صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مصرف حبوبات،سکته قلبی را کاهش می‌دهد/در رژیم لاغری از حبوبات استفاده کنید

۰۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰:۴۳
کد خبر: ۳۹۰۷۰۷
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
متخصص تغذیه گفت: مصرف حبوبات نه تنها ضرر ندارد، بلکه منجر به کاهش وزن و قند خون شده و آهن و ویتامین مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند و بیماری‌هایی نظیر سکته قلبی و سرطان را کاهش می‌دهد.

شکوه سربلوکی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه در خصوص مصرف حبوبات گفت: حبوبات سرشار از فیبر بوده ودر کاهش وزن بسیار تأثیرگذار است چرا که به فرد احساس سیری داده و منجر به کاهش اشتها می‌شود؛ بنابراین مصرف روزانه حدود ۲۵ گرم فیبر برای رژیم غذایی مناسب است.

وی افزود: حبوبات حاوی فیبر‌های محلول و نامحلول است که حتی در زمان پختن نیز از بین نمی‌رود و به هضم غذا کمک می‌کند. این ماده غذایی روند هضم غذا را آرام کرده و به فرد احساس سیری می‌دهد.

متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: فیبر و پروتئین، کربوهیدرات‌های موجود در حبوبات با سرعت آهسته‌تر در طول زمان بیشتر جذب می‌شوند، که این امر به ثابت نگه داشتن قند خون بسیار کمک می‌کند.

وی عنوان کرد: افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، با مصرف روزانه یک فنجان حبوبات می‌توانند بعد از مدت زمان ۳ هفته فشار و قند خون خود را ثابت نگه دارند.

سربلوکی اذعان داشت: کاهش کلسترول از دیگر فواید مصرف حبوبات است این در حالی است که سطح نوع بد کلسترول می‌تواند به دیواره‌های رگ‌های خونی چسبیده و منجر به التهاب و ایجاد پلاک شود. این ماده غذایی دارای چربی پایینی بوده و فیبر محلول در آن‌ها به کلسترول در دستگاه گوارش متصل شده و از جذب آن در خون جلوگیری می‌کند.

وی در ادامه گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده، با هر ۱% کاهش کلسترول خون، حدود ۲% خطر حمله قلبی کاهش می‌یابد؛ بنابراین با استفاده از فیبر که منبع خوبی از پتاسیم و منیزیم محسوب می‌شود، بیماری قلبی و عروقی را تحت تاثیر قرار داده و پتاسیم موجود در آن به طور طبیعی سدیم اضافی و آب را از بدن خارج کرده و فشار خون را کم می‌کند.

متخصص تغذیه افزود: فقر آهن یکی از شایع‌ترین مشکلات در بدن افراد بخصوص زنان است که نهایتا منجر به آنمی می‌شود. در حالی که زنان حدود ۱۸ میلی گرم در روز به آهن نیاز دارند توصیه می‌شود از حبوبات به همراه غذا‌های دارای ویتامین سی بالا مثل فلفل، کلم بروکلی، گوجه و مرکبات استفاده شود تا آهن مورد نیاز بدن تأمین شود.


وی خاطر نشان کرد: لوبیا‌ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند که در برابر رادیکال‌های آزاد، بدن را محافظت می‌کنند. این رادیکال‌ها به سلول‌ها آسیب رسانده و منجر به ایجاد سرطان می‌شوند. مصرف دو بار در هفته از لوبیا یا عدس خطر ابتلا به سرطان سینه و روده بزرگ را کاهش می‌دهد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *