صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ثبت‌نام زائر برای سفر به سوریه در کرمان غیرقانونی است/ مردم کشور قلب‌شان برای تالاب انزلی می‌تپد/ قلعه بسطام در راه ثبت جهانی

۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۷:۳۸
کد خبر: ۳۸۵۱۸۶
ثبت‌نام زائر برای سفر به سوریه در کرمان غیرقانونی است، مردم کشور قلب‌شان برای تالاب انزلی می‌تپد، قلعه بسطام در راه ثبت جهانی و ... را در بسته خبری «در استان‌ها چه خبر» بخوانید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، ثبت‌نام زائر برای سفر به سوریه در کرمان غیرقانونی است، مردم کشور قلب‌شان برای تالاب انزلی می تپد، قلعه بسطام در راه ثبت جهانی و ... را در بسته خبری «در استان ها چه خبر» بخوانید.

ثبت‌نام زائر برای سفر به سوریه در کرمان غیرقانونی است

تسنیم: مدیر جدید حج و زیارت استان کرمان گفت که ثبت‌نام زائر برای سفر به سوریه در کرمان غیرقانونی بوده و تا برقراری امنیت کامل در کشور سوریه نمی‌توانیم زائر اعزام کنیم. توصیه ما به مردم این است که از طریق مجاری قانونی و دفاتر حج و زیارت سفرهای زیارتی خود را پیگیری کنند. 112 دفتر زیارتی در سطح استان کرمان فعالیت می‌کنند؛ نیمی از این دفاتر در شهر کرمان قرار دارند و هرگونه خدمت‌رسانی به زائران را انجام می‌دهند. مشتاقان زیارت عتبات عالیات در عراق نیز صرفاً از طریق دفاتر خدمات زیارتی تحت نظارت سازمان حج و زیارت که اسامی آنها در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حج و زیارت به نشانی hajnews.ir وجود دارد، نسبت به ثبت‌نام و اعزام اقدام کنند.

غبارروبی ضریح کریمه اهل‌بیت (س) توسط خانواده‌های شهدای روحانی

خانواده شهدای روحانی استان قم با همراه جمعی از پاسداران و مسئولان سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) ضریح مطهر کریمه اهل‌بیت(س) را غبارروبی کردند.


آثار تاریخی کرمانشاه ساماندهی می‌شود

ایسنا: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از اختصاص بیش از 20 میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی چهار اثر تاریخی استان خبر داد. 30 درصد اعتبارات حوزه عمرانی میراث فرهنگی استان رشد داشته است. امسال از محل اعتبارت نفت وگاز، استانی و قانون متوازن جمعا 28 میلیارد و 400 میلیون تومان به حوزه عمرانی میراث فرهنگی استان اختصاص یافته است. اختصاص این میزان اعتبار طی 10 سال گذشته در بخش عمرانی میراث فرهنگی کرمانشاه بی نظیر است. مجموعه میراث جهانی بیستون با شش میلیارد تومان، مجموعه تاریخی تاق بستان با 9 میلیارد و 100 میلیون تومان، احیاء، مرمت و بازسازی بازار قدیمی کرمانشاه با شش میلیارد و 700 میلیون تومان و پایگاه ملی آناهیتا با دو میلیارد تومان اعتبار ساماندهی خواهند شد. افزایش اعتبارات و قرار گرفتن میراث فرهنگی و گردشگری در صدر برنامه ریزی‌ها نشان از توجه مسئولان به این حوزه دارد.

تمام مردم کشور قلب‌شان برای تالاب انزلی می تپد

به گفته معاون سازمان بنادر و دریانوردی کشور تالاب انزلی فقط برای گیلان نیست و تمام مردم کشور قلبشان برای این تالاب می تپد. ظرفیت و پتانسیل گردشگری مناسبی در شمال کشور موجود است و افتتاح این خط کشتیرانی، خبر بسیار خوشی است که موجب می‌شود از دیگر ظرفیت های بندر در کنار فعالیت های اقتصادی و تجاری آن بهره مند گردیم. تالاب انزلی فقط برای گیلان نیست و تمام مردم کشور قلبشان برای این تالاب می تپد لذا سازمان بنادر و کشتیرانی نیز برای بهبود وضعیت آن با همگامی دیگر نهادها کمک می کند تا شاهد برون رفت تالاب از وضعیت نامساعد فعلی شویم. از دیگر اهداف و برنامه های سازمان، تعامل بنادر در راستای رشد و ارتقای شهرهای مجاور بوده که با طرح و برنامه ریزی که در حال انجام است، بندر و شهر باید وظایفی نسبت به هم انجام دهند که خوشبختانه فعالیت های خوبی به مانند ساخت مکان های ورزشی و زیباسازی شهری از جمله موج‌شکن توسط اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان در بندر انزلی صورت گرفته است.

قلعه بسطام؛سومین محوطه اورارتویی دنیا در راه ثبت جهانی

مهر: قلعه تاریخی بسطام در قره ضیاالدین آذربایجان غربی به عنوان سومین محوطه اورارتویی شناخته شده در دنیا به شمار می رود، قدمت ساخت این قلعه بر اساس کتیبه ای که از «روسای دوم»، یکی از پادشاهان اورارتویی کشف شده بین سال های ۶۴۵ و ۶۸۵ قبل از میلاد است. این قلعه تاریخی که بزرگترین قلعه اورارتویی ایران نیز به شمار می رود و سالانه گردشگران زیادی را به خود جذب می کند، در حدود ۲۸۰۰ سال قبل توسط اقوام اوراتوری ساخته شده است و زمانی یکی از استحکامات مهم و نفوذناپذیر اوراتورها بوده است، این قلعه توسط ویلسرام گلایس آلمانی در حدود ۵۰ سال قبل کشف و به جهانیان معروفی شده است. اورارتو نام تمدنی است که در غرب آذربایجان امروز، شرق آناتولی و شمال کردستان کنونی و اطراف دریاچه وان و ارتفاعات ارمنستان وجود داشت و ساکنان آن جزو بخشی از نیاکان گرجی‌ها و ارمنی‌های کنونی بوده‌اند و از حدود ۱۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح، تا ششصد پیش از میلاد بر منطقه حکمرانی داشتند. بر اساس کاوش های باستان شناسی صورت گرفته در این محوطه تاریخی شهر قدیمی بسطام در سه قسمت ساخته شده که قسمت بالایی ارگ شاهی، قسمت میانی معبد و قسمت پایینی قلعه محل اسب سواران و یا سپاهیان بوده است و در خارج از شهر نیز مردم عادی ساکن بوده اند. با تخصیص اعتبارات مورد نیاز اوایل سال آینده عملیات مرمت بخش میان قلعه آغاز می شود همچنین امسال برای مرمت، فنس کشی و نیز کاوش های باستان شناسی این اثر در مجموع ۳۲۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص یافت.


40 میلیون مترمکعب از کسری آب های زیرزمینی استان مرکزی جبران شد

ایرنا: مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای مرکزی گفت که 40 میلیون مترمکعب از کسری مخازن سفره های زیرزمینی استان مرکزی با اجرای طرح مدیریت بهینه مصرف آب جبران شد. بارندگی، بازگشایی سردهنه و بندها در مسیر رودخانه ها، جلوگیری از روشن شدن موتور چاه های آب، بستن چاه های غیرمجاز، جلوگیری از کشت محصولات پرآب از دلایل جبران کسری مخازن سفره های زیرزمینی استان مرکزی است. پارسال متوسط کسری آب سفره های زیرزمینی در این استان 230 میلیون مترمکعب بود که در سال آبی جدید به 190 میلیون مترمکعب رسیده است. اکنون رودخانه قره چای بعد از هشت سال جاری است و دبی آن به 500 لیتر در ثانیه یعنی حدود 2 برابر رسیده است. با وجود کاهش بارش ها؛ آب در رودخانه اراک نیز جاری است و 500 لیتر از حجم آب این رودخانه به تالاب میقان می ریزد. سال گذشته سد کمال صالح 77 میلیون مترمکعب آب ذخیره داشت که در حال حاضر 74 میلیون مترمکعب آب در پشت این سد وجود دارد. پایش ها نشان می دهد که اکنون 40 میلیون مترمکعب آب در سد ساوه وجود دارد که سال گذشته این میزان 17 میلیون متر مکعب بود. میزان بارش های استان در سه ماهه پاییز سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 75 درصد و نسبت به مدت مشابه در دوره آماری بلند مدت 86 درصد کاهش یافته است. 92 درصد از حجم آب مصرفی استان مرکزی در بخش کشاورزی، سه و نیم درصد در بخش صنعت و بقیه در بخش آشامیدنی مصرف می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *