صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طوطی با صدای زنانه 7 میلیون تومان قیمت دارد؛ ماهی تزئینی وارداتی از مالزی 400 هزار تومان

۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۲:۲۲
کد خبر: ۳۸۷۵۰۰
اگر پرنده‌ای الفاظ رکیک به کار ببرد قیمت آن پایین‌تر خواهد بود؛ در حال حاضر کاسکو که صحبت نکند قیمت آن یک میلیون و 200 و جوجه آن یک میلیون و 600 هزار تومان است و اگر بخواهیم گران‌ترین کاسکو را قیمت‌گذاری کنیم حیوانی که به صورت زنانه و با عشوه و ناز صحبت می‌کند قیمت آن تا 7 میلیون تومان می‌رسد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، مرتضی استاد حسن بنا نایب رئیس اتحادیه فروشندگان پرندگان و ماهی‌ها در خصوص فروش حیوانات زنده و اینکه کدام حیوان طرفدار بیشتری در بین مردم دارد، گفت: در بخش پرندگان خانواده طوطی بیشترین متقاضی را دارد که نژاد کاسکو در صدر تقاضاها قرار دارد.

وی ادامه داد: قیمت‌گذاری کاسکوها متفاوت است و بر مبنای اینکه چه حرکاتی انجام می‌دهد و چقدر حرف می‌زند قیمت آنها تغییر پیدا می‌کند. حتی اینکه صحبت کردن آن زنانه یا مردانه باشد نیز تاثیر دارد. اگر پرنده‌ای الفاظ رکیک به کار ببرد قیمت آن پایین‌تر خواهد بود. در حال حاضر کاسکو که صحبت نکند قیمت آن یک میلیون و 200 و جوجه آن یک میلیون و 600 هزار تومان است و اگر بخواهیم گران‌ترین کاسکو را قیمت‌گذاری کنیم حیوانی که به صورت زنانه و با عشوه و ناز صحبت می‌کند قیمت آن تا 7 میلیون تومان می‌رسد.

وی ادامه داد: مرغ مینا نیز طرفداران خاص خود را دارد با توجه به اینکه دایره کلمات آن محدود است اما به سبب پررو بودن و گستاخ بودن طرفداران زیادی دارد. قیمت مرغ عشق با حداقل سود و جزو ارزان‌ترین پرنده‌هاست. و نهایتا 30 هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت فنچ نیز براساس رنگ‌بندی آن 25 هزار تومان است.

استاد حسن بنا افزود: با نظارت و بازرسی سختگیرانه‌ای که از سوی این اتحادیه اعمال می‌شود می‌توان گفت تمام پرندگان زنده‌ای که مراکز مجاز به فروش می‌رسد به لحاظ بیماری مشکل خاصی ندارند ضمن آنکه به دلیل به وجود آمدن محبت بین انسان و حیوان ما بیشتر شاهد فروش هستیم تا خرید و کمتر کسی حاضر است که حیوان خود را بفروشد و ما فقط از طریق واردات از هند، بنگلادش و مالزی حیوانات خود را تامین می‌کنیم.

یوسف‌خانی در خصوص ماهی‌های زینتی گفت: این ماهی‌ها بیشتر از مالزی وارد می‌شوند هر چند مدتی است ما به صورت تجاری در ایران مشغول تکثیر آنها هستیم و در حال حاضر نژادهای مختلفی در ایران پرورش داده می شود. ضمن آنکه خلیج فارس نیز ماهی‌های زیبایی دارد که مردم طرفدار آن هستند.

وی ادامه داد: قیمت ماهی‌ها نیز متفاوت است و ما الان ماهی‌ای داریم که اصطلاحا در آب شور زندگی می‌کند و قیمت آن به 400 هزار تومان می‌رسد. حداقل قیمت در مورد ماهی‌های تزئینی و زنده جفتی 16 هزار تومان است. امروز مردم از تزئینات آکواریوم کم می‌کنند تا ماهی های بیشتری خریداری کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان پرندگان در خصوص مالیات گفت: این مشکل همیشگی ما با اداره مالیات است. امروز کارشناس با توجه به دارایی مغازه مالیات را تعیین می‌کند این در حالی است که بعضی از حیوانات تا یک سال به فروش نمی‌روند و در این مدت او باید هزینه غذا و داروی آن را تامین کند. بنابراین هیچ چهارچوب و قاعده خاصی برای اعمال مالیات بر روی صنف ما اعمال نمی‌شود. ما حتی اعلام کردیم که حاضریم کارت‌خوان مغازه را در اختیار کارشناسان مالیاتی قرار دهیم اما باز هم قبول نکردند و می‌گویند شاید پول نقد گرفته باشید. اما امروز در یک مغازه پرنده‌فروشی واقع در خیابان نواب حداقل 700 هزار تومان باید مالیات بپردازید. در صورتی که چنین سودی در یک سال وجود ندارد.

منبع: ایلنا

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


برچسب ها: پرنده فروشی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *