کاهش قیمت گوشت کی به مردم می رسد؟
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران گفت: دام زنده بعد از فروش توسط دامدار در دست ۵ واسطه به طور معمول میچرخد تا به دست مصرفکننده برسد.
وی با اشاره به کاهش قیمت ۱۰ تا ۱۵ درصدی دام زنده، افزود: قیمت هر کیلوگرم گوساله زنده درب دامداری تا ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافته بود که اکنون به طور میانگین به ۱۳ هزار تومان و گوسفند نیز از ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۱۸ هزار تومان به ۱۶ هزار تومان کاهش یافته است.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران ایران با اشاره به اینکه دام زنده بعد از فروش توسط دامدار در دست ۵ واسطه به طور معمول میچرخد تا به دست مصرفکننده برسد، گفت: دلال، چوبدار، کشتارگاه، واسطه، میدان گوشت و سوپر (خرده فروشی) واسطههای میان دامداران و مردم هستند.
منبع: تسنیم
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *