فعالیت سرمایهگذاران ایرانی در حوزه پتروشیمی استان ایلام
استاندار ایلام با بیان اینکه کار اکتشاف و برداشت نفت در استان ایلام با همکاری سرمایهگذاران خارجی انجام شد، ادامه داد: اقدامات مربوط به پالایشگاه استان نیز با همکاری سرمایهگذاران داخلی به خصوص خود شرکت گاز با استفاده از فاینانس و صندوق توسعه ملی انجام شده است. در پتروشیمی هم سرمایهگذاران مختلف ایرانی اقدام به فعالیت و سرمایه گذاری کرده اند.
سلیمانیدشتکی پیشتر نیز در گفتوگو با میزان درباره اقدامات استانداری ایلام برای مواجهه با کمبود بارش نزولات جوی و اقدامات استانداری برای مواجهه با کم آبی احتمالی آینده در این استان گفت: میزان بارندگی در استان ایلام نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد کمتر شده است؛ با در نظر گرفتن آمار بارش در بلندمدت در حدود ۴۰ تا ۴۵ درصد برای تامین میزان آب، عقب هستیم.
وی درباره اقدامات در نظر گرفته شده برای مواجهه با کم آبی در استان ایلام بیان داشت: برنامههایی همچون طرح گرمسیری و احیای آبهای مرزی را در دست اقدام داریم تا به تأمین آب کمک کند، ولی در ماههای آتی اگر میزان بارش نزولات جوی، خوب نباشد برای تأمین آب در فصل تابستان به مشکل برخورد میکنیم.
استاندار ایلام با بیان اینکه در حال برنامهریزی برای اجرای طرحهای جایگزین برای تأمین آّب مصرفی استان هستیم، گفت: از محل سدهای موجود، سدهای جدیدی که برای مهار آبهای مرزی زده شده است، از محل آبخیز و آبخانداری و حفر چاههای جدید البته اگر نیاز باشد، اقدام خواهیم کرد.
سلیمانیدشتکی اظهارداشت: متأسفانه در استان ایلام با پدیده ریزگردها نیز مواجه هستیم؛ اقدامات خوبی در این استان برای مواجهه با پدیده ریزگردها انجام شده است. تاکنون بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ هکتار زمینهای بیابان درختکاری شده و هم اکنون نیز به شدت دنبال ادامه طرح بیابانزدایی هستیم، کارهای خوبی شده است و از مهران تا دهلران تا نزدیکی گچساران این کاشت درختان و بوتهها ادامه دارد.
استاندار ایلام تصریح کرد: در ایلام برای مواجهه با ریزگردها بیشتر کار درختکاری انجام و مالچپاشی در سطح کمی انجام میشود. برنامه کاشت درختان و بوتههای گیاهی در برنامه پنج ساله ادامه دارد تا به حد نصاب مطلوبی برسد.