ارائه اینترنت ماهواره ای از سوی آمریکا به ایرانی ها عوام فریبی است
وی ادامه داد: برد مسافتی در وای فای 35 متر و در "جی اس ام" 35 کیلومتر است. این در حالی است که فاصله ماهواره تا سطح زمین 22 هزار و 300 فوت است. در این شرایط شاید با هر تقویت کننده ای ماهواره بتواند اطلاعات را به تلفن همراه ما ارسال کند اما قطعا تلفن های ما امکان ارسال پاسخ به این داده ها را ندارد و نمی تواند فاصله 22 هزار و 300 فوتی را طی و پاسخ داده ماهواره را ارسال کند.
این کارشناس زیر ساخت با بیان اینکه چند شرکت در دنیا اینترنت ماهواره ای به کاربران ارائه می دهند، تاکید کرد: در حال حاضر چند شرکت در دنیا وجود دارند که اینترنت را به صورت "اور ست لایت" (ماهواره ای) ارائه می دهند. برای دریافت این اینترنت به دیشی چند اینچی نیاز است که به آن " وی ست" می گویند. با نصب دیش در پشت بام به صورت دید مستقیم،این دیش مستقیم ماهواره را دیده و اطلاعات را دریافت می کند.
پیله ور افزود: ماهواره ها در حلقه هایی می چرخند که سرعتشان با سرعت زمین یکی است و در یک منطقه ثابت اقدام به ارسال داده می کنند که این داده ها با دیش دریافت می شود. موضوع مهم این نوع اینترنت اشتراک آنها است که به یک به بیست تا یک به 400 می رسد.. در حال حاضر در پیشرفته ترین ماهواره ها سرعت اینترنت 1000 "مگا بیت" بر ثانیه است.
وی با بیان اینکه نکته مهم این است که اگر بخواهند طرح اینترنت ماهواره ای را اجرا کنندچنین موضوعی با دستگاههای موبایل امکان پذیر نیست، تاکید کرد: آمریکا مدعی است که با "اور ست لایت" اینترنت ارائه می کنم و با نصب "بی تی اس" با فرکانس بالاتر،روی ماهواره اینترنت را ارائه می کنم. این موضوع در حالی مطرح شده که با موبایل های فعلی این موضوع منتفی است و با " وای فای" دارای برد 40 متری این موضوع امکان پذیر نیست.
به گفته این کارشناس زیر ساخت، اینترنت ماهواره ای تنها در موبایل های ماهواره ای و شبیه ثریا کارایی دارد و به نظر می رسد دولت آمریکا در حال عوام فریبی و دادن امید واهی است. خود انها خیلی بهتر می دانند که این طرح ها عملی نیست و باید ببینیم با طرح چنین موضوعات دروغی به دنبال چه چیزی هستند.
انتهای پیام/