صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حکایت مهاجران متخصصی که از ایتالیا فرار می کنند!

۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۲:۰۱
کد خبر: ۳۸۵۷۸۵
روزنامه ایتالیایی 'لارپوبلیکا' از فرار مهاجران تحصیلکرده و متخصص از این کشور خبر داد و نوشت، شکاف عمیقی در وضعیت رفاهی مهاجران خارجی شمال اروپا با جنوب این قاره وجود دارد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، روزنامه ایتالیایی 'لارپوبلیکا' از فرار مهاجران تحصیلکرده و متخصص از این کشور خبر داد و نوشت، شکاف عمیقی در وضعیت رفاهی مهاجران خارجی شمال اروپا با جنوب این قاره وجود دارد.

این روزنامه روز چهارشنبه با استناد به گزارش تحقیقاتی بنیاد 'لئونه مورسسا ' افزود: بر اساس نتایج این تحقیقات در حالیکه نرخ اشتغال مهاجران خارجی در کشورهای شمال اروپا همچون نروژ، دانمارک و ایرلند حدود 70 درصد است، این نرخ در کشورهای همچون یونان، اسپانیا و ایتالیا بترتیب به 52 ،56 و 59 درصد می رسد.


لارپوبلیکا نوشت:

در کشورهای شمال اروپا علاوه براینکه خطر قرار گرفتن در وضعیت فقر به مراتب پائین تر از کشورهای جنوبی اروپا است، بیش از نیمی از مهاجران در این کشورها دارای مسکن بوده و از حقوق و دستمزد نسبتاَ خوبی برخوردار هستند. اما در کشورهای جنوب اروپا بویژه در ایتالیا که در جدول رتبه بندی رفاه مهاجران خارجی در رتبه ماقبل آخر قرار گرفته است، تنها 10 درصد از مهاجران از تحصیلات عالی برخوردار بوده و 25درصد در فقر بسر می برند و بطور کل 52درصد مهاجران خارجی در ایتالیا در معرض محرومیت اجتماعی قرار دارند.


به نوشته این روزنامه ، در ایتالیا به ندرت مهاجر خارجی را می توان یافت که شغل آن با مدرک تحصیلی اش هماهنگ باشد.


بطور کلی هر کسی که بدلیل ضرورت، تصمیم به مهاجرت می گیرد، پیشاپیش می داند که باید هزینه این تصمیم را از نظر کاهش ارزش مدرک تحصیلی خود و یا از نظر زمان وارد شدن با بازار کار بپردازد ولی این هزینه در کشور ایتالیا چه از نظر کیفی و چه از نظر مدت زمانی بمراتب بیشتر است و گاهی اوقات این هزینه از نسل به نسل نیز انتقال می یابد، بعلاوه مهاجر مورد نظر اگر زن باشد برای این تصمیم خود بمراتب هزینه بیشتری باید بپردازد و بدون توجه به مدرک تحصیلی خود بیشترین شغل پیشنهادی به وی کارهای خانگی و یا نگهداری از بیماران و سالمندان خواهد بود.

بنیاد 'لئونه مورسسا ' به منظور تهیه این گزارش 14 کشور در اتحادیه اروپا را مورد مقایسه و بررسی قرار داده است. در این سنجش کشورهایی که تعداد مهاجران آنها از 450 هزار نفر بیشتر بوده و بطور کل مهاجران خارجی بیش از چهار و نیم درصد (%4.5) از جمعیت آن کشور را تشکیل می دهند را با شاخص هایی همچون: نرخ اشتغال، میزان تحصیلات عالی، درصد ورود به جامعه و عدم محرومیت اجتماعی، شرایط اخذ اقامت و ملیت و تعداد مهاجران مالک مسکن، مورد بررسی قرار داده است.

 

منبع: ایرنا

 

 

 


برچسب ها: مهاجرت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *