صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

"کبد چرب" خود را با این شربت گوارا درمان کنید + دستور تهیه

۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۴:۰۱
کد خبر: ۳۸۸۸۹۰
تعداد نظرات: ۶ دیدگاه
از گذشته‌های دور، خواص متعدد یکی از شربت‌های صددرصد ایرانی مورد توجه اطبای کشورمان بوده که برای بسیاری از بیماری‌ها از جمله "کبد چرب" تجویز می‌شود؛ در این مطلب با خواص این شربت و دستور تهیه آن آشنا می‌شوید.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ "سرکه انگبین" یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های بسیار مفید و البته صد‌در‌صد ایرانی است که ترکیبات اصلی آن، سرکه انگور و عسل است که ترکیب آن‌ها شربتی شفابخش و گوار را تشکیل می‌دهد و از گذشته‌های دور، خواص متعدد آن مورد توجه اطبای سنتی بوده و همچنان امروزه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد و برای بسیاری بیماری‌ها تجویز می‌شود.

برخی از فواید شربت "سرکه انگبین" در ادامه آمده است:

ـ. کاهش‌دهنده چربی خون

ـ. بازکننده عروق و ضد انسداد

ـ. مفید برای کبد و بیماری‌های کبدی از جمله "کبد چرب"

ـ. تحلیل‌برنده سنگ کیسه صفرا

ـ. درمان نفخ معده

ـ. مفید در درمان مشکلات گوارشی

ـ. مفید برای رفع عطش در فصل گرم

ـ. مفید برای افراد صفراوی مزاج

ـ. مفید برای افراد سودایی مزاج

ـ. مفید برای افراد دموی مزاج

ـ. در صورت کم کردن مقدار سرکه مفید برای افراد بلغمی مزاج

ـ. کم رنگ‌کننده و از بین برنده لکه‌های پوستی (از جمله بیماری ویتیلیگو Vitiligo یا پیسی)

ـ. تصفیه‌کننده خون

ـ. انرژی‌زا

ـ. کمک به سوخت‌وساز بدن

ـ. تقویت‌کننده هوش و حافظه

ـ. روشن‌کننده رنگ پوست در افراد سوداوی مزاج

دستور ساخت "سرگه انگبین"

برای تهیه شربت "سرکه انگبین" نیاز به دو واحد عرق نعنا، دو واحد عسل و یک واحد سرکه انگور طبیعی داریم.

برای تهیه سرکه انگبین، هر سه جز را مخلوط کرده و آن‌ها را داخل ظرف مسی بریزید و باهم بجوشانید؛ در ادامه کف روی آن را بگیرید و صبر کنید تا به یک چهارم برسد و قوام بیاید.

وقتی حباب‌های ریز روی شربت ظاهر شدند یعنی شربت شما به غلظت یا قوام مناسب رسیده است؛ حالا صبر کنید تا شربت کاملا سرد شود.

این شربت را در بطری‌های شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید و هر شب قبل از خواب میل کنید.


منبع: تسنیم
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

برچسب ها: کبد چرب

نظرات بینندگان
مهدی
|
|
۰۱:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۱
هیچگاه در طب سنتی دستور جوشاندن عسل نمی دادند چون همه می دانند دمای بالا تمام آنزیم های پر خاصیت عسل را از بین می برد
فاطمه
|
|
۱۰:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
من چربی خون دارم آیا برای این نوع چربی هم خوبه وایاداخل این شربت آب هم باید اضافه کرد
فاطمه صادقی
|
|
۱۶:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۲
سلام من خانمی هستم ۶۳ ساله کبد من بین ۱ و۲ گریی است می توانم به جای ع رق نعنا خود نعنا را بریزم وبعد تا چند که یا چند روز این را بخورم در ضمن چون قند هم دارم وچاقم هم نمیکند متشکرم
جوادصادقی
|
|
۱۹:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۴
عسل که بجوشدتمام آنزیمهای مفیدش ازبین میرود
نوربخش
|
|
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۱
طرز مخلوط کردن اشتباهه ، سرکه و عرق نعنا باید با هم به مدت 3 دقیقه بجوشه بعد که از روی گاز برداشته شد و از حرارت افتاده و به 60 درجه رسید عسل و بهش اضافه کرد عسل نباید بجوشه
فاطمه زهرا حیدری
|
|
۰۶:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۲
سلام چرا باید توی ظرف مسی بریزیم حتما؟
اگه توی ظرف دیگه ای بزیزیم چی میشه؟
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *