صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اتفاقات عجیب در آستانه برگزاری جشنواره‌های فیلم و تئاتر فجر+عکس

۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۵:۰۸
کد خبر: ۳۸۶۸۵۹
بیست و چهارمین روز از دی ماه 1396 با اخبار و حاشیه های فراوانی روبرو بود که از جمله مهمترین آنها می توان به حذف افتتاحیه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بیست و چهارمین روز از دی ماه 1396 با اخبار و حاشیه های فراوانی روبرو بود که از جمله مهمترین آنها می توان به حذف افتتاحیه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.

از دیگر اخبار مهم جشنواره ای امروز می توان به ایجاد مشکلات فراوان در سایت خرید بلیت سی و ششمین جشنواره تئاتر فجر اشاره کرد. این سایت از دیروز وعده باز شدن بلیت فروشی را داده بود اما هنوز هیچ امکانی برای خرید بلیت در نظر گرفته نشده است.

سفر السا فیروزآذر به هیچ کجا هیچ زمان/نمایشنامه‌خوانی هیجان بسیار زیادی دارد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نمایشنامه خوانی "هیچ کجا، هیچ زمان" به نویسندگی و کارگردانی "احمد فیاض" دیشب در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه رفت.

از نقاط تمایز این نمایشنامه خوانی با سایر آثار حاضر در این بخش می توان به استفاده از دکور، گریم و همچنین حرکت بازیگران اشاره کرد. حرکاتی که نمایشنامه خوانی "هیچ کجا، هیچ زمان" را کمی به نقش خوانی نزدیک کرده بود.

از نکات جالب و قابل توجه این نمایشنامه خوانی می توان به حضور ساز ابداعی "کمالین" اشاره کرد. این ساز ترکیبی نوآورانه از کمانچه و ویولن بود که توسط آرسام بابایی ساخته و در این نمایش مورد استفاده قرار گرفته بود.

احمد فیاض نویسنده و کارگردان نمایش "هیچ کجا، هیچ زمان" در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی درخصوص چگونگی شکل گیری این نمایشنامه خوانی گفت: من سالها سابقه فعالیت در عرصه رادیو را دارم و بارها نمایشنامه خوانی را تجربه کرده ام. آنچه همواره در نمایشنامه خوانی برای من به عنوان یک خلا احساس میشد استفاده خلاقانه و تازه در اثر بود.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

افتتاحیه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر به دلیل کاهش هزینه‌ها حذف شد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نکته قابل توجه این است که آغاز این جشن بزرگ سینمایی هر سال با برگزاری آیین افتتاحیه با اتفاقات جالب توجهی همراه بوده است. همچنین در طول این سال ها در کنار برگزاری جشنواره، بزرگداشت برخی از هنرمندان سینمای ایران برگزار می‌شد که به نوعی از زحمات و تلاش های آنان در طول دوران حرفه ی شان تقدیر به عمل آید. اختصاص دادن بخشی به عنوان بزرگداشت، از دوره شانزدهم برگزاری این جشنواره با بزرگداشت عزت‌الله انتظامی و ابراهیم حاتمی کیا در فهرست برنامه‌های جشنواره فیلم فجر گنجانده شد.

این در حالی است که امسال با برگزاری دوره سی وششم این جشنواره با در نظر گرفتن کاهش هزینه‌های برگزاری جشنواره فیلم فجر، قرار بر این شده است که جشنواره این دوره بدون برگزاری آیین افتتاحیه شروع به کار کند و نمایش آثار از ساعت 14 روز دوازدهم بهمن آغاز شود.

آیین افتتاحیه از دوره‌های اول برگزاری همواره با برخی حاشیه‌ها و گفتنی‌هایی همراه بوده است که مروری بر آنها خالی از لطف نیست:

در دوره اول برگزاری، جشنواره فیلم فجر به طور مشترک با نخستین جشنواره سراسری تئاتر فجر در تالار وحدت برگزار شد که وزیر فرهنگ و ارشاد وقت به همراه جمعی از میهمانان خارجی در اولین مراسم برگزاری این جشنواره حضور داشتند... جشن‌های سینمایی فجر در دوره شانزدهم آیین افتتاحیه با اجرای علیرضا شجاع نوری در تئاتر شهر برگزار شد.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

چهارمین شب اجراهای جشنواره موسیقی فجر/از اجرای هیجان‌انگیز محمد علیزاده تا موسیقی دلنشین گروه رستاک+عکس

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، سی و سومین جشنواره موسیقی فجر در شب چهارم کنسرت های خود با اجرای گروه رستاک و محمد علیزاده ساعات خاطره انگیزی برای مخاطبان رقم زد. در این گزارش دو اجرای پرمخاطب شب گذشته را برسی می کند. 

گروه رستاک شب گذشته در چهارمین شب سی و سومین جشنواره موسیقی فجر با استقبال بی نظیر مخاطبان رو به رو شدند.

این گروه همچون همیشه با لباس هایی متفاوت با رنگ های شاد روی صحنه حاضر شده و برای مخاطبان به اجرا پرداختند. در این کنسرت همچنین دستگاههای مختلف موسیقی نواحی در زمان اجرای قطعه مربوط به هر استان نواخته می شد.

گروه رستاک قطعات "ای یار"(بندرعباس)، "غربت"(کرمانی)، "سنین یادگارین"(آذری)، "بارون"(لری)، "بیو بریمش" (شوشتری)، "رعنا" (گیلکی)، "اله منی بارک"(بلوچی)، "واسونک" (شیرازی) و "بوتورای"(کردی) را برای مخاطبان اجرا کردند. 

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

شروع نامید کننده جشنواره تئاتر فجر/سایت فروش بلیت جشنواره از کار افتاد+عکس

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، براساس اعلام دبیرخانه سی و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، قرار بر این بود تا ساعت 20 دیشب بلیت فروشی مخصوص اهالی رسانه در سایت ایران نمایش آغاز شود اما همچنان خرید بلیت در این سایت با مشکلات فراوانی روبرو است.

این در حالی است که سایت بلیت فروشی سال گذشته جشنواره با دامنه و تعداد کاربر بالا طی سالهای اخیر به خوبی توانسته از پس بلیت فروشی آثار جشنواره بر آید اما فرهاد مهندس پور و سایر عوامل جشنواره اصرار داشتند که سایت جدید انتخاب شده به علت توانایی ها و تمایزات فراوان خود نسبت به سال گذشته برای بلیت فروشی جشنواره انتخاب شده است.

فرهاد مهندس پور طی نشست دیروز سی و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر اعلام کرد که انتخاب سایت بلیت فروشی به مزایده گذاشته شده و دبیرخانه بهترین پیشنهاد را پذیرفته است.

از همان دیروز و طی نشست جشنواره اهالی رسانه نقدهای فراوانی به چرایی انتخاب سایت ضعیف کنونی را داشتند. این سایت در حال حاضر تنها پنج نمایش را روی صفحه بلیت فروشی خود می بیند در حالی که سایت پیشین جشنواره ماهانه قریب به دویست اثر نمایشی را پوشش می دهد.

خبررسانی سایت کنونی بلیت فروشی جشنواره هم نشان می دهد که مسئولین این سایت چندان اهمیتی به مساله به روز بودن نداشته اند و اخبار این سایت به کندی و دیر به دیر به روز می شود.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

ادامه تولید روزهای بهتر از فروردین97/نام اپیزود جدیدمان خانه تکانی است

احمد زالی تهیه کننده تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره روند تولید مجموعه روزهای بهتر گفت: در حال حاضر با وسواس زیادی در تدارک فیلمنامه های بهتر برای ادامه تولید هستیم به همین دلیل ضبط ادامه "روزهای بهتر" در سال آینده انجام می شود.

وی در همین راستا افزود: فیلمنامه های زیادی را برای اپیزود های مجموعه تلویزیونی روزهای بهتر بررسی کرده ایم اما اپیزودی که تا این لحظه فیلمنامه اش مورد پسندمان قرار گرفته "خانه تکانی" است که درحال حاضر به دنبال تولید آن هستیم.  

تهیه کننده "روزهای بهتر" درباره نقش فیلمنامه و اهمیتی که برایش دارد اظهار کرد: فیلمنامه برایم نسبت به سایر مسائل در اولویت است چون اصل و وجه تمایز کارها در ابتدا و اساس تولید یک اثر فیلمنامه و متن آن است. روزهای بهتر افت و خیز داشته است، اپیزودهای بسیار خوب و متوسط داشته ایم اما در تلاش هستیم که نگذاریم سطح کیفیت اپیزودها از حد خوب پایین تر بیاید برای همین نمی خواهیم با عجله کاری کنیم.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

غیبت بزرگان سینما در جشنواره فیلم فجر احساس می‌شود/حضور آثار مستند و انیمیشن در بخش اصلی جشنواره جای سوال دارد

سیروس الوند نویسنده و کارگردان سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص نبود برخی کارگردانان صاحب نام در سی و ششمین دوره از جشنواره فیلم فجر گفت: این اتفاق به هیچ وجه خوب نیست که برخی از کارگردانان برجسته ما چندین سال است که کار نمی کنند و امسال هم می بینیم این کم کاری و بیکاری ادامه دارد.

وی در همین راستا افزود: جوان گرایی و اهمیت دادن به جوانان بد نیست اما نباید به بهای غیبت بزرگان سینما بینجامد. در این جشنواره هیچکدام از فیلمسازان قدیمی تر مثل رضا داوودنژاد، داریوش مهرجویی، مسعود کیمیایی و کیانوش عیاری حضور ندارند و این برای جشنواره فیلم فجر به هیچ عنوان اتفاق خوبی نیست.

کارگردان فیلم "دست های آلوده" در ادامه تاکید کرد: امیدوارم دلیل غیبت کارگردانان بزرگ نرسیدن فیلم و یا عدم تولید بوده و این غیبت ‌ها اتفاقی باشد ولی اگر سیاستی برای حذف فیلمسازان بزرگ وجود داشته باشد اتفاق خوبی در انتظار سینما نیست.

وی درباره لزوم برگزاری جشنواره فیلم فجر تصریح کرد: شما تصور کنید جشنواره نداشته باشیم و جشنواره فیلم فجر حذف شود. چه اتفاقی می افتد؟ از نظر من جشن سینما نمی تواند به تنهایی پاسخگوی نیاز فرهنگی سینما باشد. زیرا مابقی سال به گیشه و فروش فیلم‌ها پرداخته می شود و فجر بستری برای دیدار و رقابت فیلمسازان خواهد بود.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *