صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

والدین با تربیت صحیح فرزندان خود تاثیر زیادی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند/ انتقاد از عدم حمایت از شبکه‌های داخلی اجتماعی

۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۳:۱۳
کد خبر: ۳۸۹۷۸۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون اجتماعی دادگستری قم با تأکید بر اینکه والدین نقش مهمی در پیشگیری از وقوع جرم به صورت صحیح دارند گفت: همه والدین باید با توجه به وظایف ذاتی خود در این امر وارد شده و ایفای نقش کنند.

حجت الاسلام مجید یزدی معاون فرهنگی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی وقضایی ، با اشاره به اینکه اقدام برای پیشگیری یک امر عقلی، نقلی، حقوقی و ولائی است گفت: همه مسئولان باید پیشگیری را وظیفه خود بدانند و به قوه قضاییه در این عرصه کمک کرده و همفکری دهند.

وی با تأکید بر اینکه روحانیان و مبلغان و همچنین والدین نقش مهمی در پیشگیری از وقوع جرم به صورت صحیح دارند، افزود: همه باید با توجه به وظایف ذاتی خود در این امر وارد شده و ایفای نقش کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه از جمله دلایل وقوع جرم در جامعه بی‌تفاوتی و عدم مهارت افزایی والدین نسبت به مسائل تربیتی فرزندان است، اظهار کرد: اگر والدین به مسائل پیشگیری عالمانه نگاه کنند، قطعاً می‌توانند جلوی بسیاری از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی را بگیرند.

این مقام قضایی عنوان کرد: متأسفانه جوانان بسیار زیادی در شبکه‌های اجتماعی گرفتار آسیب‌های اجتماعی می‌شوند لذا والدین و مبلغان می‌توانند با اطلاع‌رسانی و مراقبت لازم بخصوص از نسل جوان، از آسیب‌های این شبکه‌ها بکاهند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم عنوان کرد: شبکه‌های اجتماعی امروز خلوتگاه جوانان است، باید والدین این خلوت مضر را از فرزندان بگیرند و اجازه ندهند خلوت‌های گناه‌آلود برای جوانان در شبکه‌های اجتماعی ایجاد شود.

وی از عدم حمایت از شبکه‌های داخلی اجتماعی، با زیرساخت‌های وطنی انتقاد کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل وقوع جرم در این روز‌های اخیر و حمله به مقدسات و اماکن مذهبی و پرچم مقدس جمهوری اسلامی، همین شبکه‌های اجتماعی غیروطنی بوده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم عنوان کرد: متأسفانه برخی شبکه‌های اجتماعی، بلای جان و نابودکننده و عامل جدایی بسیاری از خانواده‌ها شده است.

وی اظهار کرد: اگر قرار است پیشگیری کنیم، باید اهتمام همه‌جانبه به راه‌اندازی شبکه‌های سالم اجتماعی وطنی و قطع دست‌های بیگانگان در این عرصه داشته و اجازه ندهیم با اعتقادات و اخلاق مردم بازی شود و مسائلی مانند توهین به دین و نظام در این شبکه‌ها ترویج شود.

 انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *