صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توسعه کارآفرینی با ایجاد سیستم استارت آپ

۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۷:۳۷
کد خبر: ۳۹۲۰۸۸
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون علمی فناوری رییس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان در نشست نخبگان فناوری اطلاعات در قوه قضاییه گفت: استارت آپ‌ها در تمام دنیا خود را اثبات کرده اند و سپس قانون آن نوشته شده است و ما باید سرویس‌های آن را به گونه‌ای طراحی کنیم که مردم راحت باشند.

به گزارش خبرنگار  گروه حقوقی و قضایی ، سورنا ستاری معاون علمی فناوری رییس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان در نشست نخبگانی فناوری اطلاعات در قوه قضاییه اظهار کرد: تلاش کردیم با توسعه سیستم استارت آپ مفاهیم جدیدی را همچون شرکت‌های دانش بنیان تعریف کنیم تا جوانان با انگیزه روی پای خود بایستند که در این صورت شاهد کارآفرینی در ایران خواهیم بود.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه در حوزه‌های جدید استارت آپ‌های متعدد وارد شده است، بیان کرد: یکی از پارامتر‌های جانبی که این استارت آپ بوجود می‌آورد شفافیت است و اجناس وارداتی و داخلی کاملا مشخص می‌شود.

وی افزود: اگر بخواهیم پرونده‌های تعزیرات را کاهش دهیم استفاده از این استارت آپ‌ها یکی از راه‌های موثر خواهد بود به طوری که در فروشگاه‌هایی که اینگونه استارت آپ راه اندازی شده پرونده تعزیرات کاهش داشته است.

ستاری با اشاره به حقوق شهروندی گفت: زمانی می‌توانیم از حقوق شهروندی صحبت کنیم که اجناس مورد نیاز مردم در تهران و به عنوان مثال یکی از روستا‌های چابهار با یک قیمت به مردم ارائه شود.

معاون علمی فناوری رییس جمهور با اشاره به اینکه توسعه اقتصاد و بالابرد شفافیت در حوزه خدمات قیمت گذاری‌ها با استفاده از سیستم استارت آپ میسر است، گفت: استارت آپ‌هایی موفق هستند که اقدام به دریافت وام نکرده باشند چرا که توسعه اقتصاد و استارت آپ با وام شکل نمی‌گیرد.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اقدامات بیرونی و داخلی در قوه قضاییه اظهار کرد: شفافیت و کاهش حضور دلال‌ها در کسب و کار با اقدامات مناسب قوه قضاییه میسر خواهد شد.
 
وی با تاکید بر اینکه بهتر است پژوهش ها به بخش خصوصی سپرده شود گفت: ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که پژوهش‌ها چه خروجی دارند و این پژوهش‌ها را به دانشکده‌ها یا پژوهشکده‌ها بسپاریم که البته این تغییر سبک مشکلاتی در پی خواهد داشت، اما باید بدانیم دانشگاه‌ها همیشه همچون رود روان هستند و هرسال دانشجویان زیادی به آن وارد می‌شوند که لازم است اساتید به روز شوند.

معاون علمی فناوری رییس جمهور گفت: با این ساختار‌ها بسیاری از موارد را می‌شود اداره کرد؛ ما در حال حاضر شرکت‌های بسیار خوبی در حوزه‌های مختلف به ویژه آی تی در کشور داریم که توانسته‌اند در منطقه نیز فعالیت داشته باشند و درباره فعالیت استارت آپ‌ها با قوه قضاییه تعامل‌های لازم را داریم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: استارت آپ‌ها در تمام دنیا خود را اثبات کرده اند و سپس قانون آن نوشته شده است و ما باید سرویس‌های آن را به گونه‌ای طراحی کنیم که مردم راحت باشند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: بنده توصیه می‌کنم که تا آنجایی که می‌توانیم از شرکت‌های خصوصی استفاده کنیم چرا که عمده این شرکت‌ها از جوانان زیر ۳۰ سال و با انگیزه تشکیل شده‌اند که لازم است به جوانهایمان اعتماد داشته باشیم.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *