صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کتابی که دست‌های ترامپ را رو می‌کند! /روایت دردناک دو پسرخاله جوان که مسافر «سانچی» بودند

۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۷:۰۱
کد خبر: ۳۸۸۰۷۶
کتابی که دست‌های ترامپ را رو می‌کند!، روایت دردناک دو پسرخاله جوان که مسافر «سانچی» بودند و ... را در بسته اخبار پربازدید رسانه‌ها بخوانید.

به گزارش گروه فضای مجازی ، کتابی که دست‌های ترامپ را رو می‌کند! ،روایت دردناک دو پسرخاله جوان که مسافر «سانچی» بودند و ... را در بسته اخبار پربازدید رسانه‌ها بخوانید.

کتابی که دست‌های ترامپ را رو می‌کند!
 
 
مشرق: اغتشاشات اوایل دی‌ماه ۹۶ در ایران به وضوح از جانب عوامل خارجی حمایت و بلکه برنامه‌ریزی شده بود. آغاز این اعتراضات تنها چند روز پیش از اعلام تصمیم ترامپ درباره توافق هسته‌ای در روز جمعه (۲۲ دی‌ماه) نشان می‌داد که اهداف پنهانی در پشت این ناآرامی‌ها نهفته است. ترامپ نیز با توسل به همین بهانه‌های حقوق بشری است که تلاش می‌کند در عین حفظ توافق هسته‌ای روی کاغذ، تحریم‌های جدیدی را علیه تهران اِعمال کند. از سوی دیگر، در فضای داخلی آمریکا، انتشار کتاب «آتش و خشم»و داغ شدن مجدد بحث‌ها درباره سلامت روانی ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را گرفتار حاشیه‌های متعددی کرده است.
 
روایت دردناک دو پسرخاله جوان که مسافر «سانچی» بودند
 
 
جام جم: نخستین سفرشان بود، اما آخرین سفرشان شد. مقصد، کره‌جنوبی بود؛ مقصدی که هرگز نرسیدند و در نیمه راه بازماندند. «پوریا» و «سجاد» دو پسرخاله، دو هم‌دانشگاهی، دو رفیق و دو همکار بودند. دو پسر ٢٢ ساله‌ای که از بچگی با هم بزرگ شدند و با هم تصمیم گرفتند که با نفتکش سانچی به سفر دریایی بروند.

هر دو از شهرستان «نورآباد ممسنی» استان فارس بودند، از روستای «تل مشکی». ١٠ روز از حادثه آتشین کشتی سانچی در دلتای یانگ تسه می‌گذرد، ١٠ روزی که خانواده ٣٢ دریانورد در بیم و امید بودند؛ امید به بازگشت پسران، همسران و پدرانشان.
 
۲۱ استارتاپ ایرانی ۱۳۲ هزار شغل ایجاد کردند
 
 
مهر: براساس گزارش بررسی وضعیت موجود فضای مجازی، ۶۲ درصد از حجم اقتصاد فناوری ارتباطات و اطلاعات ایران و توزیع آن را اپراتور‌ها و ۳۸ درصد مابقی را سایر شرکت‌ها تشکیل می‌دهند.

این گزارش همچنین حاکی از آن است که تاکنون ۱۳۲ هزار و ۸۳۴ شغل توسط ۲۱ استارتاپ در ایران ایجاد شده است.
 
ماجرای دیدار سردار سلیمانی و ولادیمیر پوتین چه بود؟
 
 
باشگاه خبرنگاران جوان: اخیرا اخباری مبنی بر دیدار سردار سلیمانی با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه منتشر شده است که وحید یامین پور مجری برنامه جهان‌آرا با حضور مهمانش به این موضوع پرداخت.

یامین‌پور از نماینده روسیه به عنوان مهمان این برنامه درمورد صحت این خبر پرسید. او نیز با تایید دیدار انجام شده میان پوتین و سردار سلیمانی تاکید کرد رئیس جمهور روسیه به دنبال شخصی بود که به تمام موقیعت‌های منطقه اشراف کامل داشته و بر کار خود مسلط باشد.
 
ناگفته‌هایی از "پلاسکو" بعد از گذشت یک‌سال از حادثه!
 
 
ایسنا: بیژن خطیبی با بیان اینکه ساختمان پلاسکو با آیین نامه‌های حدود ۴۰ سال پیش ساخته شده بود، اظهار کرد: از سال ۱۳۹۱ بخشی از "مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان" به نام تعمیر و نگه‌داری ساختمان‌ها اضافه شد. در حقیقت این تفکر ایجاد شده بود که ساختمان نیز مانند کودک به نگهداری و مراقبت نیاز دارد؛ اما متاسفانه این مباحث در کشور رعایت نمی‌شود.

وی ادامه داد: ابتدا بایستی بهره‌برداران ساختمان یا همان مالکان اصلی ساختمان نسبت به نگهداری ساختمان‌هایشان احساس نیاز کنند. یعنی باید بخواهند تا فردی تأسیسات ساختمان اعم از برق و مکانیک و معماری ساختمان را کنترل کند. بعد از آن نیز از سازمان نظام مهندسی درخواست شود تا متخصصی را جهت نظارت بر "مسئول کنترل تاسیسات ساختمان" بفرستد در نهایت نیز پس از اتمام کنترل تجهیزات برگه گواهی سلامت ساختمان صادر می‌شود. در حقیقت این مسائل در مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان در نظر گرفته شده است؛ اما در کشور رعایت نمی‌شود و نظام مهندسی نیز نمی‌تواند خودسرانه ورود کند.
 
افسانه‌های خیالی درباره «سانچی»!
 
 
فارس: ۱۷ دی ماه سال جاری خبری در رسانه‌های دنیا منتشر شد که از برخورد یک کشتی فله بر چینی با نفتکش ایرانی حکایت می‌کرد.

نفتکش که میعانات گازی پارس جنوبی را منتقل می‌کرد در دریای چین به دلیل برخورد با کشتی فله بر آتش گرفت و تلاش‌ها برای نجات ۳۲ خدمه نفتکش نتیجه‌بخش نبود و نفتکش پس از ۹ روز غرق شد. در این حادثه تاسف‌بار تمام خدمه نفتکش که ایرانی و بنگلادشی بودند جان باختند و به جز ۳ پیکر کشف شده که ظاهرا ایرانی هستند مابقی احتمالا برای همیشه در دریای چین مدفون شدند و همه ملت ایران عمیقا از این حادثه و به خصوص سرنوشت غم‌بار ملوانان و خدمه کشتی متاثر شدند.
 
اما از همان لحظه اول مخابره خبر حادثه تولید داستان و شایعه درباره دلیل حادثه و حواشی آن آغاز شد؛ ظاهرا این کار جزء لاینفک چنین حوادثی است و عده‌ای به دلایل مختلف ترجیح می‌دهند به جای واقعیت، داستان‌ها و افسانه‌های خود ساخته را باور کرده و آن را به دیگران القا کنند. غافل از تاثیر منفی عمیقی که تولید چنین داستان‌هایی در وهله اول بر ذهن و روح بازماندگان و پس از آن بر روان عموم مردم باقی می‌گذارد.
 
سرداری که هنوز در میدان است
 
 
تسنیم: در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران هزاران رزمنده عاشق به دفاع از انقلاب و اسلام راهی جبهه‌های نبرد حق علیه باطل شدند و با رشادت و از خودگذشتگی مانع از تحقق اهداف دشمن و حامیانش برای لطمه زدن به انقلاب اسلامی شدند. بعضی از رزمندگان در این مسیر به آرزوی خود رسیدند و شربت شهادت را نوشیدند و دست تقدیر برآن بود که برخی دیگر نیز زنده بمانند تا نسل‌های بعدی از تجربیات و وجودشان بهره‌مند شود.

سردار نصرت الله قریب یکی از آن رزمندگان و فرماندهان دوران دفاع مقدس است که در سال ۱۳۵۸ به سپاه پاسداران پیوست و فرمانده تیپ یکم و مسئولیت ستاد لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ و فرمانده گردان حمزه سیدالشهدا (ع) این لشکر را در دوران دفاع مقدس بر عهده داشت. با وقوع زلزله‌ای که چندی پیش کرمانشاه را لرزاند و هزاران خانواده را بی سرپرست کرد، او نیز مانند دیگر رزمندگان دوران دفاع مقدس بر خود احساس تکلیف و وظیفه کرد که در این میدان نبرد و جهاد برای سازندگی منازل زلزله زدگان حضور یابد و به مردم بی سرپناه و زلزله زده خدمت‌رسانی کند.
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *