صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نکته سلامت؛ درد در مفصل نشان‌دهنده آرتروز نیست/ گیاه «نسترن» و «چای سبز»؛ موثر برای درمان دیابت و رفع جوش‌های سرسیاه/ کودکان ایرانی اضافه وزن دارند

۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۹:۳۱
کد خبر: ۳۸۵۱۱۷
درد در مفصل نشان‌دهنده آرتروز نیست، گیاه «نسترن» و «چای سبز»؛ موثر برای درمان دیابت و رفع جوش‌های سرسیاه و ... را در بسته سلامت میزان بخوانید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، درد در مفصل نشان‌دهنده آرتروز نیست، گیاه «نسترن» و «چای سبز»؛ موثر برای درمان دیابت و رفع جوش‌های سرسیاه و ... را در بسته سلامت میزان بخوانید.

درمان دیابت با گیاهی معجزه گر

ایسنا: نتایج پژوهشی که توسط محققان ایرانی نشان می‌دهد که گیاه دارویی نسترن که به گل بسیار زیبایش شناخته می‌شود، می‌تواند برای درمان آسیب‌های کبدی در بیماران دیابتی مورد استفاده قرار گیرد. دیابت شیرین یک بیماری مهم متابولیکی است که با افزایش قند خون ناشی از نقص در ترشح انسولین مشخص می‌شود و به‌عنوان یکی از پنج علت عمده مرگ‌ومیر در سراسر دنیا به‌حساب می‌آید. کبد ازجمله اندام‌هایی است که عملکرد آن در دیابت از جنبه‌های مختلف، تحت تأثیر قرار می‌گیرد. دیابت می‌تواند باعث بروز تغییرات تخریبی در سلول‌های کبدی شود. همچنین در طی این بیماری، میزان آنزیم‌هایی که در ارزیابی اختلالات کبدی مورد استفاده قرار می‌گیرند، افزایش می‌یابد. گیاه نسترن که گلی بسیار زیبا دارد و نام علمی آن «روزا کانینا» است، به‌عنوان گیاهی ضد دیابت در اروپا، آسیا و آمریکا شناخته می‌شود و در ایران نیز در بخش‌هایی وسیع به‌ویژه در مناطق شمال غرب یافت می‌شود. میوه‌ این گیاه حاوی ترکیبات بیولوژیکی فعال هست که باعث خواص درمانی آن می‌شود.


چای سبز در رفع جوش‌های سرسیاه موثر است

تبیان: جوش شیرین برای خنثی کردن pH بالای پوست موثر است و همچنین می تواند باعث از بین رفتن کثیفی، چربی و سلول های مرده پوست شود. می توانید با ترکیب شکر قهوه ای، عسل و آب لیموترش یک لایه بردار صد در صد طبیعی تهیه کرده و برای رفع جوشهای سرسیاه روی چانه و بینی استفاده کنید. زردچوبه ماده ای فراتر از یک ادویه ساده است.خواص آنتی باکتریایی، ضدعفونی کنندگی و ضدالتهابی آن برای رفع جوشهای سرسیاه موثر عمل می کند. البته در نظر داشته باشید که استفاده زیاد و افراطی از زردچوبه باعث زرد شدن پوست می شود. به همین دلیل توصیه میشود از نوع خاصی از زردچوبه هندی که «زردچوبه کاستوری» نامیده می شود استفاده کنید. بدون شک اگر به دنبال راهی برای رفع جوشهای سرسیاه روی بینی بوده اید چسب های پاک کننده را در داروخانه ها دیده اید.البته میتوانید خودتان در منزل با شیر و عسل از این چسب ها تهیه کنید. شیر حاوی اسیدلاکتیک است و به رفع سلولهای مرده و چربی کمک میکند.عسل نیز یک ماده ضدباکتری است. چای سبز نه تنها برای کاهش سیاهی و گودی دور چشم ها مفید است بلکه در رفع جوشهای سرسیاه نیز موثر عمل میکند.


سریع‌ترین راهکار‌های درمانی برای رهایی از سردردهای میگرنی

باشگاه خبرنگاران: اگر دچار حمله میگرن شده اید در این حالت مطالعه نکنید، زیرا سبب تشدید آن می‌شود دراین زمان اندکی استراحت کنید، برای استراحت تمامی چراغ‌های اتاق را خاموش کنید واز سروصدای محیط فاصله بگیرید. اگر لازم است در هوای آفتابی قدم بزنید یا رانندگی انجام دهید از عینک آفتابی استفاده کنید، زیرا حمله میگرن رابطه مستقیم با نوری دارد که وارد چشم می‌شود و اگر شدت نور زیاد باشد در افراد مستعد به سردرد سبب ایجاد عارضه می‌شود. خاموش کردن تلویزیون و رادیو یا حتی استفاده از هدست و هندزفری سبب ساکت شدن محیط و کمک به بهبود میگرن می‌شود. کم خوابی و مطالعه تا دیروقت نیز می‌تواند سبب سردرد شود. زمان بروز حمله میگرن بهترین کار استراحت است حتی اگر به مدت پنج دقیقه باشد، پژوهش‌ها نشان داده است که حمله میگرن پس از ۳۵ دقیقه استراحت و خواب تا حد زیادی بهبود پیدا می‌کند. زمان حمله میگرن بر روی تخت دراز بکشید و سر خود را روی یک بالشت بگذارید که ارتفاع زیادی از سطح تخت ندارد و یک بالش دیگر را زیر زانو‌های خود قرار دهید تا از سطح تخت فاصله بگیرند. دستی که با آن می‌نویسید را برروی سینه خود قرار دهید و دست دیگر را زیر قفسه سینه قرار دهید و به آرامی نفس عمیق بکشید تا انقباض عضله‌ها بر اثر میگرن از بین برود. این کار را برای حداقل پنج دقیقه انجام دهید و اثر شگفت انگیز آن بر کاهش سردرد را مشاهده کنید.


کدام دردها در مفاصل خطرناک هستند؟

جام جم: مهم ترین مفاصل در بدن که دچار آرتروز می شوند مفاصل زانو، لگن، ستون فقرات و انگشتان دست است. معمولا این بیماری در مچ پا و دست و آرنج کمتر اتفاق می افتد مگر آنکه تحت ضربه های متعدد قرار بگیرید. از دیگر علامت های شایع این بیماری، محدودیت در حرکت است که بیشتر در مفصل زانو مشاهده می شود. اگر آرتروز زانو به وقوع پیوست با انجام روش هایی مثل کاهش وزن و رعایت اصول صحیح فعالیت های روزمره زندگی می توان اثرات سوء آرتروز را کاهش داد. فعالیت بیش از اندازه در سطوح ناهموار مانند سربالایی و سر پایینی و همچنین تردد زیاد از پله ها از جمله عواملی است که آرتروز فرد را شدت می بخشد. آرتروز در گردن، کمر و ستون فقرات خود را به شکل تنگی کانال کمر یا گردن نشان می دهد و عصب های گردن، کمر، پاها و دست ها را درگیر می کند که در این حالت وضعیت بیمار خطرناک می شود چرا که ممکن است فرد توان حرکت خود را به کلی از دست بدهد. بلند کردن اجسام سنگین یا خم و راست شدن زیاد در ابتلای افراد به تنگی کانال ستون فقرات و آرتروز گردن و کمر نقش دارد. هر درد در مفصل نشان دهنده آرتروز نیست. دردهایی که با انجام فعالیت تشدید پیدا می کند و همچنین دردهایی که با صدا در مفصل همراه اند، از جمله دردهایی هستند که باید جدی گرفته شوند. بستگی به نوع آرتروز درمان نیز متفاوت است، برخی از آرتروزهای اولیه در صورت مراعات قابل درمان هستند. این عارضه اگر از نوع شدیدش نباشد با استراحت دادن به مفصل، مصرف داروهای موضعی، انجام روش های طب فیزیکی شامل فیزیوتراپی ها و ورزش ها که پزشک تجویز می کند، می توان وضعیت را به خوبی کنترل کرد.


اصول پیشگیری از سرطان‌های شغلی

حذف مواجهه با مواد سرطان‌زا و به حداقل رساندن مواجهه که به روش‌های مختلف از قبیل ایزوله کردن ماده یا فرآیند، به حداقل رساندن تعداد افراد در معرض و به حداقل رساندن زمان مواجهه صورت می‌گیرد. آموزش فرد برای حفاظت از خود و آشنا کردن او با روش‌های درست کار و خطرات احتمالی موجود پایش محیط کار که میزان مواد سرطان‌زای موجود در محل را نشان می‌دهد. غربالگری افراد با ریسک بالا باید مورد توجه جذب قرار بگیرد. برخی عوامل شغلی نظیر سیگار، خطر ابتلا به سرطان شغلی را افزایش می‌دهند. اثر تشدیدی سیگار به سرطان ریوی ناشی از آزبست و مواد رادیواکتیو نیز ثابت شده است. به دنبال قطع مصرف دخانیات، خطر نسبی ایجاد سرطان ریه به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد، اگرچه هیچ گاه این خطر به حد افراد غیرسیگاری نمی‌رسد. بنابراین باید این افراد از کار با مواد سرطان‌زا منع شوند.


عدم رعایت بهداشت دهان و دندان عامل مهم در ضعف مردان سالمند

ان‌دی‌تی‌وی: کارشناسان سلامت در یک مطالعه تازه هشدار دادند که بی‌توجهی به سلامت دهان و دندان خطر ضعف و سستی را در مردان مسن و سالمند افزایش می‌دهد. در این بررسی آمده‌ است عدم توجه به سلامت و بهداشت دهان و دندان به شدت با افزایش ضعف و سستی در دوران پایانی زندگی به ویژه در مردان مرتبط است. حفظ سلامت دهان و دندان فاکتور مهمی برای سلامت بدن است و پوسیدگی دندان، از دست دادن آن‌ها، بیماری لثه و خشکی دهان با خطر ضعف و ناتوانی در افراد مسن به خصوص مردان مرتبط است. در این مطالعه جدید تاکید شده مردانی که از سلامت دهان و دندان مراقبت نکنند نسبت به بقیه همسالان خود ضعیف‌تر هستند.


۱۴ درصد کودکان ۱۵ تا ۲۳ ماهه ایرانی اضافه وزن دارند

مهر: هر ماده غذایی که قابل خوردن باشد، باید به میزان مجاز استفاده شود، حتی سالم ترین نوع ماده غذایی نیز در صورت استفاده زیاد، ضررهایی را به دنبال دارند. زمانی که بیش از حد نیاز به بدن مواد غذایی برسد، آن را انبار کرده و تبدیل به چربی می کند. در کشور ما ۷۶ درصد بار بیماری ها مربوط به بیماری های غیرواگیراست. بیماری های قلبی عروقی، دیابت و... از جمله بیماری هایی هستند که با نگاهی به آنها می بینیم که پایه تغذیه ای و زندگی سالم دارند، بنابراین مسئله ای که باعث جلوگیری از چاقی در افراد می شود غذای سالم به میزان کافی و تحرک بدنی است. در سال ۲۰۱۴ حدود ۶۰۰ میلیون نفر دچار چاقی بودند. بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی، ۴۱ میلیون کودک دچار اضافه وزن و چاقی هستند. در کشور ما حدود ۱۴درصد کودکان ۱۵ تا ۲۳ ماهه در معرض اضافه وزن هستند و در بعضی از مناطق کشور این میزان به ۲۰ درصد نیز می رسد. ۶۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در ایران دچار چاقی هستند که مهمترین دلیل آن تغذیه و عدم تحرک کافی است.


راهکارهای پیشگیری از بیماری کلیوی را بشناسیم

درحالیکه قلب خون را به سراسر بدن پمپاژ می کند، کلیه ها آن را تصفیه و تمیز می کنند. کلیه ها مواد زائد خون را دفع می کنند، به حفظ فشارخون کمک کرده و تضمین می کنند که خون حاوی میزان مناسب مواد مغذی اصلی بدن است. در بیماری کلیوی، کلیه ها دچار آسیب می شوند که همین مسئله بر قلب فشار می آورد. افراد مبتلا به دیابت و فشارخون بالا در معرض ریسک بالا ابتلا به بیماری کلیوی هستند. موسسه پیشگیری و کنترل بیماری آمریکا توصیه هایی را برای کاهش ابتلا به بیماری کلیوی مطرح می کند: حفظ فشارخون در سطح سالم، تغذیه سالم، پرهیز از مصرف چربی های اشباع شده، نمک و قند. مصرف بیشتر میوه، سبزیجات و غلات کامل توصیه می شود. سیگار نکشیدن و ورزش سالم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *