زمان رونمایی از گلکسی S9 سامسونگ/ عدم امکان تغییر رمز کاربران در ویندوز 10/ تغییر نام کاربری در مک او اس در 4 مرحله
گلکسی S9 سامسونگ ماه آینده معرفی خواهد شد
رئیس سامسونگ تایید کرد که پرچمدار جدید این کمپانی (گلکسی S9) در MWC 2018 در ماه فوریه معرفی خواهد شد.
سامسونگ پرچمدار جدید خود گلکسی اس9 را در ماه آینده معرفی میکند. رئیس شرکت سامسونگ در کنفرانس مطبوعاتی سامسونگ CES 2018 تایید کرد که گلکسی S9 رسما در کنگره جهانی موبایل (MWC) معرفی خواهد شد. سامسونگ عادت کرده است که هر ساله در دومین نمایشگاه بزرگ سال پرچمدار خود را معرفی کند و سال 2018 از این مساله مستثنی نخواهد بود.
به احتمال زیاد سامسونگگلکسی S9 را در CES نشان داده اما این اتفاق در پشت درهای بسته اتفاق افتاده است و این به معنای معرفی (عمومی) نیست.
بر خلاف گلکسی اس 8 که در ماه مارس معرفی و پس از حدود یک ماه عرضه شد، گلکسی اس 9 مقداری زودتر معرفی می شود تا احتمالا در ماه مارس به فروش برسد.
اگر شایعات درست باشند، پرچمدار جدید سامسونگ (Galaxy S9/S9+) می تواند اولین گوشی هوشمند دنیا باشدکه 512 گیگابایت حافظه داخلی دارد.
تغییر نام کاربری در مک او اس در 4 مرحله
بیتوته نوشت: اگر قصد تغییر نام کاربری در مک را دارید ولی از چگونگی آن مطلع نیستید، با ما همراه شوید. تغییر نام در مک تنها در 4 مرحله انجام می شود که هر کدام از آن ها در زیر تشریح شده است.
شناخت کافی در مورد نحوه تغییر نام در مک از اهمیت زیادی برخوردار است؛ مخصوصاً اگر چند نفر از رایانه شما استفاده کنند. شما میتوانید نام کاربری خود را در حساب خود تا زمانی که رمز عبور صحیح ادمین (مدیر) را دارید، هر زمان که بخواهید تغییر دهید. اکنون نحوه تغییر نام کاربری در مک بدون ایجاد هیچ مشکلی را توضیح میدهیم.
قبل از شروع، لطفاً در زمان لازم، تمام اطلاعات مهمی که ممکن است از این حساب کاربری نیاز داشته باشید را، بک آپ و پشتیبان گیری کنید؛ زیرا اگر اشتباهی رخ دهد، ممکن است شما به طور تصادفی حساب کاربری خود راقفل کرده و یا مشکلی ایجاد کنید که ممکن است باعث عدم دسترسی شما به اطلاعات شود؛ بنابراین موارد مورد نیاز را به درستی انجام دهید.
مرحله 1: با یک حساب کاربری دیگر وارد شوید
شما نمیتوانید حساب کاربری را که در حال استفاده از آن هستید، تغییر نام دهید؛ بنابراین، اولین گام شما ورود به سیستم و سپس ورود به حساب کاربری ادمین (حسابی با یکی از مجوزهای لازم برای تغییر مواردی مانند نام کاربری و غیره) است. شما هر زمان که بخواهید میتوانید با انتخاب آرم اپل در گوشه بالا و سمت چپ مک خود و انتخاب گزینه خروج (Log Out) این کار را صورت دهید.
اگر حساب کاربری که استفاده میکنید دارای امتیازات مدیر یا ادمین باشد، باید به دنبال یک راه حل باشید. سادهترین راه، خروج از سیستم و سپس ایجاد یک حساب کاربری جایگزین برای انجام این مراحل است. شما میتوانید این حساب موقتی را پس از اتمام مراحل دیگر، حذف کنید.
مرحله 2: پوشه های اصلی را تغییر نام دهید
برای تکمیل تغییر نام کاربری در مک باید از پوشه خانه شروع کنید. پوشههای خانه در پوشه یوزر قرار دارد، شما میتوانید پوشه یوزر را با رفتن به منوی فایندر و زدن گزینه Go، انتخاب گزینه Go to و سپس تایپ کردن Users پیدا کنید.
در اینجا به دنبال پوشهای بگردید که حاوی بخش کوتاهی از نام کاربری است که قصد تغییر آن را دارید. به عنوان مثال، اگر نام کاربری شما جان مک باشد، نام کوتاه ممکن است فقط جان «باشد (ممکن است با نام کامل باشد). این نام را به خاطر بسپارید، زیرا بعداً به آن نیاز پیدا خواهید کرد و سپس نام پوشه را به نام مورد نظر تغییر دهید و به یاد داشته باشید که آن را کوتاه نکنید. شما باید در این مرحله دوباره رمز عبور مدیر را وارد کنید.
مرحله 3: ورود به بخش Users & Groups برای پیدا کردن پروفایل کاربریتان
به تنظیمات سیستم در نوار منو بروید. در اینجا، Users & Groups را انتخاب کرده و بر روی دکمه قفل کلیک کنید تا بتوانید تغییرات را شروع کنید، احتمالاً مجبور خواهید بود که رمز عبور مدیر را دوباره در این مرحله وارد کنید. روی نام کاربری که قصد تغییر آن را دارید کلیک راست کنید؛ از منوی میانبر، گزینه Advanced Option را انتخاب کنید. در این قسمت پنجره جدیدی باز میشود.
مرحله 4: فیلدهای مناسب را تغییر نام داده و سیستم خود را دوباره راه اندازی کنید
در این بخش از آموزش تغییر نام در مک باید 2 فیلد با نام های Account Name و Home Directory را جستجو کنید. در قسمت نام اکانت، شما میخواهید نام را به همان نامی که در مرحله 3 در پوشه های اصلی استفاده کردهاید، تغییر دهید. اطمینان حاصل کنید که نامها دقیقاً مطابقت داشته باشند، در غیر این صورت مشکل ایجاد میشود.
در قسمت هوم دایرکتوری نیز همین کار را انجام دهید. نام کاربری جدید را برای مک وارد کنید.
اکنون، دکمه اوکی را در Advanced Option انتخاب کنید. از این حساب کاربری خارج شده و با حساب کاربری که نامش را تغییر دادید، وارد شوید (نام جدید در حال حاضر قابل مشاهده است). مطمئن شوید که تمام فایلها و برنامههای شما قابل مشاهده است و همه چیز به درستی کار میکند. بررسیهای لازم را انجام داده و برخی از پوشهها و اسناد را باز کنید. اگر همه چیز خوب و درست باشد، پس نام کاربری جدید شما آماده و قابل استفاده است.
توجه: این روش با آخرین به روز رسانیهای مک او اس، از جمله ال کاپیتان، های سیرا و یوزمیت کار میکند. برخی از آیکونها یا اسامی ممکن است کمی متفاوت باشند، اما مراحل اولیه یکسان هستند. اگر یکی از آخرین به روز رسانیها را ندارید، باید گفت که چند سال از تاریخ سیستم عامل شما گذشته و پیشنهاد میکنیم قبل از تغییر نام کاربری آن را به روزرسانی کنید.
اندروید 8 هنوز روی یک درصد از دستگاهها هم نصب نشده است!
شرکت گوگل در تازهترین آمار خود سهم استفاده کاربران از اندروید 8 را کمتر از یک درصد اعلام کرده است.
در تازه ترین آماری که شرکت گوگل ارائه داده، سهم استفاده کاربران از اندروید 8 هنوز جایگاه خوبی در نمودار ندارد و کمتر از یک درصد اعلام شده است. این در حالی است که بیش از 60 درصد از کاربران اپل به آخرین نسخه آی او اس مجهز شده اند.
بر اساس گزارش شرکت گوگل، اندروید اوریو (اندروید 8) روی 0.7 درصد از گوشی ها، اندروید نوقا روی 26.3 درصد و اندروید مارشمالو که بیشترین سهم را دارد روی 28.6 دستگاه ها نصب شده است. در نسخه 8 اندروید گوگل ویژگی اضافه کرده است تا شرکتهای تولید کننده بتوانند در زمان کوتاهتری آپدیتهای نرمافزاری را منتشر کنند ولی به نظر نمیرسد حتی این تغییر هم تاثیر محسوسی بر این شکاف داشته باشد.
اندروید لالیپاپ روی 25.1 درصد و اندروید کیت کیت روی 12.8 درصد دستگاه ها نصب شده است. اندروید جلیبین با 5.6 درصد، آیسکریم و جینجربرد با 0.5 و 0.4 درصد در انتهای جدول قرار گرفتهاند.
در ادامه می توانید تصویری که گوگل از سهم سیستم عامل های اندروید منتشر کرده است، مشاهده کنید.
عدم امکان تغییر رمز کاربران در ویندوز 10
قابلیت تعریف کاربران مختلف در ویندوز و امکان تعریف رمزعبور برای دسترسی به هر کاربر ازجمله امکاناتی است که در نسخههای مختلف ویندوز وجود داشته و همچنان نیز این قابلیت در ویندوز مشاهده میشود.
گاهی ممکن است مدیر سیستم به دلایل متعدد بخواهد برای کاربران استاندارد یا مهمانی که از رایانه مجهز به ویندوز استفاده میکنند رمز عبوری را اختصاص دهد که توسط کاربران قابل تغییر نباشد. دوست دارید با روش انجام این کار آشنا شوید تا بهعنوان مثال برای کاربری فرزندتان رمزی قرار دهید و مانع از تغییر رمز توسط او شوید؟ انجام این کار به دو روش نسبتا ساده امکانپذیر است:
روش اول
اگر از نسخه حرفهای، اینترپرایز یا آموزشی ویندوز 10 استفاده میکنید، میتوانید با ابزار
Local users and groups نسبت به ممنوعیت قابلیت تغییر رمز اقدام کنید. برای انجام این کار ابتدا کلیدهای Windows+R را فشار داده، سپس عبارت lusrmgr.msc را تایپ کرده و کلید اینتر را فشار دهید.
از سمت راست روی Users کلیک کرده و در بخش سمت راست روی نام هریک از کاربران موردنظر برای اعمال محدودیت در تغییر رمز، دوبار کلیک کنید.
علامت چکمارک کنــار گزینــه User can’t change password را فعال کنید.
روش دوم
ابزار خط فرمان را با دسترسی مدیر سیستم اجرا کنید. (در کادر جستوجوی ویندوز عبارت CMD را تایپ کرده و روی نتیجه با عنوان Command prompt کلیک راست کرده و گزینه Run as Administrator را انتخاب کنید)
عبارت زیر را در خط فرمان تایپ کرده و کلید اینتر را فشار دهید:
net user "user name" /PasswordChg:No
توجه: بهجای عبارت User name در فرمان بالا باید دقیقا نام کاربری موردنظر را که قصد دارید ممنوعیت تغییر رمز برای او اعمال شود، وارد کنید.