شکایت شهرداری تبریز از کمیته امداد در رابطه با جمع آوری صندوقهای صدقات/ تعیین ۴ مصوبه برای اصلاح جایگاه صندوقها
وی افزود: در این جلسه، برای ساماندهی صندوقهای صدقات موجود در سطح شهر توافقاتی صورت گرفت.
معاون خدمات شهری شهرداری تبریز با اشاره به در نظر گرفتن ۴ شرط برای استقرار صندوقهای صدقات کمیته امداد امام خمینی (ره) و سایر موسسات خیریه در سطح شهر اظهارکرد: یکی از مواردی که در توافقات به آن تاکید شده بود این است که صندوقهای صدقات نباید در فاصلهای کمتر از ۲۰۰ متر نصب شوند. حداقل فاصله هر صندوق با صندوق دیگر باید ۲۰۰ متر باشد.
برزگر جلالی ادامه داد: یکی دیگر از موارد اشاره شده این بود که صندوقها در کنار خیابانها و یا در داخل فضاهای سبز نصب نشوند.
وی از ممنوعیت نصب صندوقهای صدقات در میادین شهر خبرداد و تصریح کرد: مقرر شده در تقاطعها و میادین شهر صندوق صدقه نصب نشود و صندوقهایی که برای مبلمان شهری نظیر باجههای تلفن، سطلهای زباله و ... مزاحمت ایجاد میکنند نیز از سطح شهر حذف شوند.
معاون خدمات شهری شهرداری تبریز با اشاره به مهلت تعیین شده برای حذف صندوقهای صدقات خاطرنشان کرد: بر اساس توافق صورت گرفته شده، کمیته امداد امام خمینی (ره) موظف شده بود تا روز ۲۵ آذرماه نسبت به جمع آوری صندوقهای صدقات اقدام کند و اعلام شده بود که اگر تا این تاریخ صندوقها جمع آوری نشد، شهرداری اقدام به جمع آوری صندوقهای صدقات کند.
برزگر جلالی در پاسخ به این پرسش که شهرداری تبریز از چه زمانی اقدام به جمع آوری برخی از صندوقهای صدقات از سطح شهر تبریز کرده است؟، اذعان کرد: با وجود زمان تعیین شده، فرصت مجددی به کمیته امداد داده شد و در نهایت ما از روز اول بهمن اقدام به ساماندهی صندوقهای صدقات کردیم.
وی تاکید کرد: ساماندهی صندوقهای صدقات تنها مشمول صندوقهای متعلق به کمیته امداد نمیشود و صندوقهای سایر موسسات خیریه مجاز که شرایط در نظر گرفته شده را نداشته باشند نیز از سطح شهر جمع میشوند و درخواست فرمانداری تبریز نیز همین است.
معاون خدمات شهری شهرداری تبریز از شکایت از مدیرکل کمیته امداد شهر تبریز خبرداد و اظهارکرد: مدیرکل کمیته امداد تبریز مدعی شده که عمل شهرداری تبریز مبنی بر جمع آوری صندوقهای صداقت نوعی سرقت است. پس از این ادعاها، ما شکایتی را علیه این مقام مسئول تنظیم و این شکایت در مراجع قضایی ثبت شده است.
برزگر جلالی افزود: این شکایت روز ۵ بهمن ماه انجام شده و اعتقاد ما این است که اظهارات مسئولان کمیته امداد امام خمینی (ره) بچه گانه است.
وی در رابطه با حواشی مطرح شده پیرامون جمع آوری کامل صندوقهای صدقات در شهر تبریز گفت: به هیچ وجه قرار نیست صندوقهای صدقات از سطح شهر تبریز جمع آوری شوند و تنها کار ساماندهی صندوقها در دستور کار قرار گرفته است.
معاون خدمات شهری شهرداری تبریز با اشاره به مهلت در نظر گرفته شده برای ساماندهی صندوقهای صدقات تصریح کرد: پیش از این به کمیته امداد و موسسات خیریه مجاز اعلام کرده بودیم که طرح پیشنهادی خود برای ساماندهی صندوقهای صدقات را ارائه دهند در کنار آن، از دستگاههای الکترونیکی برای پرداخت صدقه استفاده شود.
برزگر جلالی با بیان اینکه " از کمیته امداد امام خمینی (ره) درخواست شده بود که زمان جمع آوری صندوقهای اضافی نمایندگان خود را به محلها اعزام کنند" اظهارکرد: کار جمع آوری صندوقها در مناطق ۱۰ گانه شهر تبریز انجام شد. در برخی از مناطق، نمایندگان کمیته امداد نیز برای جمع آوری حضور داشتند، اما در مناطقی که نمایندگان به محل اعزام نشدند، نیروهای شهرداری صندوقهای اضافی را جمع آوری کردند.
وی تاکید کرد: صندوقهای جمع آوری شده از سطح شهر تبریز در کمترین زمان ممکن در اختیار کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار میگیرد و ما هیچ دخالتی در باز کردن صندوقها نداریم.