صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تورهای خالی ثمره ورود فاضلاب به آب/سهل انگاری که دودش به چشم ماهیگیران می‌رود+تصاویر

۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۰:۰۱
کد خبر: ۳۸۵۷۰۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
ورود پساب فاضلاب به آب‌های سطحی از جمله مشکلات مهم فاضلاب کشور است که به عنوان تهدیدی برای محیط زیست و مشاغل مربوطه به حساب می آید.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، ورود پساب فاضلاب به آب‌های سطحی از جمله مشکلات مهم فاضلاب کشور است که به عنوان تهدیدی برای محیط زیست به حساب می آید. موردی که علاوه بر طبیعت مشکلاتی را برای افرادی که کار و کسب آنها از طریق آب های جاری صورت می گیرد ایجاد کرده است.

رحیم میدانی معاون وزیر نیرو در امور آب و فاضلاب در گفت‌وگو با ، در خصوص مشکلات عدم تصفیه فاضلاب گفت: تا زمانی که فاضلاب شهرها را نتوانسته ایم صد در صد تحت پوشش قرار دهیم این فاضلاب‌ها زمینه ساز آلوده شدن محیط زیست می شوند.بخشی از این فاضلاب ها از طریق چاه‌های جذبی به داخل زمین منتقل می شوند تا وارد آب‌های سطحی نشوند. تمام این فاضلاب‌ها خانگی نیستند بلکه سهمی از آن به فاضلاب‌ها صنعتی تعلق دارد که این پساب ها باید تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست به طبیعت باز گردند.

معاون وزیر نیرو مدعی شد برای حفظ محیط زیست هیچ فاضلابی خارج از یک سری مشخصات و استانداردهای تعریف شده نباید در آبراهه ها تخلیه شود و اگر هم بنا بر فرض آلودگی در آبراهه ها وجود داشت باید وزارتخانه جهاد کشاورزی جلوگیری کند که از طریق این فاضلاب‌ها هیچ تولید کشاورزی آبیاری نشود.

وی اذعان کرد: تا زمانی که چاه ها جذبی است این‌ آلودگی‌ها جذب سفره‌های زیرزمینی می شوند ولی حسنش آن است که وارد آب‌های سطحی نمی شوند.

میدانی اعلام کرد: ما تلاش کردیم که اول تصفیه خانه ها را بسازیم که وقتی شبکه جمع آوری را اجرا کردیم و پس از آن انشعاب ها وصل شود و سپس از آن فاضلاب به تصفیه خانه منتقل می شود.

ماهیگیران یکی از قربانیان این مشکل زیست محیطی هستند که تلفات آن بر معیشت این افراد تاثیر گذار است.

دریای خزر به عنوان یکی از پهنه های آبی مهم کشور توسط چهار رودخانه یا گروه‌های رودخانه‌ای تغذیه می‌شود دارای منابع غنی نفت و گاز است.

اغلب بیان شده است که خزر به واسطه هیدروکربن‌های نفت و گاز و همچنین توسط رودخانه ولگا که پساب‌های اراضی مرکزی صنعتی روسیه را در شمال خزر تخلیه می‌کند از آلودگی بالایی برخوردار است.

طبق آمار‌های منتشره وجود مقادیر بالای جیوه بر اثر ورود پسماند کارخانه‌ها و تصفیه کم فاضلاب و کشاورزی متراکم بویژه برنج تاثیر نامطلوبی بر اکوسیستم آب‌های شیرین گذاشته است که نتیجه آن مرگ و میر پستانداران دریایی و جانداران آبزی و در نهایت کاهش صید سالیانه ماهی توسط صیادان است.

 

 

برای دیدن بیشتر عکس ها بر روی لینک کلیک کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *