صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توزیع ٦٠ هزارتن سیب و پرتقال برای شب عید/ قیمت ها به روز خواهد بود

۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۱:۰۱
کد خبر: ۳۹۰۹۶۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرعامل سازمان تعاون روستایی گفت: از تاریخ ۲۰ اسفندماه در ۳ هزار فروشگاه تعاون روستایی و میوه فروشی حدود ۶۰ هزار تن سیب و پرتقال مخصوص شب عید توزیع می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، علی اوسط هاشمی در نشستی خبری، با اشاره به ذخیره سازی دو محصول سیب و پرتقال برای شب عید، گفت: ٢٠ هزارتن سیب و ٤٠ هزار تن پرتقال برای شب عید ذخیره سازی می‌شود.

وی افزود: تاکنون بالغ بر ١٩ هزار و ٢٢٢ تن سیب از باغداران خریداری شده است.

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی با بیان اینکه برای شب عید پرتقال تامسون و والنسیا ذخیره سازی می‌شود، اظهار کرد: برداشت پرتقال والنسیا به تازگی آغاز شده و پرتقال تامسون نیز حدود ٢٧ هزار تن از ٢٩ هزار و ٧٠٠ کیلوگرم تعیین شده؛ خریداری شده است.

هاشمی در ادامه افزد: هم اکنون در مرحله حمل و انتقال میوه‌های خریداری شده به استان‌های کشور هستیم وسعی می‌کنیم تا ١٥ بهمن ماه محموله‌های مذکور را به استان‌های کشور انتقال داده باشیم.

وی با بیان اینکه از ٢٠ اسفند عرضه میوه‌های ذخیره شده در بازار آغاز می‌شود، گفت: تعیین قیمت‌ها به روز خواهد بود.

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ادامه داد: تمامی غرفه‌های میادین میوه و تره بار، ٣ هزار فروشگاه سازمان مرکزی تعاون روستایی و همچنین بخش خصوصی در توزیع این میوه‌ها با ما همکاری خواهند کرد.

آغاز خرید توافقی خرما

هاشمی با بیان اینکه به دستور وزیر جهاد کشاورزی خرید توافقی خرما از امروز آغاز می‌شود، خاطرنشان کرد: امروز خرید تضمینی خرما توسط سازمان ابلاغ می‌شود و سپس همکاران خرید آن را آغاز می‌کنند، اما به منابع مالی پایدار برای این کار نیاز است.

وی در خصوص سقف خرید توافقی خرما نیز افزود: تا زمانی که بازار به تعادل برسد خرید ادامه دار خواهد بود.

٨٥ درصد تولید زعفران جهان مربوط به ایران است

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به خرید توافقی زعفران توسط این سازمان، اظهار کرد: ٨٥ درصد تولید زعفران جهان مربوط به ایران است با این وجود ما چرا نباید از بورس زعفران برخوردار باشیم؛ برند زعفران جهان باید متعلق به ایران باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: حرکت این سازمان در زمینه خرید توافقی زعفران، موجب شده قیمت پایه این محصول حداقل یک میلیون تومان به نفع تولیدکننده افزایش یابد در حالی که دلالان قصد داشتند نرخ این محصول را بین ٣ میلیون و ٨٠٠ هزارتومان تا ٤ میلیون و ٢٠٠ هزار تومان نگه دارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *