صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مقابله با مفاسد کلان اقتصادی در دستور کار ویژه دادستانی کرمان/ ۱۲ کارگروه به صورت شبانه روزی پیگیر استیفای حقوق عامه است

۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۴:۵۷
کد خبر: ۳۸۹۸۹۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
دادستان کرمان با بیان اینکه کارگروه مبارزه با مفاسد اقتصادی جزو فعال‌ترین کارگرو‌های دادسرای کرمان است، گفت:از ابتدای سال جاری دادسرای کرمان رسیدگی به چندین پرونده فساد کلان اقتصادی (رانت خواری و تضییع حقوق بیت المال) که غالب آن‌ها در بستر سیستم بانکی به وقوع پیوسته است را دستور کار قرار داده است.

دادخدا سالاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی در تشریح اقدامات دادستانی در خصوص حقوق عامه با بیان اینکه کارگروه مبارزه با مفاسد اقتصادی جزو فعال‌ترین کارگرو‌های دادسرای کرمان است، گفت:از ابتدای سال جاری دادسرای کرمان رسیدگی به چندین پرونده فساد کلان اقتصادی (رانت خواری و تضییع حقوق بیت المال) که اغلب آن‌ها در بستر سیستم بانکی به وقوع پیوسته است را دستور کار قرار داده است.

وی افزود: این کارگروه‌ها به تصدی معاونان دادسرا و قضات ویژه کار رصد و پیگیری امور عمومی جامعه را برعهده گرفته اند و به صورت شبانه روزی مشغول فعالیت و نظارت هستند.

وی گفت: دادستانی کرمان در جهت ایفای نقش مدعی العموم در قالب ۱۲ کارگروه به صورت شبانه روزی پیگیر حقوق عمومی جامعه و استیفای حق مردم است.

این مقام قضائی خاطرنشان کرد: دستورات قضایی متعددی از ابتدای سال جاری توسط قضات این کارگروه‌ها در جهت برطرف شدن موانع و مشکلات صادر شده است.

وی تصریح کرد: دادستانی کرمان در راستای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و همچنین تاکیدات مکرر ریاست قوه قضاییه امر پیشگیری از وقوع جرم، مقابله با جرائم سازمان یافته و مفاسد کلان اقتصادی را در دستور کار ویژه خود قرار داده است.

دادستان کرمان با بیان اینکه کارگروه مبارزه با مفاسد اقتصادی جزو فعال‌ترین کارگرو‌های دادسرای کرمان است، افزود:از ابتدای سال جاری دادسرای کرمان رسیدگی به چندین پرونده فساد کلان اقتصادی (رانت خواری و تضییع حقوق بیت المال) که غالب آن‌ها در بستر سیستم بانکی به وقوع پیوسته است را دستور کار قرار داده است.

وی اعلام کرد:در حال حاضر ۱۲ کارگروه فعال شامل کارگروه‌های ۱) کاهش سوانح کار،۲) امنیت غذایی،۳) مبارزه با مواد مخدر،۴) رصد ونظارت بر فضای مجازی،۵) سوانح عمومی وحوادث،۶) مبارزه با زمین خواری وحاشیه نشینی،۷) مبارزه با منکرات و مفاسد ومشروبات الکلی،۸) مبارزه با سرقت،۹) ارتقاء امنیت اجتماعی جامعه و مقابله با ناامنی ها،۱۰) پیشگیری از وقوع جرم،۱۱) مبارزه با مفاسد اقتصادی و کارگروه پیگیری حقوق عامه ومطالبات مردمی در حال فعالیت است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *