صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جدیدترین راهکار درمانی برای مبارزه با افسردگی زمستانی

۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۹:۰۹
کد خبر: ۳۹۲۸۳۶
اگر به دلیل روز‌های ابری و تیره زمستانی دچار افسردگی و بی حوصلگی شده اید با اضافه کردن برخی مواد غذایی به خوراک روزانه می‌توانید روز‌های آفتابی را به اعصابتان هدیه کنید.
به گزارش گروه فضای مجازی ،  کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند، مصرف زردچوبه می‌تواند سبب بهبود قدرت حافظه به میزان ۳۰ درصد شود و همچنین مانع از ابتلای افراد به بیماری افسردگی شود.

زردچوبه، حاوی ماده‌ای به نام کورکومین (curcumin) است که سبب کاهش تولید میزان پروتئین بتاآمیلیوئید (پروتئین سمی ایجاد کننده زوال عقل) می‌شود.

کورکومین سبب از بین بردن التهاب در بدن و به ویژه مغز می‌شود و از آن می‌تواند برای درمان و کنترل بسیاری از بیماری‌های مغز و اعصاب استفاده کرد.

از زردچوبه برای درمان بیماری‌هایی همچون آرتریت، سرطان و بیماری‌های قلبی استفاده می‌شود.

پژوهش درباره مصرف زردچوبه و درمان افسردگی و بهبود علائم بیماری آلزایمر به وسیله دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا (the University of California) انجام شده است.

در پژوهشی دیگر که به وسیله دانشمندان دانشگاه جنوای ایتالیا انجام شده، این نتیجه به دست آمده است که مصرف زردچوبه در رژیم غذایی سبب پیشگیری از پوکی استخوان و حتی ترمیم این بخش از بدن می‌شود.


پوکی استخوان و از دست رفتن تراکم استخوانی یکی از اصلی‌ترین دلایل شکستگی استخوان در سالمندان و مرگ آن‌ها به شکل غیر مستقیم است.

کارشناسان دانشگاه جنوا، در رژیم غذایی ۴۰ نفر از داوطلبان در رده ۵۰ الی ۹۰ ساله، به مدت ۱۸ ماه، روزانه ۹۰ گرم کورکومین قرار داده و میزان قدرت حافظه، تراکم استخوان و نوسان‌های خلقی را در آن‌ها بررسی کرده اند.

کارشناسان مغز، داوطلبان را در ابتدا و انتهای پروژه مورد بررسی قرار داده اند و دریافتند مصرف زردچوبه سبب ترمیم و حفظ سلول‌های عصبی مغز و نیز جلوگیری از تولید پروتئین سمی در آن شده است.

زردچوبه، ادویه‌ای برگرفته از قاره کهن و یک چاشنی غذایی بسیار پرطرفدار در کشور‌های آسیایی است، کارشناسان توصیه می‌کنند افراد در رژیم غذایی خود از جمله در سوپ، خورشت و برخی خوراک‌ها این ادویه را به ویژه در فصل زمستان و در خانواده‌های دارای فرد سالمند مورد استفاده قرار دهند تا اثر آن را بر سلامت خود مشاهده کنند.

زرچوبه یکی از ادویه‌هایی است که کمترین عارضه جانبی و حساسیت را در فرد ایجاد می‌کند و به همین دلیل مصرف آن می‌تواند مانند مکمل درمانی از ابتلای افراد به بیماری‌های مختلف جلوگیری کند.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *