صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واگذاری مسئولیت به استان‌ ها با تشکیل هسته ‌های گزینش

۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۵:۰۱
کد خبر: ۳۸۸۶۴۵
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد گفت: تمرکززدایی و واگذاری مسئولیت به استان‌ ها با تشکیل هسته ‌های گزینش و تقویت هیأت‌های اجرایی جذب از سیاست‌های جدید این دانشگاه است.

به گزارش گروه جامعه ،محمدرضا مردانی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی توانسته با توسعه واحد‌های دانشگاهی عدالت آموزشی را در مناطق محروم محقق سازد، گفت: در این مقطع دانشگاه آزاد اسلامی باید با حمایت همه جانبه وزارتخانه های علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، جهت گیری آموزشی را در راستای نیاز‌های واقعی بویژه با نگاه مهارتی و کاربردی در دستور کار خود قرار و به مسیر خود ادامه دهند.

وی ادامه داد: بی‌شک کشور ما مشکلاتی دارد و در این میان دانشگاه‌ها باید فارغ التحصیلان حرفه‌ای و کارآفرین تربیت کنند و با ارائه مشاوره‌ها، برگزاری دوره‌های کارآفرینی، اشتغال، اختصاص تجهیزات و مکان‌هایی که در اختیار دارند، برای اشتغال زایی به مسئولان در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کنند.

مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد گفت: در حوزه گزینش و صلاحیت عمومی، باید فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی معیار اصلی کارگزاران گزینش باشد.

وی تمرکززدایی و واگذاری مسئولیت با تشکیل هسته‌های گزینش به استان‌ها و تقویت هیأت‌های اجرایی جذب را از سیاست‌های جدید دانشگاه ذکر کرد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی حفظ کرامت و منزلت کارکنان و اعضای هیأت علمی، اعتماد سازی بین متقاضیان جذب و تبدیل وضعیت آنان با مسئولان گزینش، توجه به ارزش‌های دینی و فرهنگی و هدایت جریان گزینش برای ایجاد ظرفیت‌های تعالی بخش را به عنوان اولویت‌ها و سر لوحه کاری گزینش مرکزی برشمرد.

وی گفت: مراحل تبدیل وضعیت یکی از روش‌های رشد و کسب شایستگی علمی و اخلاقی کارکنان و اعضای هیأت علمی است و کسانی می‌توانند این مرحله را پشت سر بگذارند که امتیازات علمی و صلاحیت‌های عمومی را کسب کنند و در این زمینه دانشگاه باید ابتدا بستر لازم را فراهم کند تا شایستگی‌های مورد انتظار از سوی متقاضیان نمایان شود و خواستار پرهیز از هر گونه تنگ نظری به حفظ شأن و منزلت و جایگاه رفیع دانشگاهیان و خواستار تسریع در امر تبدیل وضعیت متقاضیان شد.

مردانی در این نشست خودسازی معنوی، دانش افزایی و توانمندسازی خود ارزیابی و ارزشیابی عملکرد کارگزاران گزینش را از عوامل مهم رشد و تعالی مدیران و کارگزاران گزینش خواند و خواستار توجه به این مهم شد.

وی از اساتید و اعضای هیأت علمی خواست که بر اساس رسالت دینی و اعتقادی خود دانشجویان مومن، متدین و متخصص تربیت کنند و از آنان خواست نسبت به تقویت جایگاه گزینش و رفع مشکلات و موارد پیشروی این دفاتر توجه کنند و در دوره جدید به لحاظ ماهیتی و عملکردی ظرفیت‌های متناسبی برای این بخش نظارتی ایجاد کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *