صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

با خواندن نماز و قرآن خشم خود را کنترل کنید/ تاثیرات خواندن نماز با تمرکز در زندگی

۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۰:۰۱
کد خبر: ۳۸۵۳۵۹
کارشناس علوم قرآنی گفت: خواندن نماز نقش زیادی در آرامش افراد دارد. اگر انسان در زندگی بداند باید توجهش همیشه به خدا باشد، ذهنش متمرکز باشد و نماز را با توجه بخواند تأثیر زیادی در ایجاد آرامش دارد همچنین قرائت قرآن در آرامش فردی تأثیر دارد.

حجت الاسلام و المسلمین شاهرودی کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره خشم گفت:  اگر فرد ابراز نظر یا رفتاری که می‌کند با غضب باشد سنجیده نخواهد بود و موجب پشیمانی می‌شود. 

وی در همین راستا افزود: اگر نتوانیم غضب و خشم خود را کنترل کنیم به ناچار تبعات زیادی را از سر می گذرانیم بنابراین تصمیم گیری در حالت غضب صحیح نیست. 

این کارشناس علوم قرآنی با تاکید بر کنترل خشم اظهار کرد:  افراد باید سعی کنند که در تصمیمات مراقبت کرده و کاری کنند که خشمشان فروکش کند. در این باره روایاتی بیان شده که بسیار کارگشا است  و آن این که افراد کاری کنند که در رویارویی با مسائل و اتفاقات در حالت غضب مسلط برخورد کنند و ابراز نظر و رفتاری نکنند که پشیمان شوند.

حجت السالام والمسلمین شاهرودی درباره اعمالی که در آرامش فرد موثر است توضیح داد: خواندن نماز نقش زیادی در آرامش افراد دارد. اگر انسان در زندگی بداند باید توجهش همیشه به خدا باشد، ذهنش متمرکز باشد و نماز را با توجه بخواند تأثیر زیادی در ایجاد آرامش دارد همچنین قرائت قرآن در آرامش فردی تأثیر دارد.

وی در ادامه تاکید کرد: خواندن نمازهای واجب با تمرکز نتیجه بخش است، آلام و درگیری ذهنی نیز کاهش پیدا می کند. همچنین قرائت قرآن موجب می‌شود که پراکندگی ذهنی و ناراحتی‌های روحی و روانی کاهش یابد.

این کارشناس علوم قرآنی با اشاره به  تاثیر بالای نماز های یومیه بر وجود انسان، درباره نمازهای مستحبی خاطرنشان کرد: در هر زمان فرد می‌تواند نماز مستحبی بخواند چون مانند نماز یومیه نیست که وقت خاص و مشخص  داشته باشد. همان‌ گونه که فرد برای پدر و مادرش می تواند نماز بخواند می تواند نماز مستحبی هم بخواند. 

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *