صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیست و هشتمین «اتفاق ترانه» برگزار شد

۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰:۰۲
کد خبر: ۳۹۱۴۳۸
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
علیرضا بدیع شاعر و ترانه سرای کشورمان در بیست و هشتمین محفل شعرخوانی و موسیقی «اتفاق ترانه» ابراز امیدواری کرد که بیانیه امضا شده توسط شاعران مبنی بر حفظ خانه نیما یوشیج به نتیجه برسد.

به گزارش گروه فرهنگی به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، بیست و هشتمین محفل شعرخوانی «اتفاق ترانه» عصر دیروز شنبه ۷ بهمن با حضور عبدالجبار کاکایی ترانه سرای شناخته شده، رستاک حلاج آهنگساز و ترانه سراهای جوان کشورمان در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار شد.

در ابتدای این جلسه علیرضا بدیع مجری برنامه با اشاره به ماجرای تخریب خانه نیما یوشیج و بیانیه شاعران مبنی بر خریداری این خانه گفت: امیدواریم این بیانیه به نتیجه برسد. چراکه تبدیل شدن خانه نیما یوشیج به سفره خانه به نظر من بدتر از خراب شدن آن است.

در ادامه جلسه مرضیه فرمانی از شهر رشت، علیرضا تقی پور، محدثه محمدپور، محسن صدر، امید روزبه، معصومه زائر و الهه صابر به شعرخوانی پرداختند.

همچنین عبدالجبار کاکایی با تکذیب برخی از شعرهایی که در فضای مجازی به اشتباه به نام او منتشر می‌شود، مبحث مجالست شعر و موسیقی و تاثیرگذاری هریک بر دیگری را مطرح کرد.

وی گفت: در یک نظریه عده‌ای ظهور موسیقی را مقدم بر شعر می دانند. در این منظر کلمات به دنبال انتقال احساسات با موسیقی همراه شده‌اند. در دیدگاهی دیگر که در تذکره دولتشاه سمرقتندی آمده است، نخستین شعر را از آن آدم می‌داند.

وی افزود: با این حال فارغ از این که کدامیک بر دیگری مقدم بوده باشد، مجالست شعر و موسیقی همواره نیاز بوده است و وجه مشترک این دو در وزن است. همچنین موسیقی مقیاس دیگری برای لذت بخشی به فرد ایجاد کرده و آن ملایمت اصوات است و دو علم فیزیک و ریاضی در درک کیفیت موسیقی اثر می‌گذارند.

حسین غیاثی و میثم یوسفی شاعران جوان و توانای کشورمان نیز مهمانان «اتفاق ترانه» بیست و هشتم بودند که به ترانه خوانی پرداختند. در ادامه محفل علی مقیمی، ساجده جبار پور، علی کیایی، سعید سکاکی، فاطمه حیدری و احسان انصاری ترانه و غزل‌هایی را تقدیم حاضران کردند. همچنین پیام پولاد ترانه و مریم خالقی شعر سپید این محفل را خواندند و علی سعید پور به خواندن یک غزل پرداخت.

علیرضا رمزی، محمد محسنی نیز دیگر شاعرانی بودند که نوبت‌های بعدی شعرخوانی را به خود اختصاص دادند.

رستاک حلاج مهمان ویژه بیست و هشتمین «اتفاق ترانه» نیز در ابتدا به معرفی مجموعه ترانه خود با عنوان «پاییز سال بعد» که گزیده ترانه‌های او طی ۱۰ سال است، پرداخت. این کتاب که توسط نشر نگاه به چاپ چهارم هم رسیده است.

حلاج در این جلسه حاضران را به شنیدن سه قطعه از‌کارهای خود دعوت کرد که دو قطعه از آنها از کارهای جدید او بود.

گفتنی است بیست و هشتمین محفل شعر و موسیقی «اتفاق ترانه» با استقبال گسترده علاقه‌مندان به شعر رو به رو شد و بسیاری از مهمانان ایستاده برنامه را دنبال کردند.

این سلسله محافل شنبه‌های اول هر ماه به همت مرکز موسیقی و همراهی موسسه سپهر سوره هنر در سالن مهرحوزه هنری برگزار می‌شود.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *