صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صدور بیش از ۲ هزار فقره سند مالکیت در اجرای قانون ساماندهی و تولید عرضه مسکن

۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸:۴۶
کد خبر: ۳۸۶۲۷۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان شمالی گفت: بیش از ۲ هزار فقره سند مالکیت در ۹ ماهه سال جاری در اجرای قانون ساماندهی و تولید عرضه مسکن صادر شده است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، علی اصغر اسدی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان خراسان شمالی در دیدار با محمدی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی این استان اظهار کرد: لازم است برای تسریع در امور صدور اسناد، نشست مشترک مدیران استانی و شهرستانی دو دستگاه برگزار و مشکلات و راهکار‌ها برای تسریع درامور مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به صدور دو هزارو ۳۳ فقره سند در 9 ماهه سال جاری، افزود: از این تعداد یکهزار و ۳۱۰ مورد اسناد مالکیت در حوزه روستا‌ها و ۷۲۳ فقره در حوزه شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر صادر و به مالکین تحویل گردیده است که این تعداد با توجه به رشد جمعیتی روستا مناسب به نظر نمی‌رسد ونیاز به فعالیت بیشتری دارد.

اسدی ادامه داد: اقدامات بعمل آمده و نگاهی که دولت برای به حضور روستاییان در منطقه و توسعه روستا داشته گام بسیار موثری برداشته شده که انشا ا... ما هم بتوانیم با تعامل اقدامات را به منصه ظهور بگذاریم.

وی در همین خصوص ادامه داد: این قانون فرصت بسیار مناسبی است در جهت سنددار کردن ساختمان‌های فاقد سند رسمی که فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها وشورای اسلامی شهر و روستا می‌توانند با اطلاع رسانی وفرهنگ سازی مناسب از مزایای این قانون‌ها درجهت رفاه حال مردم بهر مندی لازم را ببرند، چرا که دولت با هزینه کرد در این بخش‌ها کمک شایانی به مردم در جهت تثبیت مالکیت و سنددار کردن منازل مسکونی کرده است.

این مقام قضایی با برشمردن مزایای قانون ساماندهی تولید و عرضه مسکن ادامه داد: روستا‌ها باید تقویت شود تا با ایجاد امکانات، کمک به توسعه روستا‌ها گردد.

اسدی بیان کرد: نقش دهیاری‌ها وبخشداری‌ها در آگاهی دادن می‌تواند در کمک به بنیاد مسکن و تثبیت مالکیت و سندار کردن اراضی روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر موثر باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *