صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رعایت حقوق مالکیت معنوی منجر به توسعه پایدار اقتصادی خواهد شد

۰۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۴:۲۴
کد خبر: ۳۹۰۶۱۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در دیدار با هیئت اعزامی اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری کشور دانمارک با بیان اهمیت توجه به حقوق مالکیت‌های معنوی و نقش آن در توسعه اقتصادی گفت: رعایت حقوق مالکیت معنوی منجر به توسعه پایدار اقتصادی خواهد شد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، احمد تویسرکانی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور طی هفت گذشته با هیئت اعزامی اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری کشور دانمارک دیدار و گفتگو کرد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشورگفت: امضاء تفاهم نامه در زمینه مالکیت معنوی بین دو کشور ایران و دانمارک و همکاری صورت گرفته و توسعه همکاری‌ها با دورنمای توسعه اقتصادی برای هر دوکشور می‌تواند مفید باشد.

تویسرکانی بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران در توسعه همکاری‌های اقتصادی بین المللی و موارد مرتبط مصمم است و بدون شک این همکاری‌ها تحت یک برنامه منظم و دقیق به نتایج خوب و ملموسی برای ایران و دانمارک منتهی خواهد شد.

وی با بیان اهمیت توجه به حقوق مالکیت‌های معنوی و نقش آن در توسعه اقتصادی گفت: رعایت حقوق مالکیت معنوی منجر به توسعه پایدار اقتصادی خواهد شد و افزایش سطح آگاهی و اصلاح ساز وکار‌های مربوط به مالکیت معنوی می‌تواند از حقوق تولید کنندگان و تجّار حمایت و زمینه توسعه همکاری اقتصادی بین دوکشور را گسترش دهد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به پیشرفت‌های علمی و صنعتی و وسعت و جمعیت کشور و قرار گرفتن ایران در موقعیت منطقه‌ای خاص تاکید کرد: ورود کالا‌های تقلبی و قاچاق یکی از معضلات کشور است.

تویسرکانی بیان داشت: بسیاری از تولیدات کشور ایران از تولیدات سایر کشور‌ها مرغوب‌تر و با کیفیت‌تر است، لیکن متاسفانه برخی کالای تقلبی تولید و یا به صورت قاچاق وارد کشور شده که به اشتغال و اقتصاد ملی لطمه زده که می‌توان با توسعه و التزام به حقوق مالکیت معنوی این مشکلات را کاهش داد.

وی  افزود: کشور‌ها باید به سمتی بروند تا با مشارکت، همکاری و توسعه حقوق مالکیت معنوی معضل تولید کالای تقلبی حل شود، زیرا در غیر این صورت عوارض آن متوجه همگان خواهد شد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به الکترونیکی شدن فرآیند‌های مرتبط با ثبت حقوق مالکیت معنوی در ایران و ارائه خدمات این حوزه به نحو غیر حضوری و در طراز کشور‌های پیشرفته، اظهار داشت: این آمادگی وجود دارد تا با همکاری سایرکشور‌ها زمینه رشد و پویایی هر چه بیشتر این حوزه حرفه‌ای و تاثیرگذار بیش از پیش فراهم گردد.

تویسرکانی همکاری با کشور دانمارک در زمینه مالکیت معنوی را نمونه خوب و موفق همکاری با کشور‌های اروپایی دانست و افزود: این سبک از همکاری از طرف سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) مورد استقبال قرار گرفته و بر گسترش آن تأکید شده است.

وی ضمن تشکر از برگزاری کلاس‌های آموزشی برای قضات، پلیس و گمرک در زمینه حقوق مالکیت‌های صنعتی در خصوص تشکیل کارگاه‌های آموزشی گفت: این کارگاه‌ها در انتقال تجربه بسیار مفید هستند و می‌تواند به توسعه نگاه حرفه‌ای به مقوله مالکیت معنوی کمک زیادی نماید.

این مقام مسئول در پایان اظهار داشت: کشور ایران دارای ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل فراوان در حوزه اقتصادی است و توسعه مالکیت معنوی با نگاه حرفه‌ای و مدرن می‌تواند به توسعه اقتصادی و بالندگی کشورکمک نماید.

در ابتدای این دیدار میشائیل پولسن، رئیس بخش پروژه‌های بین المللی اداره اختراعات و علائم تجاری دانمارک گفت: با فراهم شدن زیرساخت‌ها و همکاری تمامی بخش‌ها از جمله قضات، گمرک و پلیس و وجود قوانین کارآمد در زمینه مالکیت معنوی در کشور ایران، می‌توان به پویایی و پیشرفت بیشتر در این عرصه دست یافت و از حقوق ذی نفعان به نحو مؤثر دفاع کرد.

رئیس بخش پروژه‌های بین المللی اداره اختراعات و علائم تجاری دانمارک گفت: طی مذاکرات دو جانبه با مسئولین مرکز مالکیت معنوی در ایران قرار است تا سند همکاری بین ایران و دانمارک امضاء شود تا با همکاری نمایندگان قضات، گمرک، پلیس و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در جهت گسترش همکاری‌های فی مابین به منظور از بین بردن زمینه تولید و ورود کالا‌های قاچاق و بی کیفیت اقداماتی صورت پذیرد.

پولسن بیان کرد: این سند به منظور اجرایی شدن می‌بایست به تایید مقامات دولت ایران و دانمارک برسد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *