صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیر ماهی های حاوی اُمگا۳ در پیشگیری از سرطان

۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۲:۵۱
کد خبر: ۳۹۱۳۷۵
مطالعه جدید محققان رابطه بین اسیدهای چرب امگا۳ بدست آمده از ماهی و پیشگیری از سرطان را نشان داده است.
به گزارش گروه فضای مجازی ، متخصصان تغذیه بر اهمیت مصرف اسید‌های چرب امگا ۳ به خاطر فواید متعدد برای سلامت تاکید دارند.

هر دو منبع گیاهی و حیوانی این روغن نظیر روغن کریل (نوعی میگو)، روغن ماهی، دانه کتان، دانه چیا، دانه شاهدانه و ... سرشار از امگا ۳ هستند که توانایی مقابله با افسردگی و اضطراب، بهبود سلامت چشم، بهبود سلامت مغز، کاهش خطر بیماری قلبی، مقابله با التهاب، مقابله با بیماری‌های خودایمنی، پیشگیری از سرطان، کاهش آسم در کودکان، بهبود سلامت استخوان‌ها و مفاصل، بهبود خواب، و سالم‌تر کردن پوست را دارا هستند.

حال مطالعه جدید نشان می‌دهد ماهی‌های حاوی اسید‌های چرب اُمگا ۳ در پیشگیری از سرطان موثرتر از دانه کتان و سایر روغن‌ها هستند.

طبق یافته‌های مطالعه محققان دانشگاه گوئولف در اونتاریو کانادا، امگا ۳ دریایی ۸ برابر منابع گیاهی این روغن در پیشگیری از رشد تومور موثرتر هستند.

دیوید ما، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «یافته‌های ما نشان می‌دهد امگا ۳ با هر دو منبع گیاهی و حیوانی دارای نقش حفاظتی در مقابله با سرطان است، اما تاثیرگذاری شان با یکدیگر متفاوت است.»

اسید‌های چرب امگا ۳ سه نوع هستند: اسید آ-لینولنیک (ALA)، اسید ایکوزاپنتائونیک (EPA) و اسید داکوزاهگزائونیک (DHA).

ALA اسیدچرب با منبع گیاهی است و در دانه‌های خوراکی نظیر دانه کتان و در روغن‌های نظیر سویا، کانولا و شاهدانه یافت می‌شود.

EPA و DHA در جانداران دریایی نظیر ماهی، جلبک و فیتوپلانکتون‌ها یافت می‌شوند.

در این مطالعه، به موش‌های مبتلا به نوع تهاجمی سرطان سینه موسوم به HER-۲، انواع مختلف امگا ۳ داده شد.

نتایج نشان داد تغذیه موش‌ها با امگا ۳ دارای منشاء دریایی موجب کاهش اندازه تومور تا ۶۰ تا ۷۰ درصد و کاهش تعداد تومور‌ها تا ۳۰ درصد شد.

به گفته دکتر ما، «امگا ۳ با بازگرداندن ژن‌های مرتبط با سیستم ایمنی و توقف مسیر رشد تومور، از سرطان پیشگیری کرده و با آن مقابله می‌نماید.»

وی تاکید می‌کند افراد باید برای رسیدن به تاثیر مشابه، هفته‌ای دو تا سه وعده ماهی مصرف کنند.
 
منبع:مهر
 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *