صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توجیه خصوصی کردن آموزش در مدارس غیر دولتی آینده نگری نیست

۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۰:۰۱
کد خبر: ۳۸۷۱۲۸
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
مشاور آموزشی و پژوهشی آموزش و پرورش گفت: معتقدیم، آموزش و پرورش نهاد حاکمیتی است و دولت باید همه امکانات و خدمات در حوزه تعلیم و تربیت را برای مردم فراهم کند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ،عبدالوحید فیاضی با اشاره به خصوصی بودن آموزش در سال های گذشته اظهار داشت: روشی که سابقا در حال اجرا بود و بعد مجلس شورای اسلامی مانع شد، به نوعی خصوصی سازی آموزش و پرورش و خدمات تعلیم و تربیت بود. این نوع کاری که صورت گرفته بود در تنگناهای اقتصادی، متاسفانه آموزش و پرورش را مثل یک دستگاه صرفه جویی تحت فشار قرار می دادند تا آموزش و پرورش بتواند مثلا با قیمت تمام شده مدرسه را به بخش خصوصی واگذار کند.

وی تاکید کرد: معتقدیم، آموزش و پرورش نهاد حاکمیتی است و دولت باید همه امکانات و خدمات در حوزه تعلیم و تربیت را برای مردم فراهم کند و در این بخش موضوع توجه اقتصادی، نخواهیم داشت. این نوعی خصوصی سازی با نگاه اقتصادی از نوع آینده نگرانه نیست.

عضو سابق کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: در قانون اساسی این موضوع تصریح شده که همه خدمات تعلیم و تربیت و آموزش های تحصیلی کشور باید بطور رایگان باشد. البته آمده بودند این را به شکل دیگری انجام داده بودند که مورد مخالفت واقع شد و در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری و اسناد فرادستی نظام جمهوری اسلامی نبوده است.

وی در خصوص واگذاری مدارس گفت: در چارچوب قانون شوراهای آموزش و پرورش آمده است که فضاها و املاک بدون استفاده آموزش و پرورش در چارچوب قانون می تواند به بخش خصوصی واگذار شود که مازاد بر مصرف آموزش و پرورش است.

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *