صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بودجه رفع آسیب های اجتماعی کمتر از نیم دلار است/ شناسایی سرکرده های مواد مخدر راهبرد شورای عالی امنیت ملی

۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۴:۲۲
کد خبر: ۳۸۹۶۸۸
معاون شورای عالی امنیت ملی گفت: در کشورهای توسعه یافته بودجه رفع آسیب های اجتماعی 20 دلار است اما در کشور ما کمتر از نیم دلار است.

به گزارش گروه جامعه ،رضا سیف اللهی با حضور در دومین روز از همایش تخصصی روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا اظهار داشت: یکی از آسیب‌های اجتماعی که اخیرا مقام معظم رهبری (مدظله العالی) حساسیت فوق العاده‌ای روی آن نشان دادند، بحث اعتیاد است که در جلساتی با سران قوای سه گانه در این باره توصیه‌هایی را مطرح کردند.

سیف اللهی تأکید کرد: نیروی انتظامی در بین دستگاه‌های مختلفی که در ابعاد متفاوت وظیفه مقابله با مواد مخدر را دارند، پیشگام است.

وی یاد آور شد: اولویت اول در رویکرد‌های دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، تمرکز اقدامات و فعالیت‌ها روی محیط پیرامون و شناسایی سرکرده‌های مواد مخدر است.

معاون سیاسی شورای عالی امنیت ملی گفت: اولویت دوم، محیط داخل کشور است؛ برای به انجام رساندن هر کاری پروسه‌ای وجود دارد که نقص در بخشی از آن، سبب دوری از هدف می‌شود مانند اینکه نیروی انتظامی آمادگی جمع آوری معتادان متجاهر را دارد، اما نیاز به آماده شدن و تکمیل مکان‌های نگهداری آنان است.

سیف اللهی خاطر نشان کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته در کشور‌های توسعه یافته حدود ۲۰ دلار بودجه برای رفع آسیب‌های اجتماعی در نظر گرفته می‌شود این درحالیست که در کشور ما این میزان به نیم دلار هم نمی‌رسد که نیاز است تا این خلاء هر چه سریع‌تر برطرف شود.

معاون سیاسی شورای عالی امنیت ملی یادآور شد: اولویت دیگر، شناسایی سرکرده‌های مواد مخدر است؛ وقتی هویت اصلی سرکرده‌های مواد مخدر مشخص شود به نقشه اصلی استعمار در این خصوص می‌رسیم.

وی تأکید کرد: بخش عمده‌ای از مواد مخدر از طریق داروخانه‌های اینترنتی توزیع می‌شود که باید روی موضوع فضای مجازی بیش از گذشته تمرکز کرد تا بتوان مانع آسیب رسانی شد.

معاون سیاسی شورای عالی امنیت ملی اظهار کرد: نیاز به بانک جامع اطلاعاتی در سطح کشور است که با شناسایی ضعف‌های لجستیکی، می‌توان دستگاه‌ها را به تکنولوژی روز مجهز کرد.

وی خاطر نشان کرد: نکته بعدی که جهت گیری در مورد آن شروع شده و باید تقویت شود مبادی ورودی پیش ساز‌ها در مرزهاست.

معاون سیاسی شورای عالی امنیت ملی افزود: کشور‌های همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان باید بیش از گذشته با ما در زمینه مبارزه با مواد مخدر همراه شوند که الحمدلله وزارت امور خارجه در این زمینه به خوبی فعالیت کرده است، اما باید این موضوع تقویت شود.

وی تأکید کرد: در بحث مبارزه با مواد مخدر نیاز است همه دستگاه‌ها با جدیت وارد عمل شده و با عزمی راسخ گام بر دارند تا مواد مخدر به کلی در کشور ریشه کن شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *