صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نحوه تامین خسارت بدنی کسانیکه امکان دریافت آنرا از خسارت‌ زننده ندارند

۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۷:۲۷
کد خبر: ۳۸۵۶۳۵
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
نحوه تامین خسارت بدنی کسانی که امکان دریافت آن را از خسارت‌زننده ندارند، چگونه است؟ کارشناسان وکیل‌آنلاین به این پرسش پاسخ داده‌اند.

به گزارش ، پرسش مخاطب وکیل‌آنلاین درباره نحوه تامین خسارت‌های بدنی برای کسانی که امکان دریافت آن را از خسارت‌زننده ندارند، این است:

چند روز پیش با موتور داشتم راه خودمو می‌رفتم که یک ماشین از پشت سر و از بغل زد بهم. راننده ماشین اومد منو با ماشین خودش برد اورژانس و اونجا بعد از بررسی فهمید که اگه با آمبولانس میاوردم هزینه بیمارستانم رایگان میشد به همین خاطر منو دوباره به صحنه تصادف برگردوند و بهم گفت: به آمبولانس بگو که "خودت خوردی زمین". من، چون گواهینامه نداشتم و تجربه تصادف نداشتم و از این موضوعات سر در نمی‌آوردم به اورژانس "گفتم خودم زمین خوردم"، چون فکر میکردم کسیکه گواهینامه نداشته باشه در هر حال مقصره... الان فهمیدم چه کلاهی سرم رفته و هیچ ردی از اون راننده‌ی نامرد ندارم که بکشونمش به دادگاه و حق خودمو ازش بگیرم. چند روز پیش رفتم شکایت کردم و همه چیز رو صادقانه نوشتم، ولی نمیدونم به جایی میرسم یا نه؛ مامور کلانتری گفت: باید کفش آهنی پات کنی. استخون ترقوه ام از سه جا شکسته. یکنفر گفت: میتونی از صندوق خسارت‌های بدنی تامین بشی. آیا این صندوق شامل حال من هم میشه، منی که بخاطر ندانستن و ترسیدن، بدروغ گفتم خودم خوردم زمین؟ وضع مالیم افتضاحه و اصلا نمیتونم وکیل بگیرم. جون هر کی دوست دارین بهم بگین امیدوار باشم یا نه؟ اگه یک راهنمایی کلی بکنید ممنون میشم. دستتون درد نکنه
 
پاسخ کارشناسان وکیل‌آنلاین:
اعلان و اعلام خلاف واقع شما عملی اشتباه بوده است. از طرف دیگر وظیفه اصلی صندوق تأمین خسارت‌های بدنی تامین پایداری بیمه گران و جبران غرامت خسارت دیدگان بی پناه حوادث رانندگی است.
این در حالی است که به استناد ماده ۱۰ قانون بیمه اجباری شخص ثالث صندوق به جهت حمایت از زیان دیدگان حوادث رانندگی در موارد ذیل اقدام به پرداخت خسارت بدنی به اشخاص ثالث زیاندیده می‌نماید:
۱-فقدان یا انقضاء بیمه نامه مسبب حادثه.
۲- بطلان قرارداد بیمه.
- بطلان قرارداد بیمه نامه به مواردی است که عقد بیمه فاقد یکی از شرایط اصلی صحت معامله باشد یا طبق قانون بیمه به لحاظ اظهارات خلاف واقع بیمه گذار در زمان عقد قرارداد بیمه و...
۳- تعلیق تامین بیمه گر
- تعلیق تامین بیمه گر نوعی ضمانت اجرایی مالی، قراردادی یا قانونی است که نسبت به بعضی از بیمه گذاران متخلف اعمال می‌شود مانند پرداخت نکردن حق بیمه که قرارداد بیمه ازبین نمی‌رود و بیمه گذار مدیون حق بیمه است، اما شروع تامین بیمه گر منوط به پرداخت حق بیمه مقرر می‌باشد. تعهد بیمه گر با دریافت حق بیمه قوت اجرایی پیدا می‌کند. بیمه گذار در زمان تعلیق تعهدی نسبت به جبران خسارت نخواهد داشت.
۴- فرار کردن مسئول حادثه.
۵- شناخته نشدن مسئول حادثه.
۶- ورشکستگی بیمه گر.
۷- خسارت‌های بدنی خارج از شرایط بیمه نامه
- مانند پرداخت مابه التفاوت خسارت بدنی سر نشینان بیش از ظرفیت مجاز وسیله نقلیه


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *