"پاکستان": سفر تیم ناظر بر تحریم های شورای امنیت، معمولی است
به گزارش سرویس بین الملل ، وزارت امور خارجه پاکستان با انتشار بیانیه ای با اعلام حضور تیم ناظر بر تحریم های شورای امنیت سازمان ملل در اسلام آباد، یادآوری کرد: دولت پاکستان درباره اقدامات صورت گرفته از سوی این کشور بر اساس قطعنامه های سازمان ملل، توضیحات جامعی را به این تیم ارائه کرده است.
محمد فیصل گفت: اعضای تیم شورای امنیت نیز خرسندی خود را از همکاری پاکستان برای ریشه کنی تروریسم اعلام کردند.
تیم ناظر بر تحریم های سازمان ملل متحد برای سفری دو روزه، پنجشنبه هفته گذشته پنجم بهمن ماه جاری وارد اسلام آباد شد.
شورای امنیت سازمان ملل، حافظ سعید رئیس جماعت الدعوه را در ارتباط با حملات تروریستی سال 2008 میلاد در بمبئی بر اساس قطعنامه 1267 مورد تحریم قرار داد.
شورای امنیت سازمان ملل در اکتبر 1999 میلادی با تصویب قطعنامه 1267 ضمن تحریم گروههای تروریستی القاعده طالبان پاکستان، طالبان افغانستان و داعش با تشکیل کمیته ای مسئولیت نظارت بر این تحریم ها را بر عهده گرفت.
تیم ناظر بر تحریم های سازمان ملل نیز به پاکستان سفر کرده تا از نزدیک در خصوص اتهامات اخیر هند و آمریکا علیه اسلام آباد تحقیق کند.
حافظ سعید رئیس جماعت الدعوه که پس از حکم دادگاه عالی شهر لاهور از بازداشت خانگی آزاد شده، خشم دولت هند و آمریکا را در پی داشت. وی سپس بار دیگر از سوی دولت پاکستان در حبس خانگی قرار گرفت.
البته حافظ سعید رهبر حزب جماعت الدعوه پاکستان نیز پیش از انجام سفر اعضای شورای امنیت به پاکستان، با بیان اینکه وی تروریست نیست، هر گونه اتهامی را علیه خود در این خصوص رد کرد و افزود: از هیات سازمان ملل می خواهیم که از دفاتر حزب جماعت الدعوه در پاکستان دیدن کند.
تیم ناظر بر تحریم ها به زودی گزارش خود را به کمیته شورای امنیت سازمان ملل ارائه خواهد کرد.
گفته می شود از میان 36 گروهی که از سوی شورای امنیت سازمان ملل تحریم شده اند، 25 گروه در خاک پاکستان فعالیت دارند.
دولت پاکستان قبلا با اقداماتی هر نوع فعالیت گروه های تحت تحریم شورای امنیت سازمان ملل را به شدت محدود کرده است.
دولت همچنین از رسانه های پاکستانی خواست از انتشار اخبار متعلق به حافظ سعید رئیس جماعت الدعوه و گروه لشکر طیبه و سازمان فلاح انسانیت خودداری کنند.