صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کمک‌های مالی و مادی نیروی زمینی ارتش به بیماران صعب‌العلاج خانواده‌های کارکنان نزاجا/ از «مستمری‌های ماهیانه» تا «کمک‌های بلاعوض چند میلیون تومانی» + تصاویر

۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵:۰۲
کد خبر: ۳۸۴۸۳۵
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: سعی و تلاش نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران بر این است که هزینه‌های مهم بیماران صعب‌العلاج خانواده بزرگ نراجا را از طُرق «پرداخت مستمری»، «تامین هزینه فاکتورها»، «کمک مالی به بیماران و خانواده آن‌ها در دیدار‌های چهره‌به چهره»، تامین کند تا بیماران بیماری‌های صعب‌العلاج به جز رنج بیماری، حداقل در زمینه‌های مالی یا مادی رنجی نداشته باشند.

امیر کیومرث حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به منویات فرمانده معظم کل قوا مبنی بر اینکه «کاری کنیم بیمار جز بیماری رنج دیگری نداشته باشد»، اظهار کرد: سعی و تلاش نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران بر این است که هزینه‌های مهم بیماران صعب‌العلاج خانواده بزرگ نراجا را از طُرق «پرداخت مستمری»، «تامین هزینه فاکتورها»، «کمک مالی به بیماران و خانواده آن‌ها در دیدار‌های چهره‌به چهره»، تامین کند تا بیماران بیماری‌های صعب‌العلاج به جز رنج بیماری، حداقل در زمینه‌های مالی یا مادی رنجی نداشته باشند.

وی با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای کمک به بیماران صعب‌العلاج خانواده نزاجا، چند اقدام مقتضی را پیش‌بینی کرده و آن‌ها را انجام می‌دهد، عنوان کرد: نیروی زمینی ارتش در تمام بیمارستان‌های منطقه‌ای خود در سراسر کشور، مجموعه‌ای با نام «دارالشفاء حضرت زهرا (س)» تاسیس کرده است و بیماران صعب‌العلاجی که در خانواده کارکنان نیروی زمینی ارتش قرار دارند و یا آن بستگان درجه یکی که تحت پوشش بیمه کارکنان نزاجا هستند، می‌توانند به دارالشفاء‌های پیش‌بینی شده در سراسر کشور مراجعه کنند.

امیر حیدری ادامه داد: پس از این مراجعه و تشکیل پرونده برای فرد بیمار، جلسه شورای پزشکی برای وی در همان بیمارستان برگزار شده و در آن جلسه، درجه صعب‌العلاجی بیمار مشخص می‌شود. سپس پرونده‌های تشکیل شده به اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش ارسال شده و این اداره ضمن تشکیل یک «پرونده سابقه» برای بیمار، بر حسب درجه صعب‌العلاجی بیمار که در جلسه شورای پزشکی مشخص شده بود، مبلغ مستمری ماهیانه‌ای را تعیین کرده و این مبلغ را به حسابی که توسط سرپرست بیمار باز شده، واریز می‌کند.

وی با بیان اینکه این کمک مالی ماهیانه به صورت «مستمر» و «بلاعوض» است و هیچ ارتباطی به حقوق و مزایای فرد شاغل در نیروی زمینی ندارد، افزود: اهدای ویلچر، تخت‌خواب و سایر لوازمی که مورد نیاز بیماران صعب‌العلاج است، از دیگر اقدامات نیروی زمینی ارتش در این زمینه است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه با اشاره به دیدار‌های چهره به چهره خود با بیماران صعب‌العلاج خانواده نزاجا در روز‌های دوشنبه هر هفته، تصریح کرد: «کمک بلاعوض دست‌کم ۳ میلیون تومانی به فرد بیمار»، «کمک‌هایی نظیر اهدای یک قطعه زمین یا یک سهم مسکن در صورت حادّ بودن بیماری صعب‌العلاج»، «اهدای وام‌های بدون بهره به بیماران» و همچنین «پرداخت برخی فاکتور‌های درمان بیماران صعب‌العلاج نظیر هزینه‌های مربوط به گفتاردرمانی و رفتاردرمانی»، از جمله اقداماتی است که در دیدار‌های چهره به چهره‌ام با بیماران صعب‌العلاج نزاجا انجام می‌شود.

امیر جیدری در پایان گفت: امیدوار هستیم با اطلاع‌رسانی‌هایی که در این زمینه صورت می‌گیرد، کارکنان نیروی زمینی ارتش در هر کجا که هستند اگر بیمار صعب‌العلاجی در خانواده خود دارند، به یگان‌های‌شان مراجعه کنند و برابر دستورالعمل دارالشفاء‌های حضرت زهرا (س) در بیمارستا‌ن‌های نزاجا سراسر کشور اقدام کنند تا خدای نکرده حقی از آن‌ها ضایع نشود.

در ادامه تصاویر دیدار چهره به چهره امروز (دوشنبه ۱۸ دی) امیر «کیومرث حیدری» با برخی از بیماران صعب‌العلاج نیروی زمینی ارتش را مشاهده می‌کنید:
 
 
 


نظرات بینندگان
علی عباسی
|
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت فرمانده مهربان و ولایی نیروی زمینی همیشه قهرمان امیر حیدری عزیز سال 94خدای متعال دختری به بنده حقیر داده که از بدو تولد مریضی مادر زادی قلبی دارد ولی تاکنون هیچ به نیرو گزارش نکرده ام و تمام هزینه درمانی ان را خود برعهده گرفتم ولی بعد از انتقالم به دشت ازادگان اقدام به این کار کردم از لحاظ اب و هوای و بومی این شرایط را سختر کرده من خودمم اهل مراغه هستم و دکتر تحت درمان نیز در تبریز هست ممنون میشم کمکم کنید
س۱ هادی یارمحمدی
|
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۱
من از سال ۸۹ که به مشهد منتقل شدم همسرم با مریضی همراه بود. منظورم درد معده و گوارش و کبد رنج میبرد که تحت درمان بود تا سال ۹۶ به مدت ۶ سال و الان به درد مجرای صفرا فشار روی صفرا مبتلا شده و باید پیوند کبد زد. لطفا به این موضوع بنده بعد از پیگیری های متعدد رسیدگی کنید. ممنون
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *