صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نقاط حادثه خیز در سطح جاده‌های شهرستان ماهنشان شناسایی شود

۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۸:۵۷
کد خبر: ۳۸۶۹۹۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
خواستار شناسایی نقاط حادثه خیز توسط پلیس راهور و عوامل مرتبط شد و خاطرنشان کرد: نقاط حادثه خیز در سطح جاده‌های شهرستان ماهنشان باید به سرعت شناسایی و راهکار‌های لازم برای رفع خطر از نقاط حادثه خیز ارائه و پیگیری و جاده‌های شهرستان ماهنشان نیز بهینه سازی شود.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان زنجان، دومین جلسه شورای پیشگیری از جرم شهرستان ماهنشان با حضور رییس دادگستری، دادستان عمومی و انقلاب، فرمانده انتظامی، و سایر اعضای شورا در سالن جلسات این دادگستری برگزار شد.

رییس دادگستری و رییس شورای پیشگیری از جرم شهرستان ماهنشان با اشاره به افزایش تصادفات ساختگی به تنظیم صورتجلسه دقیق و کامل از صحنه تصادف توسط پلیس راهنمایی و رانندگی و ضابطین اشاره کرد و گفت: مأمورانی که در صحنه تصادف حضور می‌یابند سعی کنند مشخصات راننده، سرنشینان و مصدومین را کامل یادداشت کرده و در صورت عدم احراز هویت خصوصیات ظاهری فرد را بنویسند و در صورت امکان از محل تصادف عکس بگیرند.

حمید یعقوبی افزود: صورتجلسه اولیه پلیس مهمترین و اصلی‌ترین شاکله کار است؛ چراکه پرونده با توجه به آن صورتجلسه تشکیل، رسیدگی و ادامه می‌یابد و تنظیم دقیق آن موجب رسیدگی بهتر و جلوگیری از تضییع حقوق مردم و همچنین پیشگیری از تصادفات ساختگی می‌شود.

یعقوبی، خواستار شناسایی نقاط حادثه خیز توسط پلیس راهور و عوامل مرتبط شد و خاطرنشان کرد: نقاط حادثه خیز در سطح جاده‌های شهرستان ماهنشان باید به سرعت شناسایی و راهکار‌های لازم برای رفع خطر از نقاط حادثه خیز ارائه و پیگیری و جاده‌های شهرستان ماهنشان نیز بهینه سازی شود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ماهنشان و دبیر شورای پیشگیری از جرم شهرستان نیز در ادامه با اعلام این خبر که میزان تصادف‌های منجر به فوت در شهرستان ماهنشان طی ۱۰ ماهه اول امسال نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد کاهش و میزان تصادفات ۳۰ درصد افزایش داشته است گفت: محور اصلی در کاهش تصادفات، فرهنگ سازی در زمینه قانون مداری با برنامه ریزی دقیق است.

رحمان علیمحمدی ادامه داد: متاسفانه تصادفات ساختگی رو به افزایش است و برای جلوگیری از این پدیده، ضمن فرهنگ سازی باید جزئیات صحنه به صورت دقیق و همراه با عکسبرداری توسط ضابطین ثبت شود.

وی با اشاره به وقوع برخی تصادفات درون شهری، ضمن تأکید بر رعایت اصول ایمنی در کار توسط پیمانکاران و نظارت همه جانبه شهرداری بر عملیات عمرانی یادآور شد: اگر پروژه‌های عمرانی توسط پیمانکار انجام و طی صورتجلسه به شهرداری تحویل داده شده باشد در صورت وقوع حادثه در محل اجرای پروژه، شهرداری مقصر خواهد بود.

  


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *