صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صلح در "افغانستان" چالش احتمالی پاکستان در سال ۲۰۱۸ میلادی

۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۳:۰۱
کد خبر: ۳۸۲۸۹۶
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
یک روزنامه پاکستانی اعلام کرد که آمریکا و چین بر این باورند تنها زمانی صلح در افغانستان تحقق خواهد یافت که پاکستان در این زمینه همکاری کند و این موضوع از چالش‌های دولت اسلام‌آباد در سال جدید میلادی محسوب می‌شود.

به گزارش سرویس بین الملل به نقل از داون‌نیوز، چین و آمریکا بر این باورند که راه رسیدن به ثبات و صلح در افغانستان از پاکستان می‌گذرد و بنابراین تحکیم صلح در افغانستان از بزرگترین چالش‌هایی است که دولت پاکستان در سال 2018 میلادی با آن روبه‌رو خواهد شد.

در ادامه این گزارش آمده است که پاکستان می‌تواند از راه‌های نظامی و سیاسی به برقراری صلح در افغانستان کمک کند اما انتظارات بیش از اندازه جامعه جهانی از پاکستان آزاردهنده است.

این روزنامه تصریح کرد: تا زمانی که سازمان‌های اطلاعاتی و ارتش پاکستان سیاست خارجی این کشور را در اختیار دولت قرار ندهند پاکستان با مشکلات بسیاری روبه‌رو خواهد شد.

روزنامه «نیشن» نیز با انتقاد از رویکرد پاکستان در قبال افغانستان هشدار داد که رویکرد کنونی این کشور در قبال افغانستان بیش از اینکه برای مقامات کابل خطرناک باشد برای پاکستان خطرناک خواهد شد.

این روزنامه پاکستان نیز تأکید کرده است که اگر سیاست خارجی پاکستان در قبال افغانستان تغییر نکند و اسلام‌آباد به رویکرد کنونی خود ادامه دهد این کشور دچار بحران خواهد شد.

این در حالی است که مقامات آمریکایی و افغان همواره سازمان اطلاعات ارتش پاکستان را به حمایت از شبکه حقانی و مخالفان مسلح دولت افغانستان متهم می‌کنند.

پاکستان متهم است که در مبارزه با تروریسم تفکیک قائل می‌شود و علیه گروه‌های تروریستی که افغانستان و هند را هدف قرار می‌دهند اقدامی نمی‌کند. اما مقامات پاکستانی همواره این اتهامات را تکذیب کرده‌اند.

اخیراً ژنرال «آصف غفور» سخنگوی ارتش پاکستان اعلام کرده بود: افغانستان و آمریکا دیگر از پاکستان چه می‌خواهد، ما حصار مرزی در خط دیورند با افغانستان را می‌سازیم و کاری بیش از این برای مبارزه تروریسم نمی‌توانیم انجام دهیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *