صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عامل مهم تخریب بوستان جنگلی سوهانک چیست؟

۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۰:۱۶
کد خبر: ۳۸۷۶۷۳
یک مقام مسئول با بیان اینکه خودروهای آفرود (شیب نورد) عاملی مهم در تخریب بوستان جنگلی سوهانک واقع در شمال شرقی تهران به شمار می آیند، از توقیف ۲۵ خودروی آفرود در این بوستان جنگلی خبرداد.
به گزارش گروه فضای مجازی ،یک مقام مسئول با بیان اینکه خودروهای آفرود (شیب نورد) عاملی مهم در تخریب بوستان جنگلی سوهانک واقع در شمال شرقی تهران به شمار می آیند، از توقیف ۲۵ خودروی آفرود در این بوستان جنگلی خبر داد.
 
جلیل انزابی زاده، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با اعلام این خبر افزود: این خودرو‌ها در پی گشت زنی‌های اکیپ یگان حفاظت منابع طبیعی توقیف و پس از هدایت به پارکینگ و تشکیل پرونده تخلف، مالکان آن‌ها برای پیگرد قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

وی تردد این خودرو‌ها در اراضی جنگلی و مرتعی را عاملی مهم در تخریب این اراضی دانست و اظهار داشت: از آنجائی که این خودرو‌ها قابلیت‌هایی از لحاظ توانائی و فنی دارند، می‌توانند مسیر‌های ناهموار به ویژه مسیر‌های جنگلی، مرتعی و بیابانی را طی کنند که در اثر این تردد‌ها پوشش‌های منطقه همچون بوته ها، درختچه‌ها و انواع گیاهان مورد تخریب قرار می‌گیرند.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان تهران به آسیب‌های جدی دیگری که توسط این خودرو‌ها به طبیعت و محیط زیست وارد می‌شود اشاره کرد و در این باره یادآور شد: در پی عبور این خودرو‌ها خاک به شدت کوبیده و دچار فرسایش شده و ریسک سیل خیزی افزایش یافته که به دلیل کوبیدگی خاک رشد گیاهان نیز از بین رفته و امنیت حیات وحش منطقه به خطر می‌افتد.

این مقام مسئول عرصه‌های منابع طبیعی را سرمایه‌های ارزشمند ملی و از نیاز‌های اساسی و بی بدیل نسل حاضر و آینده دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت بالای این عرصه ها، صیانت، حراست و مراقبت از این منابع وظیفه همگانی است و ورود به طبیعت بایستی به دور از آسیب رساندن به آن انجام شود.

انزابی زاده تأکید کرد: طبیعت گردی باید مسئولانه صورت گیرد که هم فعالیت‌های تفریحی گردشگری انجام شود و همچنین آسیبی به عرصه‌های طبیعی وارد نشود که برای این موضوع بایستی تدبیری اندیشه شود که یکی از راه حل‌های مناسب، پیشنهاد تشکیل کمیته ساماندهی آفرود سواران است.

وی در ادامه اضافه کرد: این کمیته می‌تواند با عضویت فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، محیط زیست، منابع طبیعی، شهرداری و دیگر دستگاه‌های مرتبط تشکیل شود که ضمن هماهنگی تصمیماتی را در مورد انتخاب مناطقی که مناسب این فعالیت باشد اتخاذ کنند تا بدین وسیله علاقمندان رشته ورزشی آفرود سواری بتوانند فعالیت خود را به دور از آسیب رسانی به طبیعت و محیط زیست انجام دهند.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان تهران به ادامه برخورد با متخلفین و تخریب گران اراضی ملی و عرصه‌های طبیعی تأکید و بیان کرد: از این پس ورود خودرو‌های آفرود به بوستان جنگلی سوهانک و دیگر عرصه‌های منابع طبیعی استان تهران ممنوع بوده و با متخلفین طبق قانون برخورد خواهد شد.

وی از عموم مردم و گردشگران درخواست کرد ضمن رعایت نکات ایمنی، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، تصرف و اقدامات آسیب زا به عرصه‌های منابع طبیعی مراتب را فوراً از طریق شماره تلفن ۱۵۰۴ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.

منبع: مهر
 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *