صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فرد محکوم، به مطالعه کتاب شهید مطهری و حضور در کلاس‌های فنی حرفه‌ای مکلف شد

۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۴:۰۳
کد خبر: ۳۹۲۷۹۵
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
مستشاران دادگاه تجدیدنظر استان خراسان جنوبی در راستای اعمال مجازات های جایگزین حبس یک فرد محکوم را به مطالعه کتاب اسان کامل شهید مطهری و حضور در کلاس‌های فنی حرفه ای مکلف کردند.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، مستشاران دادگاه تجدید نظر استان خراسان جنوبی در راستای صدور احکام جایگزین حبس، یک محکوم را به تهیه کتاب «انسان کامل» اثر استاد شهید مطهری و مطالعه  و حضور در کلاس‌های فنی حرفه‌ای مکلف کردند.

مستشاران این دادگاه بنا بر شرایط این متهم از قبیل نداشتن سابقه کیفری، توبه و ابراز ندامت، جلب رضایت شکات، همکاری خوب در مراحل تحقیق و داشتن مشکلات اقتصادی وی را ۳ به سال حبس تعلیقی محکوم کردند.

بر اساس این حکم متهم موظف به تهیه کتاب «انسان کامل» اثر استاد شهید مطهری بوده و باید ظرف یکسال اول تعلیق اقدام به مطالعه کتاب مذکور کند.

پس از تهیه و مطالعه کتاب باید هر شش ماه گزارش نحوه مطالعه و میزان آن و نتایج بعمل آمده و تهیه خلاصه‌ای از آن صرفا با دست خط خود را تهیه و مراتب را به واحد اجرای احکام کیفری مربوط تحویل دهد.

پس از پایان گزارش شش ماهه دوم زیر نظر معاونت فرهنگی دادگستری، امتحانی برگزار خواهد شد و در صورت اخذ نمره قبولی (۱۸) تکلیف وی به پایان خواهد رسید و چنانچه موفق به اخذ نمره قبولی نگردد این تکالیف ادامه خواهد داشت تا مشارالیها موفق به اخذ نمره قبولی شود.

همچنین در ادامه این حکم آمده است: این متهم در فاصله ۲ ساله باقی مانده از مدت تعلیق مکلف است با مراجعه به سازمان فنی و حرفه‌ای محل سکونت خود در یکی از کلاس‌های آموزشی و مهارتی شرکت کرده و در یکی از حرفه‌های مورد علاقه خود اعم از خیاطی و ... مهارت لازم را کسب و گواهی مربوطه را به واحد اجرای احکام کیفری تحویل دهد.

گفتنی است با تصویب قانون مجازات اسلامی جدید در فصل نهم آن به مجازات‌های جایگزین اشاره شده است. بر اساس این قانون قضات می‌توانند با توجه به شرایط متهم و داشتن برخی شروط از مجازات‌های جایگزین حبس استفاده کنند. به عنوان مثال یکی از شروط اجرای این قانون رضایت داشتن فرد محکوم است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *