چرا پسران تمایلی به ازدواج ندارند؟
روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه گفت: پسران برای ازدواج معیارهایی دارند، اما به علت خجالتی بودن نمیتوانند درخواست خود را مطرح کنند.
وی ادامه داد: پسران برای ازدواج معیارهایی دارند، اما به علت خجالتی بودن نمیتوانند درخواست خود را مطرح کنند.
اسماعیلی با بیان اینکه برخی مردان با وانمود کردن به اینکه قصد ازدواج دارند با طرف مقابل ارتباط برقرار میکنند، گفت: برخی مردان برای ازدواج ویژگیهایی دارند، اما به علت تنوع طلب بودن و خصلت خوش گذارانی دختران را با سخنانی مانند من شما را برای آینده در نظر دارم و یا شما تنها شخص در زندگی من و مناسبترین فرد برای ازدواج هستید گمراه میکنند، با اینکه شاید دختر تمام شرایط ازدواج از جمله تحصیلات، زیبایی، شرایط مالی مناسب خانواده را داشته باشد، اما پسر فقط میخواهد خود را از لحاظ روحی و عاطفی تامین کند و به نوعی وقت خود را بگذارند.
وی افزود: دختران به علت برخی ویژگیهای احساسی و عاطفی به نوعی وابسته و به اصطلاح کور و کر میشوند.
روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه برخی از دختران با گول زدن خود رابطه را ادامه میدهند، اظهار کرد: برخی دوستیها با این عنوان که دوستان اجتماعی هستند آغاز میشود، اما به مرور زمان به ویژه در دختران این ادامه رابطه تبدیل به وابستگی میشود.
وی با تاکید بر اینکه برخی مردان متاهل برای جبران کمبود محبت و رابطه عاطفی به سمت ایجاد رابطه دیگری میروند، گفت: در بسیاری از مواقع بسیاری از دختران با وجود اینکه متوجه متاهل بودن مردان میشوند، اما به علت وابستگی شدید نمیدانند چه کنند. در این میان مردان با بیان اینکه دلیل برقراری ارتباطشان با دختران مجرد این است که نتوانستهاند با همسر خود رابطه عاطفی خوبی برقرار و نیازهای خود را بر طرف کنند، اقدام به برقراری روابط دوستانه میکنند که این مسئله دور از انتظار عرف و شان جامعه است.
اسماعیلی با بیان اینکه زنان بعد از ازدواج خود را فراموش میکنند، تصریح کرد: زنان بعد از متاهل شدن به خود و زیبایی شان توجه کمتری میکنند و فکر میکنند که باید فقط در خدمت خانه و فرزندان خود باشند که همین بی توجهی به خود باعث دل زدگی مرد نسبت به خانه و زن میشود، در صورتی که زن حتی اگر ۵۰ ساله هم شود باید آراسته و شاداب باشد.
وی با اشاره به مخالفت برخی خانوادهها با ازدواج دختران و پسران، افزود: زمانی که دو طرف یعنی پسر و دختر یکدیگر را برای ازدواج انتخاب میکنند، اما خانوادهها مخالف هستند، این را باید سنجید که دلایل مخالفت خانوادهها چیست؟، چرا که خانواده بعد از چند سال تجربه زندگی میدانند که برای ازدواج چه مواردی را باید لحاظ کنند.
روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه گفت:جوانان به علت عشق و عاشقی نمیدانند از زندگی چه میخواهند. در بسیاری از مواقع خانوادهها این ازدواج را رد میکنند و دلایل زیادی برای مخالفت دارند مانند سن، سطح فرهنگی و اقتصادی خانواده که زوجین قطعا با در نظر نگرفتن این موارد در آینده با مشکل مواجه میشوند.
اسماعیلی در پایان اظهار کرد: همه این موارد با مشورت با خانواده حل میشود، اما علاوه بر دوست داشتن باید این را هم در نظر گرفت که زندگی پستی و بلندیهای بسیاری دارد که با درک طرفین این پستیها و بلندیها به راحتی برطرف میشود.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
نظرات بینندگان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *