مصرف دو وعده ماهی در هفته، ۵۰ درصد حملات قلبی را می کاهد
وی ادامه داد: با مصرف یک یا دو وعده ماهی در هفته، ۵۰ درصد حملات قلبی را از خود دور کنید. به ویژه مصرف ماهیهای چرب که حاوی امگا سه هستند. این ماهیها بسیار خدمتگزار رگها هستند؛ از حالت ارتجاعی رگها جلوگیری میکنند؛ هوش کودکان را افزایش میدهند.
این متخصص تغذیه در ادامه تصریح کرد: مصرف ماهی به صورت بخار یا آب پز یا تنوری، برای حفظ سلامت بسیار مفید است.
مظهری در پایان اظهارداشت: روغن سرخ کرده سمومی به نام اکسید تولید میکند که جزو رادیکالهای آزاد است و ماهی حیات بخش را تبدیل به مادهای میکند که طعمش خوب است، ولی اثرش بسیار زیان بار میشود.