صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مواد غذایی که سبب آلرژی در کودکان می‌شود!

۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۲:۴۶
کد خبر: ۳۹۳۰۶۳
متخصص بیماری‌های کودکان با اشاره به اینکه حساسیت به شیر گاو یکی از شایع‌ترین حساسیت‌های غذایی در کودکان است، گفت: مصرف شیرمادر برای مدت حداقل 4 ماه با کاهش آلرژی به شیر گاو تا سن هجده ماهگی همراه خواهد بود.
به گزارش گروه فضای مجازی ، آزاده فهیمیان در ارتباط با آلرژی در نوزدان اظهارداشت: بر اساس تحقیقات انجام شده، فقط مصرف شیرمادر برای مدت حداقل ۴ ماه با کاهش آلرژی به شیر گاو تا سن هجده ماهگی همراه بوده است.

وی گفت: آلرژن‌های دست نخورده می‌توانند از طریق شیرمادر به شیرخوار برسند و سبب تشدید علایم آلرژیک در شیرخواران مبتلا به آلرژی‌های غذایی شوند. همچنین شیرخواران با آلرژی غذایی علایم آلرژی را با دریافت پروتئین‌های غذایی از شیرمادر بروز می‌دهند.

متخصص بیماری‌های کودکان افزود: حذف تدریجی و تک تک این غذا‌ها از رژیم غذایی مادر می‌تواند سبب بهبود علایم در شیرخوار شود؛ بنابراین توصیه‌های فعلی بر این است که استفاده از شیرمادر به تنهایی (تغذیه انحصاری با شیرمادر) برای مدت چهار ماه اول زندگی سبب کاهش خطر آلرژی به شیر گاو در شیرخواران می‌شود.

وی گفت: حساسیت به مواد غذایی موجود در شیر مادر با یک یا چند علامت تظاهر می‌کند که بی قراری یا غر غر کردن بعد از شیرخوردن، گریه‌هایی که برای مدت طولانی قطع نشود یا برای مدت طولانی کودک آرام نگیرد، بدخوابی یا کوتاه بودن دوره خواب، از خواب پریدن با علائم درد یا ناراحتی، مدفوع سبز رنگ، اگزما، پوست خشک و خس خس کردن از جمله این علائم است.

فهیمیان اضافه کرد: این علائم در کودک ممکن است فقط مربوط به آلرژی غذایی نباشد؛ بنابراین اگر این علائم بعد از قطع بعضی از مواد غذایی در مدت ۲۴ ساعت کاملاً از بین نرفت، کودک باید مورد توجه و بررسی بیشتر قرار گیرد.

وی گفت: اگر شیرخوار حتی به برنامه غذایی معمولی مادر نیز حساسیت نشان دهد، بهتر است یک یا دو ماده مورد شک، نه بیشتر برای مدت یک تا دو هفته از برنامه غذایی مادر حذف و نتیجه آن بررسی شود.

فهیمیان گفت: بیشترین مواد غذایی که به صورت آلرژن عمل کرده و در کودکان مشکل ایجاد می‌کنند، شیر گاو، سویا، پرتقال، گوجه فرنگی، تخم مرغ و بادام زمینی است و یکی از شایع‌ترین نوع حساسیت غذایی، حساسیت به شیر گاو است که در کودکان با علامت بی قراری تظاهر می‌کند.
 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

برچسب ها: برنامه غذایی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *