزارت بهداشت در حال برگزاری است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *