صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صنایع قطعه‌سازی کشورمان نیازمند تزریق پول ارزان هستند

۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۳:۱۴
کد خبر: ۳۸۴۹۲۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
صنعت قطعه‌سازی کشورمان در سال‌های اخیر با چالش‌های بسیاری همراه بوده است. از کمبود نقدیینگی تا طلب‌های بزرگ از خودروسازان کشورمان همگی موجب شده تا این صنعت نتواند خود را به‌روز نگه دارد.

به گزارش گروه اقتصاد ، بحث ادغام صنایع قطعه‌سازی و همچنین پرداخت وام‌های ارزان قیمت به صنایع قطعه‌‌سازی جزو راه‌هایی است که برای از بین نرفتن و سرپا ماندن این صنعت بسیار با اهمیت و اشتغال‌زا مطرح شده است.

در همین زمینه عبدالله بابایی کارشناس صنعت و بازار خودرو، در خصوص نیاز اصلی صنعت قطعه‌سازی می‌گوید: این صنعت نیازمند آن است که شرکت‌های بین‌المللی به‌روز در کنار آن‌ها قرار گیرند و نیازهای آن‌ها را بررسی کنند تا متوجه شوند برای ارتقا به چه مواردی احتیاج دارند. به نظر من این اتفاق در حال رخ دادن است.

وی در خصوص مساله ادغام در صنعت قطعه‌سازی و همچنین تاثیر خروج برخی خودروها از خط تولید روی این صنعت می‌افزاید: مطمئنا اگر تغییر و تحول اتفاق نیفتد، هر شرکتی به بن‌بست می‌رسد و دچار نابودی می‌شود. به عنوان مثال شرکت نوکیا تغییر را نپذیرفت و از بین رفت. نوکیا خاطرات تمام ما در نوستالژیک موبایل بود. در صنعت قطعه‌سازی هم اگر رقبا وارد شوند، قطعه‌سازانی که نتوانند تغییر ایجاد کنند و با ادغام در یکدیگر خود را رشد ندهند، در بازار آینده دچار چالش می‌شوند.

بابایی در ادامه با توجه به رویکرد "زنجیره تامین رقابت پذیر” برای پنجمین همایش بین المللی صنعت خودرو ایران که ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه امسال در تهران برگزار می شود، اضافه می کند: تنها بحث ادغام درمیان نیست و کلمه ادغام دال بر هم‌افزایی در تمام خودروهاست. شرکت‌هایی که با هم‌افزایی خود را در بازار می‌بینند باید تغییر را هم بپذیرند. این تغییر ارتقای دانش، تکنیک و سرمایه‌ را شامل می‌شود. همچنین ادغام را هم می‌توان در کنار این‌ها در نظر گرفت.

این کارشناس صنعت و بازار خودرو کشور در خصوص سرمایه‌گذاری قطعه‌سازان برای ارتقاء خود با توجه به کمبود نقدینگی و اینکه دولت چگونه می‌تواند به آن‌ها کمک کند، اظهار می‌کند:‌ چنانچه بخواهیم صنایع تولیدی و به خصوص صنایع قطعه‌سازی را موفق ببنیم و بتوانیم یک شاخص تولیدی خوب با تیراژ تولیدی خوب داشته باشیم، نیاز به تزریق پول ارزان‌قیمت به صنایع داریم.

بابایی با بیان این مطلب که در تمام دنیا حتی کشورهای سرمایه‌داری، سرمایه‌گذار از منابع تامینی خود سرمایه‌گذاری نمی‌کند اظهار می دارد: صنایع مختلف تمام پول‌های سرمایه‌ای را از منابع بانکی تزریق می‌کنند که پول‌های ارزان‌قیمتی است.

وی در پایان راه پیشرفت صنعت قطعه کشورمان را تزریق پول ارزان به آن می‌داند و خاطرنشان می‌کند: هر زمان توانستیم در کشور پول‌های ارزان‌قیمت به شرکت‌های تولیدی تزریق کنیم و این پول‌ها را برای صرف هزینه‌ها مدیریت کنیم، آینده تولیدی موفق خواهد بود و قیمت‌ها مناسب خواهد شد. هر چه منابع گران باشد و پول سخت به دست آید و زمان پرداخت طولانی‌تر شود، طبیعی است که قیمت‌ها افزایش می‌یابد. نیاز است به تولید این سرویس ارائه شود تا با منابع ارزان‌ قیمت، تولید مناسب با کیفیت بهتر انجام شود.

پنجمین همایش بین المللی صنعت ایران ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه امسال در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد تهران برگزار خواهد شد و علاقمندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانند به سایت همایش در آدرس http://iaiic.com مراجعه کنند.

 

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *