گروکشی نوزاد در مشهد/ پول شرط دادن حدیثه به خانواده + واکنش بیمارستان
وقتش رسیده بود. توان راه رفتن نداشتم همسرم که کارگر فصلی است و از راه رسیده بود، دستپاچه به دنبال راهی میگشت. زمین و زمان در برابر چشمانم سیاه شده و جای ناخنها در گوشت دستانم تنها تسکین حالم بود.
همسرم به ناچار با ۱۱۵ تماس گرفت. آمبولانس آمد و دو مرد سفیدپوش من را راهی بیمارستان کردند. در مسیر بیمارستان با حال زار، نگران هزینههای زایمان بودم و مدام اصرار میکردم که من را حتما به بیمارستان دولتی که دفعات گذشته برای زایمان بستری بودم، ببرند. اما درخواستهای من و همسرم راهی به جایی نبرد و نهایتا سر از یک بیمارستان خیریه حوالی خیابان سرخس درآوردیم. این اظهارات یک مادر است.
مگر میشود با دستمزد کارگری در بیمارستان خصوصی بستری شد؟ آن هم ما که تنها امیدمان به دفترچه بیمه سلامتی است که دولت رایگان به ما داده است.
حال خوبی نداشتم. در همان دقایق اول ورود به بیمارستان دخترم بهطور طبیعی بهدنیا آمد. روز یکشنبه فرا رسید. پزشک برای معاینه نهایی به من سر زد و اجازه ترخیص ازبیمارستان را اعلام کرد. اما با وجود خیریه بودن بیمارستان قبض ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی را تنها راه حل ترخیص از بیمارستان اعلام کردند.
امروز چهارم دی ماه است من و بچه کوچکم به علت عدم توانایی در پرداخت هزینههای زایمان بهعنوان گرو در بیمارستان هستیم و هیچ حق خروجی به ما داده نمیشود.
هر روز که میگذرد به هزینههای بیمارستان ۳۸۰ هزار تومان اضافه میشود و اصرار به مددکاران این بیمارستان هم تنها به تخفیف ۴۰۰ هزار تومانی محدود شده است.
در شرایطی که قانون نظام سلامت، زایمان طبیعی را رایگان محسوب میکند یک مادر جوان با کودکش به ازای هزینههای زایمان طبیعی در بیمارستان به گرو نگه داشته میشوند .
اولین تخلفات از جایی آغاز شد که اورژانس به جای انتقال بیمار به یک بیمارستان دولتی بانوی جوان را با درد شدید زایمان راهی بیمارستانی خصوصی کرده است و این بیقانونی تا جایی پیش میرود که حتی بیمه سلامت را که در مجلس شورای اسلامی بهعنوان طرح سلامت حمایتی از همه اقشار جامعه بالاخص قشر محروم محسوب میشود، فاقد اعتبار لازم در بیمارستانها است.در حالیکه اظهارات مدیر عامل بیمه سلامت خلاف این عملکردها را نشان میدهد و بیمه سلامت را خدمتی تأثیرگذار از جانب دولت معرفی میکند...
آیا روزهای سخت مادر و کودک تازه متولد شده در دیوارهای بیمارستان با ورود نهادهای مسئول یا خیرین پایان می یابد تا زن 35 ساله بتواند برای نگهداری از فرزندانش به خانه برود.
نام بیمارستان در محفوظ است که در صورت نیاز به مسئولان مربوطه اعلام شود.
در پی انتشار این خبر مسئولان این بیمارستان به آن واکنش نشان دادند.
مدیر داخلی این بیمارستان گفته است مادر این نوزاد یک معتاد پرخطر بود که به بیمارستان منتقل و زایمان انجام شد. در این شرایط طبق قانون، کودک باید به اورژانس اجتماعی بهزیستی برای نگهداری در شیرخوارگاه تحویل داده شود تا پس از مراجعه مادر به مراکز تخصصی بهزیستی و تایید سلامت او، اجازه تحویل کودک صادر شود.
به گفته مدیر داخلی بیمارستان اورژانس طبق وظیفه قانونی اش، مادر باردار را به همراه مردی که به دلیل به همراه نداشتن شناسنامه هویتش تایید نشد، به بیمارستان امام زمان (عج) آورد وبدون دریافت هیچ وجهی، بیمار بستری و زایمان انجام شد. این مادر اکنون نیز در بیمارستان بستری است و خدمات دریافت میکند. یونسی افزود: مادر به دلیل اعتیاد روزی دوبار مورفین دریافت میکند و نوزادش نیز در بخش نوزادان نگهداری وبه وی رسیدگی میشود. از سوی دیگر، چون هم اکنون این مادر همراهی ندارد و پدر نوزاد هم احراز هویت نشده است، نوزاد برای تعیین تکلیف قانونی در بیمارستان نگهداری میشود. دلیل نگهداری نوزاد همین موضوع است نه پرداخت نکردن هزینه بیمارستان، زیرا اگر فردی هم هزینه درمان را نپردازد، مددکارانی که در بیمارستان هستند، با کمک هیئت مدیره به این بیماران کمک میکنند.