معرفی رکستون G4 ؛ جدیدترین اتومبیل سانگ یانگ +تصاویر
به گزارش گروه فضای مجازی ، در این مطلب نیز قصد داریم به معرفی جدیدترین شاسی بلند سانگ یانگ یعنی نسل دوم رکستون که با کد G4 شناخته می شود بپردازیم. مدل هایی نظیر موسو، اکتیون، کوراندو و رکستون نسل اول علی رغم مشخصات و کیفیت فنی قابل قبول نتوانستند حضور موفقی در ایران داشته باشند و این روند ادامه داشت تا زمانی که مدل تیوولی توسط رامک خودرو به کشور وارد شد. تیوولی را می توان محصولی متمایز از سایر مدل های سانگ یانگ دانست، خودرویی که سانگ یانگ با به دست آوردن تجربه از محصولات گذشته اش توانست تمام نقاط ضعف را در آن برطرف کند و محصولی با طراحی جذاب چه در بخش داخلی و چه در طراحی خارجی به تولید برساند. رکستون G4 نیز یکی از جدیدترین محصولات سانگ یانگ یا به عبارتی شاسی بلند تمام عیار این برند است که در سال 2017 در نمایشگاه سئول به صورت رسمی از آن رونمایی شد.
طراحی ظاهری
با نگاه کردن به رکستون G4 متوجه می شویم که این خودرو نیز روند تیوولی را ادامه داده است و از طراحی معقول و زیبایی برخوردار است. می توان گفت رکستون G4 با توجه به ابعادش، طراحی عضلانی، مدرن و به روزی دارد و نحوه قرارگیری چراغ های روز نیز در بالای چراغ های اصلی مشابه تیوولی طراحی شده است. در نماهای جانبی و پشت با طراحی پیچیده ای مواجه نیستیم و سادگی در این دو بخش موج می زند اما مجموعا چهره رکستون G4 می تواند نظر هر خریداری را جلب کند.
کابین و امکانات رفاهی
هر چند که ممکن است کمی سادگی در طراحی خارجی رکستون G4 وجود داشته باشد اما با ورود به کابین این خودرو تمام ذهنیت افراد عوض می شود. با ورود به کابین رکستون G4 با طراحی کاملا لوکس، ارگونومیک و جذاب مواجه می شوید به صورتی که استفاده از چرم دو رنگ قهوه ای- مشکی ناپا باعث خیره کردن نگاه هر بیننده ای می شود. تمامی بخش ها از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار هستند و برای داشبورد نیز از چرم استفاده شده که همانند صندلی ها و رودری ها نیز به دوخت لوزی شکل مزین شده است. در بخش امکانات رفاهی، رکستون G4 به اغلب آپشن های روز مجهز شده است اما از جمله مهم ترین آن ها می توان به دوربین 360 درجه سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، صفحه نمایش لمسی بزگ(9.2 اینچ)، صندلی برقی راننده و سرنشین به همراه حافظه و گرمکن اشاره کرد. در بخش ایمنی نیز رکستون G4 جزء خودروهای ایمن محسوب می شود چرا که این خودرو مجهز به 9 کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری، هشدار خروج از خط، سنسور نقطه کور و ترمز اضطراری مجهز شده است.
مشخصات فنی
چندین پیشرانه برای این خودرو در نظر گرفته شده است اما ظاهرا پیشرانه 4 سیلندر توربوشارژ 2 لیتری برای واردات احتمالی به کشور انتخاب شده است. هرچند که نسل قبل رکستون از پیشرانه 6 سیلندر استفاده می کرد اما این پیشرانه با بهره گیری از سیستم توربوشارژ توانایی تولید حداکثر توان 221 اسب بخار 350 نیوتن متر گشتاور را دارد. توان تولید شده توسط این پیشرانه از طریق جعبه دنده خودکار 6 سرعت AISIN به محورها منتقل می شود. یکی از نقاط قوت این خودرو بهره گیری از شاسی بسیاری قوی است که برای ساخت بخش اعظمی از آن (81.7 درصد) از فولاد مقاوم استفاده شده است. ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که رکستون G4 در دو نسخه دیفرانسیل جلو و دو دیفرانسیل به تولید می رسد و باید منتظر ماند و دید که این خودرو در کدام نسخه به کشور وارد خواهد شد.
جمع بندی
محصولات سانگ یانگ تا پیش از تیوولی با استقبال گسترده ای رو به رو نشد اما تیوولی توانست به موفقیت بزرگی چه در بازار جهانی و چه در ایران دست یابد بنابراین انتظار می رود در صورت قیمت گذاری معقول و رقابتی با خودروهایی نظیر هیوندای سانتافه و کیا سورنتو، این خودرو بتواند موفقیتی همانند تیوولی را در فروش تکرار کند. در نهایت می توان از رکستون G4 به عنوان یکی از برترین شاسی بلندهای تولید شده توسط سانگ یانگ یاد کرد که این کمپانی نهایت تجربه خود را برای ساخت و طراحی آن به کار گرفته است.
منبع: خودروکار